Durere sub genunchi

Buna ziua, acum 5 zile stateam la birou si am incercat sa ma intind putin din cauza oboselii, am ridicat piciorul drept in fata si am tras talpa putin spre mine, atunci am simtit o furnicatura in partea laterala a genunchiului si o furnicatura la talpa.
De atunci am un usor disconfort, imi e putin frica sa calc pe piciorul acela desi nu ma doare si pot sa merg fara probleme.
Seara ma mai inteapa forta putin si simt o usoara senzatie de cald sau frig /curent la genunchi si degetul mare de la picior.
Cam cat dureaza acest disconfort ? in ce pozitie ar trebuii sa tin piciorul ? Ca medicamente am fost la farmacie si am cumparat sindolor gel si midocalm 150mg. Nu am folosit midocalm deoarece farmacista mi-a dat ea 4 comprimate in caz ca ma doare rau.
De atunci am un usor disconfort, imi e putin frica sa calc pe piciorul acela desi nu ma doare si pot sa merg fara probleme.
Seara ma mai inteapa forta putin si simt o usoara senzatie de cald sau frig /curent la genunchi si degetul mare de la picior.
Cam cat dureaza acest disconfort ? in ce pozitie ar trebuii sa tin piciorul ? Ca medicamente am fost la farmacie si am cumparat sindolor gel si midocalm 150mg. Nu am folosit midocalm deoarece farmacista mi-a dat ea 4 comprimate in caz ca ma doare rau.
2 comentarii

Buna seara!
Va rog sa ma scuzati, dar nu am reusit sa inteleg tocmai esentialul: varsta, sex, greutate/inaltime, status ocupational si sportiv, eforturi practicate, antecedente traumatice, neurochirurgicale, metabolice, vasculare etc.
Asteptam elemente relevante.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Va rog sa ma scuzati, dar nu am reusit sa inteleg tocmai esentialul: varsta, sex, greutate/inaltime, status ocupational si sportiv, eforturi practicate, antecedente traumatice, neurochirurgicale, metabolice, vasculare etc.
Asteptam elemente relevante.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior

19 ani 183cm 82kg stil de viata aproape sedentar. Nu am nicio problema de sanatate. Durerea de genunchi ( in spatele lui mai exact si pe lateral )o am dupa acea intindere de picior.
Am simtit o furnicatura puternica la nervul de langa genunchi, asemanatoare cu o lovitura la cot. Durerea mi.a trecut , simt din cand in cand caldura sau raceala la picior. Il simt uneori mai amortit, nu foarte rau. Pot merge / alerga fara disconfort, doar ca il simt sensibil . Am fost la medicul de familie si mi.a verificat reflexele si a spus ca este ok. Mi.a spus ca am o intindere, probabil ca mi.am inyins nervul si de aceea am aceste simptome.
Am simtit o furnicatura puternica la nervul de langa genunchi, asemanatoare cu o lovitura la cot. Durerea mi.a trecut , simt din cand in cand caldura sau raceala la picior. Il simt uneori mai amortit, nu foarte rau. Pot merge / alerga fara disconfort, doar ca il simt sensibil . Am fost la medicul de familie si mi.a verificat reflexele si a spus ca este ok. Mi.a spus ca am o intindere, probabil ca mi.am inyins nervul si de aceea am aceste simptome.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Durere de picior
- 21durere picior si fasciculatii musculare
- 19Durere talpa
- 4vitaminele b si durere la un picior
- 14durere de picior
- 5durere picior drept si testicul drept
- 6Dupa ce am plecat de la Baile Felix, am mari dureri de picioare
- 5dureri ovare si picioare
- 3Durere la membrele inferioare a piciorului
- 3Dureri interioare de oase
- 22Are dureri puternice in talpile picioarelor si arsuri
- 1Dureri in labele picioarelor
- 11piciorul stang mai gros decat dreptul vizibil
- 1lovitura la picior
- 9De doua luni au inceput dureri atroce la picioare, mai ales seara
- 3hematom subdural subacut emisferic INR (în medie 15-20 HU)
- 3Laba piciorului aplatizat 1cm
- 1Dureri intense la picior (glezna si genunchi) inclusiv in pozitia de repaus
- 1Dureri piciorul drept intre sold si genunchi
Mai multe informații despre: Durerea la picior
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: