Durere sub genunchi

20-04-2017
Andrei19966
Nu este medic/terapeut
Andrei19966
Buna ziua, acum 5 zile stateam la birou si am incercat sa ma intind putin din cauza oboselii, am ridicat piciorul drept in fata si am tras talpa putin spre mine, atunci am simtit o furnicatura in partea laterala a genunchiului si o furnicatura la talpa.
De atunci am un usor disconfort, imi e putin frica sa calc pe piciorul acela desi nu ma doare si pot sa merg fara probleme.
Seara ma mai inteapa forta putin si simt o usoara senzatie de cald sau frig /curent la genunchi si degetul mare de la picior.

Cam cat dureaza acest disconfort ? in ce pozitie ar trebuii sa tin piciorul ? Ca medicamente am fost la farmacie si am cumparat sindolor gel si midocalm 150mg. Nu am folosit midocalm deoarece farmacista mi-a dat ea 4 comprimate in caz ca ma doare rau.
2 comentarii
0
20-04-2017, ora 18:51
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna seara!
Va rog sa ma scuzati, dar nu am reusit sa inteleg tocmai esentialul: varsta, sex, greutate/inaltime, status ocupational si sportiv, eforturi practicate, antecedente traumatice, neurochirurgicale, metabolice, vasculare etc.
Asteptam elemente relevante.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
0
21-04-2017, ora 16:59
Andrei19966
Nu este medic/terapeut
Andrei19966
19 ani 183cm 82kg stil de viata aproape sedentar. Nu am nicio problema de sanatate. Durerea de genunchi ( in spatele lui mai exact si pe lateral )o am dupa acea intindere de picior.
Am simtit o furnicatura puternica la nervul de langa genunchi, asemanatoare cu o lovitura la cot. Durerea mi.a trecut , simt din cand in cand caldura sau raceala la picior. Il simt uneori mai amortit, nu foarte rau. Pot merge / alerga fara disconfort, doar ca il simt sensibil . Am fost la medicul de familie si mi.a verificat reflexele si a spus ca este ok. Mi.a spus ca am o intindere, probabil ca mi.am inyins nervul si de aceea am aceste simptome.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: