Durere groaznica in piciorul stang
Buna ziua.Am 19 ani si de aproape 4 saptamani am o durere groaznica in piciorul stang. La inceput am simtit o durere minora in coapsa care ma deranja doar cand ma asezam jos.Cand mergeam insa durerea disparea. Am crezut ca e o febra musculara si ca o sa treaca, insa pe zi ce trecea durerea se accentua mai rau. Acum ma doare ingrozitor cand ma asez/ridic de jos, cand ma incordez si chiar si cand merg.Am impresia ca se intinde durerea si in jos pe picior si simt niste furnicaturi uneori.Imi puteti spune va rog despre ce poate fi vorba? Sper din tot sufletul sa nu fie hernie de disc..
3 comentarii
Mergi sa te vada un medic - Neurochirurg. Si asta de urgenta!
Nu cara greutati.
Daca acesta spune ca nu este nimic, atunci ai putea sa iti faci si o - analiza de secretie vaginala cu antibiograma.
O infectie vaginala, nu neaparat cu transmitere sexuala, poate da dureri de sold care merg pe picior in jos.
Inainte de analiza - nu trebuie sa te speli in vagin si sa nu ai contact sexual cu 72 de ore inainte si sa nu fi luat antibiotice de cel putin 10 zile - ca sa nu iasa rezultatul fals negativ.
Nu face analiza vaginala intai ca sa nu cumva sa fortezi coloana. Oricum, asta mai poate astepta.
Numai dupa ce mergi la doctorul neurochirurg - dupa ce faci aici investigatii si este sigur ca nu de la coloana vine problema, atunci poti verifica si in alta parte.
Ti-am spus doar ca sa ai in vedere ca si de la o infectie vaginala pot aparea astfel de dureri.
Nu cara greutati.
Daca acesta spune ca nu este nimic, atunci ai putea sa iti faci si o - analiza de secretie vaginala cu antibiograma.
O infectie vaginala, nu neaparat cu transmitere sexuala, poate da dureri de sold care merg pe picior in jos.
Inainte de analiza - nu trebuie sa te speli in vagin si sa nu ai contact sexual cu 72 de ore inainte si sa nu fi luat antibiotice de cel putin 10 zile - ca sa nu iasa rezultatul fals negativ.
Nu face analiza vaginala intai ca sa nu cumva sa fortezi coloana. Oricum, asta mai poate astepta.
Numai dupa ce mergi la doctorul neurochirurg - dupa ce faci aici investigatii si este sigur ca nu de la coloana vine problema, atunci poti verifica si in alta parte.
Ti-am spus doar ca sa ai in vedere ca si de la o infectie vaginala pot aparea astfel de dureri.
Va multumesc pentru raspuns, am fost azi la spital, am facut un film si cateva consultatii se pare ca aveam articulatiile inflamate la sold.Mi s-a dat un tratament si sedinte de fizioterapie.
Mai ales ca s-au produs acele inflamatii la sold, ar fi bine sa faci analiza de - secretie vaginala cu antibiograma.
Bacteriile emit toxine in organism care irita si inflameaza articulatiile. Daca nu tratezi din timp infectia, se vor acutiza simptomele si se vor inflama si alte articulatii - la degete, genunchi, mai te trezesti si cu o anemie. Unele bacterii mananca fierul din organism(e-coli).
Este bine sa verifici daca ai sau nu. Pot fi de ex. bacterii - e-coli, enterococ, streptococ.
Bacteriile emit toxine in organism care irita si inflameaza articulatiile. Daca nu tratezi din timp infectia, se vor acutiza simptomele si se vor inflama si alte articulatii - la degete, genunchi, mai te trezesti si cu o anemie. Unele bacterii mananca fierul din organism(e-coli).
Este bine sa verifici daca ai sau nu. Pot fi de ex. bacterii - e-coli, enterococ, streptococ.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5dureri puternice ale picioarelor
- 56durere picior drept
- 14durere de picior
- 4ma dor ingrozitor picioarele...ce sa fac?
- 12dubla fractura tibie+peroneu - dureri usturimi arsuri insuportabile in talpa
- 3Durere picior-partea interioara
- 0dureri grave de picioare
- 9De doua luni au inceput dureri atroce la picioare, mai ales seara
- 1Laba piciorului inflamata cu dureri
- 22Durere laba piciorului- partea de deasupra, numai la miscare
- 1Durere picioare la nivelul pulpei (ingheata)
- 1durere picior-scleroza multipla?
- 2Durere picior si carcei
- 2Durere laba piciorului la calcat
- 0Durere sold și membru inferior drept
- 9Tensiune gamba -> Picior Drept
- 8Durere îngrozitoare laba piciorului
- 0Dureri puternice picior drept
- 1Dureri intense la picior (glezna si genunchi) inclusiv in pozitia de repaus
Mai multe informații despre: Durerea la picior
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: