ulei de cimbru impotriva candidei | Forumul Medical ROmedic

ulei de cimbru impotriva candidei

25-05-2014
alyalya
Nu este medic/terapeut
alyalya
Buna. E un subiect care are multe pareri pro, insa foarte putine raspunsuri pozitive sau negative cu privire la rezultate.am inceput si eu aceasta cura/ tratament cu ulei de cimbru: 2-3 picaturi de 3 ori pe zi intr-o lingura de miere. Are un gust oribil, infiorator si dezgustator si totusi il iau...as vrea sa discutam aceasta tema mai larg pentru ca daca la inceput eram increzatoare si nerabdatoare am primit pareri iar acum sunt in dubii. Afecteaza sau nu fertilitatea?
Vindeca sau tine sub control boala?
2 comentarii
0
29-05-2014, ora 16:19
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

Domeniul naturist este foarte bine cunoscut de catre medicii fitoterapeuti, ei va pot ajuta cu un tratament naturist.

O zi placuta!
0
30-05-2014, ora 12:33
camispataru
Nu este medic/terapeut
camispataru
eu in principiu sunt pro tratamente naturiste...recunosc ca de asta nu am mai auzit. am avut si eu probleme cu candida, in special dupa tratamente cu antibiotic...pentru ca imi distrugeau flora vaginala.
la ultima cura, insa...mi s-a dat pe reteta impreuna cu antibioticul si Feminella VagiC - niste ovule pe baza de plante al caror rol este de a echilibra flora vaginala...ca sa nu mai apara candidoze, vaginoze sau alte asemenea dezechilibre. la mine a fost ok.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sănătatea intimă: totul despre candidoza vaginală
  •