candida - doresc o schema de tratament
frotoriu secretie vaginala: trichomonas vaginalis, filamente si spori de candida vaginalis prezente.
cultura din secretie vaginala : candida albicans prezenta.
antifungigrama:
econazole, clotrimazol, metronidazole, floconazole, ketoconazole, itraconazole, natamicin.
intermediar: flucitosine, nystatin.
Doresc o schema de tratament.
cultura din secretie vaginala : candida albicans prezenta.
antifungigrama:
econazole, clotrimazol, metronidazole, floconazole, ketoconazole, itraconazole, natamicin.
intermediar: flucitosine, nystatin.
Doresc o schema de tratament.
3 comentarii
Tratamentul il stabileste medicul curant in functie de aceste rezultate si de examenul clinic. Nu e vorba numai de Candida albicans ci si de Trichomonas vaginalis. Odata cu dvs. va trebui sa se trateze si partenerul, altfel infectia va persista.
Numai bine!
Numai bine!
In urma rezultatului papanicolau mi s-a pus diacnosticul de cervicita, o rana pe col.ca tratament mi s-a dat cerviron.Dupa 3 ovule introduse ma apucat o mancarime de nedescris.Am luat diferite medicamente feminela vagi c, tantum rosa, 3doze de tinizol, clotrimazol ovule si crema, spalaturi cu ginosept si ceai de galbenele.Astazi mi-am recoltat iarasi papanicolau si cultura din col.Nu stiu ce sa mai cred totul s-a declansat de la acel cerviron ? E posibil sa se fi produs o alergie?Eu sunt alergica la mai multe medicamente.
Buna Ziua!de ceva vreme simt ca un discomfort in gat..cand inghit..dar nu in fiecare zi!am luat 10 zile tratament cu zinnat pentru ca mi'au gasit streptoco aureu dupa ce mi'am facut un snf dintr'un cos de pe fata!limba este putin incarcata cu ceva alb! nu tusesc, nu sunt ragusit doar cateodata dimineata dar rar!am fost la orl pentru ca m'am speriat sa nu fie ceva grav insa mi s'a spus ca nu am nimic!doar sa fac inca un snf! si o sa il fac marti deoarece joi am terminat tratamentul cu antibiotic! cand am baut alcool acm 2 zile m'a ustura gatul cand inghitea iar a 2 zi mi'a fost foarte uscata gura de dimineata! imi este foarte frica! ce pot avea?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2secretii, usturimi
- 2secretie vaginala
- 36Candidoza- - dusmanul- vietii sexuale
- 9Am o secretie maronie cu 3-4 zile inainte de ciclu
- 7Secretii branzoase si urat mirositoare
- 4candidoza la femei
- 3secretie alb-galbuie
- 2interpretare buletin secretie vaginala
- 2am candida?
- 6la examen de secretie vaginala si mi-a iesit ca am vaginita nespecifica
- 7interpretare analiza de secretie vaginala
- 0Secretii vaginale
- 6secretie vaginala grunjoasa.. care sunt cauzele?
- 1Examen din secrete vaginala la clinica particulara
- 1Tratament pentru posibile simptome de candidoza?
- 3Candidoza in mai multe zone, tract urinar, ureche, mancarimi zona anala
- 1Candida
- 1Secretie alba, galbuie
- 0Secretie urat mirositoare
- 0Candidoza
Mai multe informații despre: Candidoza genitala Secretiile vaginale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: