tuse uscata
dupa tratamen cu aerosolisi glicerina cu nistatina pentru candida si faringita fetita mea de 10 ani a ramas cu o tuse seaca de o saptamina nu stiu ce sa i mai fac si ce sa i mai dau ajutatima cu un sfat
3 comentarii
Un punct de vedere.
Se pare ca tratamentul cu aerosoli urmat de fetita dumneavoastra "i-a usact " trahea fetitei deci trahea nemaiffind acoperita de mucusul care o protejeaza impotriva agentilor iritanti la orice stimul iritant "normal" receptorii tusei sint excitati deci tusea uscata.
Daca aceasta tuse este insotita de constipatie, piele uscata sau transpiratii abundente s-ar putea ca fetita sa fie deshidratata.
Se pare ca tratamentul cu aerosoli urmat de fetita dumneavoastra "i-a usact " trahea fetitei deci trahea nemaiffind acoperita de mucusul care o protejeaza impotriva agentilor iritanti la orice stimul iritant "normal" receptorii tusei sint excitati deci tusea uscata.
Daca aceasta tuse este insotita de constipatie, piele uscata sau transpiratii abundente s-ar putea ca fetita sa fie deshidratata.
va multumesc pentru punctul dumneavoastra de vedere dar as vrea sa stiu ce pot sa i dau pentru ai reface mucusul de pe traheee
Totul depinde de problema care este la baza uscaciunii traheei.
Adica in caz de deshidratare evident ca se hidrarteaza, oricum ar fi un adjuvat adica sa faceti din nou aerosoli doar cu apa.Insa pentru a scapa in mod definitv de aceasta problema ar trebui investigata aceasta conditie actuala a fetitei.
Adica in caz de deshidratare evident ca se hidrarteaza, oricum ar fi un adjuvat adica sa faceti din nou aerosoli doar cu apa.Insa pentru a scapa in mod definitv de aceasta problema ar trebui investigata aceasta conditie actuala a fetitei.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4iar tusea
- 3fetita 5 ani are o tuse iritativa
- 5Tuse persistenta ( > 6 luni)
- 4nas infundat dimineata, uneori si tuse suparatoare
- 6bebe 9 luni tuseste!
- 6antibioticele si ficatul
- 0TRATAMENTUL cu PLANTE MEDICINALE pentru TUSE
- 4Buna vreau sa-mi raspundeti pentru prietena mea e GRAV
- 10nevoia de a tusi
- 4de vreo 6 luni tusesc si imi vine sa vomit
- 8As dori un sfat cine ma poate ajuta
- 0apa dupa siropul de tuse?
- 5imunorezistan jr. - tuse productiva
- 2tuse persistenta dupa o pneumonie veche de o luna si ceva.
- 1Sunt disperat: am greata aproape tot timpul tuse cu sufocare
- 1Gadilat in gat, tuse si lacrimat inainte de culcare.
- 1Tuse cu senzatie de voma de mai bine de 6 luni
- 0Tuse, Dureri abdominale in partea dreapta jos la apendice etc.
- 5Bronsita asmatiforma
- 1tusesc de vreo 5 luni dimineata dar mai mult seara
Mai multe informații despre: Tusea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: