tuse uscata
dupa tratamen cu aerosolisi glicerina cu nistatina pentru candida si faringita fetita mea de 10 ani a ramas cu o tuse seaca de o saptamina nu stiu ce sa i mai fac si ce sa i mai dau ajutatima cu un sfat
3 comentarii
Un punct de vedere.
Se pare ca tratamentul cu aerosoli urmat de fetita dumneavoastra "i-a usact " trahea fetitei deci trahea nemaiffind acoperita de mucusul care o protejeaza impotriva agentilor iritanti la orice stimul iritant "normal" receptorii tusei sint excitati deci tusea uscata.
Daca aceasta tuse este insotita de constipatie, piele uscata sau transpiratii abundente s-ar putea ca fetita sa fie deshidratata.
Se pare ca tratamentul cu aerosoli urmat de fetita dumneavoastra "i-a usact " trahea fetitei deci trahea nemaiffind acoperita de mucusul care o protejeaza impotriva agentilor iritanti la orice stimul iritant "normal" receptorii tusei sint excitati deci tusea uscata.
Daca aceasta tuse este insotita de constipatie, piele uscata sau transpiratii abundente s-ar putea ca fetita sa fie deshidratata.
va multumesc pentru punctul dumneavoastra de vedere dar as vrea sa stiu ce pot sa i dau pentru ai reface mucusul de pe traheee
Totul depinde de problema care este la baza uscaciunii traheei.
Adica in caz de deshidratare evident ca se hidrarteaza, oricum ar fi un adjuvat adica sa faceti din nou aerosoli doar cu apa.Insa pentru a scapa in mod definitv de aceasta problema ar trebui investigata aceasta conditie actuala a fetitei.
Adica in caz de deshidratare evident ca se hidrarteaza, oricum ar fi un adjuvat adica sa faceti din nou aerosoli doar cu apa.Insa pentru a scapa in mod definitv de aceasta problema ar trebui investigata aceasta conditie actuala a fetitei.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2fetita mea de 6 ani tuseste de vreo 3 saptamani
- 3tusa latratoare si secrectie multipla
- 3doctor pentru tuse
- 4Buna vreau sa-mi raspundeti pentru prietena mea e GRAV
- 4de vreo 6 luni tusesc si imi vine sa vomit
- 4intrebari despre toxocara
- 4De ceva vreme incoace, am in permanenta un nod in gat
- 1nas infundat si tuse
- 8Durere os stern la miscare + tuse
- 1tuse si nas infundat
- 0febra, dureri de burtica si tuse