Tuse si senzatie gadilat in gat
Buna ziua,
De aprox 3 saptamani tusesc sec, foarte rar productiv. Simt ca ma gadila in gat, imi dreg vocea, simt si o raguseala. Medicul mi-a dat tratament cu Symbicord si Singulair(astm bronsic) dupa ce m-a ascultat la plamani, il iau de aprox 2 saptamani, tusesc mai rar, dar parca mai puternic cand o fac. De 1 saptamana cand beau lichid(apa in general) incepe sa ma gadile pe gat si trebuie sa ma opresc si sa tusesc(efect advers medicamente sau alt simptom asociat?!). Nu tusesc noapte. Nu am avut febra sau alte simptome pe care sa le asociez cu aceasta problema. Fumez de aprox 1 an.
Sa fie astm sau altceva? Tratamentul il fac de 2 saptamani, oare este prea devreme pentru rezultate sau sa fie alta afectiune?
De aprox 3 saptamani tusesc sec, foarte rar productiv. Simt ca ma gadila in gat, imi dreg vocea, simt si o raguseala. Medicul mi-a dat tratament cu Symbicord si Singulair(astm bronsic) dupa ce m-a ascultat la plamani, il iau de aprox 2 saptamani, tusesc mai rar, dar parca mai puternic cand o fac. De 1 saptamana cand beau lichid(apa in general) incepe sa ma gadile pe gat si trebuie sa ma opresc si sa tusesc(efect advers medicamente sau alt simptom asociat?!). Nu tusesc noapte. Nu am avut febra sau alte simptome pe care sa le asociez cu aceasta problema. Fumez de aprox 1 an.
Sa fie astm sau altceva? Tratamentul il fac de 2 saptamani, oare este prea devreme pentru rezultate sau sa fie alta afectiune?
2 comentarii
Buna ziua am afta dupa cuminol sa mai iau antib.?
Buna ziua de cateva lunii tusesc sec cel mai des seara simt o gadilatura pe gat si asta imi provoaca tusea, scuip sange si dupaia o secretie, ce as putea face in acest caz
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3O tuse seaca care nu ma lasa
- 5tuse seaca, durere in gat, febra, raguseala = raceala ?
- 13raguseala
- 3Tuse seaca si durere piept si spate
- 124tuse seaca persistenta
- 1tuse seaca iritativa
- 7Aerosoli copil 7 ani
- 1tuse seaca apoi devine productiva
- 5Disconfort general si stare de rau
- 2Tuse seaca, persistenta de mai multi ani
- 2Tuse seaca
- 2Problema ORL - inflamare sinus
- 1Bronsita, alergie sau reflux gastric?
- 2Tuse seaca
- 1Cum pot scapa de tusea seaca
- 5Tuse seacă de 3 săptămâni doar dimineața și seara
- 1Tuse seaca de 2 săptămâni
- 5Tuse seaca cu secreții nazale apoase!
- 0Raguseala si tuse seaca
Mai multe informații despre: tusea seaca
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: