Tuse seaca si secretii nazale

24-09-2017
Anisia maria
Nu este medic/terapeut
Anisia maria
Buna seara,

In urma unei laringite copilul meu de 2 ani a ramas cu o tuse care dureaza de mai bine de 3 saptamani. Prima saptamana a fost productiva (i-am administrat Eurespal), a doua sapt a fost si seaca si productiva (sirop de plante) si acum tuseste sec atat ziua dar mai ales noaptea, din cauza careia nici nu se poate odihni. I-am facut analizele pt a exclude o eventuala alergie si au iesit negative. Pulmonar este curat. Momentan urmeaza un tratament cu Flixotide, Sinupret pt fluidificarea secretiilor si Nazosept. Vi se pare in regula ? Medicul ORL-ist mi-a recomandat si folosirea Vibrocilului sau Colargolului dar medicul pediatru a afirmat ca nu sunt indicate pt ca blocheza secretiile "undeva " in spate. D-voastra ce parere aveti? Totodata, tot medicul Orl m-a sfatuit sa nu ii administrez nici un sirop de tuse pt ca nu il va ajuta cu nimic.
Va multumesc pentru ajutor
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul