Tuse seaca de 2 luni provocata de mancarime.

25-01-2018
amg_gabi
Nu este medic/terapeut
amg_gabi
Buna seara am o tuse seaca provocata de o senzatie de mancarime si de corp strain(gen ca un fir de par) la inspir.Mancarimea este localizata la baza gatului(trahee) doar pe partea dreapta si nasul fiind infundat tot pe aceeasi parte, daca apas cu degetul in acea zona la baza gatului senzatia de mancarime creste in intensitate si imi provoaca tuse+uneori nevoia sa-mi dreg gatul se desprinde un fel de sputa mai vascoasa transparenta. Uneori simt mancarimi si in urechi. Am mers la ORL mi s-a prescris Faringo Spray si Borenar dar nu au avut nici un efect. Am fost si la alergologie am facut analize si imunoglobulina E era crescuta peste limita si sunt alergic la acarieni. La pneumologie mi-a spus ca am astm(a precizat ca nu e grav) si mi-a dat sa iau un inhalator Foster si Xyzal care din pacate nici astea nu au dat rezultate. Am efectuat si un exudat faringian din propria initiativa dar rezultatele erau negative. Pe partea unde simt acea senzatie mancarime ma dor(sub forma de arsura) muschii gatului si ai spatelui(zona cervicala) nu stiu daca are vreo legatura... As dori sa stiu ce as mai putea face..o cauza..

Multumesc anticipat.
4 comentarii
0
25-01-2018, ora 22:39
amg_gabi
Nu este medic/terapeut
amg_gabi
Si am uitat sa precizez am avut reflux gastric pe care l-am tratat cu ranitidina.
0
26-01-2018, ora 11:06
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
cititi ce sa scris pe forum despre esofagita de reflux si depsre rinita alergica
dupa daca ceva nu e clar mai vorbim
0
30-01-2018, ora 13:03
amg_gabi
Nu este medic/terapeut
amg_gabi
Multumesc pt raspuns. Faptul ca nu pot respira pe o nara aproape deloc si am si ochiul iritat poate avea legatura cu rinita ?
0
30-01-2018, ora 20:32
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
nu stiu ce intelegi TU..sub denumirea Rinita
faptul ca nu respiri pe un nas.. pot insemna multe lucruri Urate
deviatie sept nazal, rinita, sinuzita
asa ca nu cauta tratament pe internet
mergi la ORL faci investigatii si tratezi serios problema
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: