tuse seaca

Fetita mea are 5 ani si are o tuse seaca care nu_i trece.Am fost la medicul de familie si MI-a dat tratament cu un antibiotic si un sirop Robitussin timp de 10 zile, dar nu i-a trecut.Am luat pauza o saptamana dupa care am fost iar la medicul de familie si i-a dat tratament cu Koflet, Sinupret si Ketof seara. Insa nici dupa acesta nu i-a trecut.Mentionez ca si inghite aer si nu are nici pofta de mancare, adica mananca dar nu mult.nu face febra, nici frisoane, nu are dureri in gat, nu stanuta, nu-i curge nici nasul doar tuseste. va multumesc si va doresc multa sanatate!
2 comentarii

Buna ziua !
Cred ca ar trebui sa va adresati si unui pediatru pentru consult si investigatii in vederea gasirii cauzei tusei. Inafara cauzelor respiratorii, care trebuie investigate cat mai complet si mai amanuntit, sunt posibile si ar trebui cercetate si alte cauze: ORL, digestive- de ex. reflux gastro-esofagian, alergice etc.
Cu respect,
Dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu
Cred ca ar trebui sa va adresati si unui pediatru pentru consult si investigatii in vederea gasirii cauzei tusei. Inafara cauzelor respiratorii, care trebuie investigate cat mai complet si mai amanuntit, sunt posibile si ar trebui cercetate si alte cauze: ORL, digestive- de ex. reflux gastro-esofagian, alergice etc.
Cu respect,
Dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu

va multumesc mult pentru raspuns. am scapat de tuse pur si simplu, dar am observat ca inghite in sec si se face tuseste atunci cand plange sau este certata.se poate sa fie si pe fond psihologic??? Cu mult respect!!!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 648tuse seaca si ceva in gat
- 9polipi nazali, rosu in gat, secretie nazala galbena si de o luna tuse seaca
- 3am ramas dupa o raceala puternica, cu o tuse seaca
- 5Diagnosticat: Faringita cronica
- 1Tuse seaca care nu mai trece. Ceva grav?
- 22tuse seaca de 2 luni
- 99Fetita face frecvent bronsita
- 2Tuse seaca in timpul noptii
- 1am o tuse seaca
- 1Tuse seaca+dureri in piept
- 1nas infundat si tuse seaca permanenta
- 6Tuse seaca pana la voma
- 2Tuse seaca
- 7Raceala cu tuse seaca si febra mica de 2 saptamani
- 3Stafilococ + Tuse seaca.
- 1tuse seaca si uscaciune in gat
- 1Bronsita, alergie sau reflux gastric?
- 10Azitromicina?
- 1tuse seacă si rară fără alte simptome la bebe 4luni jumătate
- 4O tuse seaca cu gadilat in gat
Mai multe informații despre: tusea seaca
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: