tuse seaca
Fetita mea are 5 ani si are o tuse seaca care nu_i trece.Am fost la medicul de familie si MI-a dat tratament cu un antibiotic si un sirop Robitussin timp de 10 zile, dar nu i-a trecut.Am luat pauza o saptamana dupa care am fost iar la medicul de familie si i-a dat tratament cu Koflet, Sinupret si Ketof seara. Insa nici dupa acesta nu i-a trecut.Mentionez ca si inghite aer si nu are nici pofta de mancare, adica mananca dar nu mult.nu face febra, nici frisoane, nu are dureri in gat, nu stanuta, nu-i curge nici nasul doar tuseste. va multumesc si va doresc multa sanatate!
2 comentarii
Buna ziua !
Cred ca ar trebui sa va adresati si unui pediatru pentru consult si investigatii in vederea gasirii cauzei tusei. Inafara cauzelor respiratorii, care trebuie investigate cat mai complet si mai amanuntit, sunt posibile si ar trebui cercetate si alte cauze: ORL, digestive- de ex. reflux gastro-esofagian, alergice etc.
Cu respect,
Dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu
Cred ca ar trebui sa va adresati si unui pediatru pentru consult si investigatii in vederea gasirii cauzei tusei. Inafara cauzelor respiratorii, care trebuie investigate cat mai complet si mai amanuntit, sunt posibile si ar trebui cercetate si alte cauze: ORL, digestive- de ex. reflux gastro-esofagian, alergice etc.
Cu respect,
Dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu
va multumesc mult pentru raspuns. am scapat de tuse pur si simplu, dar am observat ca inghite in sec si se face tuseste atunci cand plange sau este certata.se poate sa fie si pe fond psihologic??? Cu mult respect!!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14Pareza de coarda vocala
- 3Tuse + Expectoratie verde dimineata
- 23tuse seaca iritativa si senzatie de sufocare
- 7tuse seaca iritativa
- 3tuse seaca de doua luni
- 2Tuse seaca. Pentru Dl. Dr. Flueraru Valeriu
- 2Tuse seaca persistenta
- 7Aerosoli copil 7 ani
- 2Tuse seaca in timpul noptii
- 5Mancarimi gat + tuse seaca
- 1Tuse seaca+dureri in piept