Tuse seacă cu gâdilătură

Fiul meu are o tuse seacă cu gâdilătură doar ziua.
.Noaptea nu tușește deloc.Aceasta tuse persista de 3 săptămâni.Mentionez că după ce a curățat tavanul camerei unde sta cu clor a simțit gazul in gat.Pe tavan fiind niste urme de mucegai.Are o camera mică și nu prea intra aerul.A stat 2 luni aproape numai în pat cu situația în care suntem fara sa iasă afară.Nu are alte probleme.Va mulțumesc As vrea sa știu mai multe despre această tuse.Programarea la medic durează.
.Noaptea nu tușește deloc.Aceasta tuse persista de 3 săptămâni.Mentionez că după ce a curățat tavanul camerei unde sta cu clor a simțit gazul in gat.Pe tavan fiind niste urme de mucegai.Are o camera mică și nu prea intra aerul.A stat 2 luni aproape numai în pat cu situația în care suntem fara sa iasă afară.Nu are alte probleme.Va mulțumesc As vrea sa știu mai multe despre această tuse.Programarea la medic durează.
Echipa ROmedic susține vaccinarea COVID-19.
3 comentarii

Sunt mai multe detalii de precizat. Contactați-mă la tel: ----------*. Mulțumesc.
(*modificat de admin)
(*modificat de admin)

Ce vârstă are fiul dv ? Consult pneumologie și ORL ar fi indicat !

cititi pe forum la Boi ORL.. ce sa scris despre refluxul gastro esofaian si cum irita el faringele..si duce la acele simptome descrise

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2in urma unei viroze am ramas cu tuse seaca
- 2tuse uscata si dureri in piept
- 3tuse seaca de aprox. 2 ani
- 23tuse seaca iritativa si senzatie de sufocare
- 1Tuse seaca; productiva de 3 saptamani
- 7tuse seaca iritativa
- 6tuse seaca insotita de dureri de torace si arsura in gat
- 1tusa seaca si nas infundat
- 2TUSE SEACA
- 1tuse ragusala si durere in piapt
- 1dupa o bronsita de trei saptamani, a inceput o tuse seaca
- 3Doresc un diagnostic la problemele mele legate de nas înfundat tuse seaca nod în gat
- 1Intarziere antibiotic
- 0Tusa seaca
- 1Bronsita, alergie sau reflux gastric?
- 1Ceva alb in gat
- 2Senzatie de inec si tuse seaca
- 1Tuse seaca
- 1Tuse seaca persistenta care dureaza de 4 luni ?
Mai multe informații despre: tusea seaca
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: