Tuse seacă de o luna în urma tratamentului cu Broncho Vaxxom? Întrerupem sau continuam?
Buna seara! In urma a 2 episoade de răceli, cu tuse și temperatura in septembrie, la 1 săptămâna distanta una de cealaltă, med. pediatru ne-a recomandat sa ii facem fetitei în vârstă de 3 ani și 5luni, o cura de imunizare cu Broncho Vaxxom, 10 zile/3 luni. Am inceput sa ii dau pe 27.10 tratamentul, iar la o zi-doua, fetița a început să tuseasca și să strănute o data-de doua ori pe zi... tuse cu care a rămas până în prezent, doar că de luni, aceasta s-a accentuat...tușește de mai multe ori pe zi, îndeosebi noaptea se accentuează. Vimeri am fost la pediatru și mi-a recomandat sa continui tratamentul cu Broncho Vaxxom și mi-a spus că nu vede legătură între tusea fetiței și Broncho Vaxxom, și a insistat mult daca avem mucegai in casa, sau in familie cazuri cu astm.(nu avem) Ne-a mai dat Singulaire plicuri pt 90 de zile, Astha 15 sirop și Flixotide 50, diagnosticul pus fiind hiperactivitate bronșică. Tratamentul am.vazut că este pt astm bronșic, iar mie fetița tocmai ce mi-a vomitat in noaptea aceasta de două ori secretii nazale... este posibil sa nu fie tratamentul bun și ea de fapt sa aibe o infecție? As vrea sa știu dacă pot să îi opresc Broncho Vaxxom-ul, fara sa aibe parte de alte reacții adverse în timp- știu că nu sunt medic sa îmi dau cu părerea, dar asta am observat că tusea a apărut în urma lui, iar de ieri, de când am inceput sa ii dau a doua luna de tratament de BV, fetița a vomitat 2 nopți la rând. Nu știu dacă la un astm bronșic simptomele sunt voma cu secretii nazale...imi.e teama că tratamentul nu este unul optim pt ea... Vă rog să mă ajutați cu un răspuns - este weekend și nu o sa găsesc vreun cabinet deschis pt a lua o altă părere. De asemenea, tratamentul cu Singulaire vi se pare in regula? Fetița are tuse seacă și a vomitat, lucru care i se întâmplă de fiecare dată când răcește. Nu văd că ar fi simptome de hiperactivitate bronșică. Mulțumesc mult!
1 comentarii
Este posibil că tratamentul să genereze efectele secundare descrise ! BV nu și-a demonstrat eficiența. Diagnosticul cred că trebuie reconsiderat, la fel și tratamentul ! Un ex. ORL este imperios necesar ! Contactați-mă tel. începând cu ora 08 pt + de detalii. Sănătate !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3O tuse seaca care nu ma lasa
- 3Tuse seaca
- 4Raceala, tuse seaca, fumat...
- 5de vreo 2 saptamani am niste simptome foarte ciudate: tuse seaca, lipsa poftei de manacare, febra
- 1tuse uscata si dureri in piept
- 8Nod in gat, puroi.
- 1tuse seaca la copii
- 1tuse seaca, nod in gat, ragaiala
- 2Tuse seaca in timpul noptii
- 5tuse de care nu pot scapa
- 1tuse seaca, respiratie grea, balonare
- 10Tuse persistenta seaca si iritativa
- 1Radiografie plamani
- 1Posibil ceva grav?
- 2Tuse si senzatie gadilat in gat
- 0Senzație apa in nas și arsuri de la stomac
- 2Senzatie de inec si tuse seaca
- 3Raguseala si tuse seaca persistente
- 1Tuse seaca persistenta care dureaza de 4 luni ?
- 1Pneumonie
Mai multe informații despre: tusea seaca
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: