Tuse seaca, constrictie retrosternala.sunt sub tratament cu cordarone.
In urma efectuarii unui CTtoracic s. -au evidentiat micronoduli pulmonari bilaterali, subpleurali si perivasculari, cu aspect inflamator, cel mai mare bazal lateral stang cu diametrul de 5mm.Va rog daca-mi puteti spune ce inseamna aspect inflamator si daca prezinta un pericol pentru sanatate si ce ar trebui sa fac in continuare.
1 comentarii
Hristos a Înviat! Medicul care va recomandat CT nu va spus și o concluzie? Contează numărul nodulilor, dacă sunt însoțiți și de alte leziuni, cât ocupă din suprafața pulmonară. Doar pe detaliile scrise de dumneavoastră nu mă pot orienta către un diagnostic. Cordarone are ca substanță activă amiodarona, care poate da fibroză pulmonară. De cât timp urmați acest tratament? E posibil să fie fibroză pulmonară, dar mai trebuie consult și alte investigații. Ce simptome aveți (să le descrieți cât mai amănunțit)? Sunteți răcită sau ați fost recent? Ați fost auscultată pulmonar? Aștept să-mi răspundeți la aceste întrebări, apoi vedem cu ce vă mai pot ajuta. O seară binecuvântată!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Tuse de 3 ani.. mai mult de la frig si de la tigara dar nu numai
- 23tuse seaca iritativa si senzatie de sufocare
- 3Tuse seaca si durere piept si spate
- 46tuse seaca iritativa provocata de o gadilatura in gat
- 1Tuse seaca veche de 8 luni
- 0tuse seaca
- 5Iritatie in gat, tuse seaca iritativa
- 2tuse seaca de vreo trei ani
- 1am o tuse seaca
- 5Computer tomograf (torace-abdomen si pelvis)
- 2Tuse seaca fara expectoratie de aprox 4 ani
- 1Intarziere antibiotic
- 1dispneea, wheezing, expectorez foarte puțin
- 4Reactie interstitiala perihilar bilateral
- 3Plămânii
- 3Tuse seaca
- 1Interpretate CT toracic dupa Covid
- 0Interpretare CT
- 1Procedura CT torace
- 1tuse seacă si rară fără alte simptome la bebe 4luni jumătate
Mai multe informații despre: CT toracic tusea seaca
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: