Tuse seaca bebe 2 luni
Buna seara! Am o fetita de 2 luni care prezinta episoade de tuse seaca, zgomotoasa si sacaietoare. La inceput nu a prezentat mucozitati, insa pe parcurs a prezentat mucisori pe care ii aspir.Ajung si in gatut si poate tusea se manifesta din cauza lor, insa sunt si momente cand aceasta nu tuseste obligatoriu dupa ce inghite mucozitatile.Nu are febra, in gat nu are nimic. Tratament i-am administrat aerosoli cu ser fiziologic si apa de mare in nasuc +aspirat dupa cum ne-a recomandat medicul.Sirop de tuse de la fares mami si bebe si in nasuc dupa aspirat tobradex. Ce pot face ca sa se declanseze tusea productiva ori sa inceteze cea seaca..sau poate ma sfatuit ce pot face sa nu se agraveze.Va multumesc!
1 comentarii
Hristos a Înviat! Ați procedat corect cu aerosolii, îi puteți face și toaleta nazală cât mai des pentru eliminarea secrețiilor de la acest nivel, administrând și Quixx baby. Treptat va începe să elimine secrețiile, dacă are ce elimina, apoi tusea ar trebui să dispară în maxim 2-3 săptămâni. La orice agravare a simptomelor sau apariția unor simptome noi adresați-vă unui medic pediatru. O seară binecuvântată!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Tuse virale repetate in 1.5 luni la bebelus 10 luni
- 0Bebe 1 an tuse
- 2Tuse productiva copil 2 luni
- 2tuse productiva la bebelusi
- 1Muci de 4 luni+ tuse productiva de o luna la bebe de 8 luni
- 1Ajutați-mă - fetita de 9 luni jumătate tușește
- 0Aș dori un răspuns, vă rog. Tuse bebeluș 8 luni
- 2Bebeluș de 5 luni tușește și curge nasucul.
- 1Tuse bebe 7 luni
- 0Tuse productiva si strănut bebelus 4 luni
- 0Tuse umedă răgușită
- 0Tuse bebe 5 luni
- 0Bebe 6 săptămâni tușește
- 0Secreții baietel o luna si 3 săptămâni
- 1Bebe 3 luni și 2 săptămâni, nas înfundat si tuse seaca
- 3Ketof la bebe 4 luni?
- 0Tusea la bebelus de 6 luni si 12 zile
- 1Bebe va rog un sfat! în urma unei răceli a rămas cu o tuse
Mai multe informații despre: tusea la bebelus
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: