Bebe 3 luni și 2 săptămâni, nas înfundat si tuse seaca
Bună, am o bebelușa de 3 luni și 2 săptămâni care are nasucul înfundat și tușește sec, este a 2a oara când pățesc acest lucru cu ea în timp de o luna, prima data doctorița de familie ne a prescris Ospamox, ser fiziologic în nas, aerosoli cu set fiziologic și Panadol. Pana luni nu pot sa dau de dânsa dar totuși nu exista alt tratament inafara de antibiotic?Precizez ca tratamentul trecut m-i l-a prescris la telefon, deci fără sa consulte fetița.
1 comentarii
Buna ziua
Avand in vedere ca este sezonul virozelor, nu este de mirare ca s-a repetat episodul in decurs de 1 luna. Cred ca ar fi mai intelept sa nu recurgeti la antibiotic si sa faceti tratamentul ce se adreseaza nasului infundat fie cum v-a indicat M.F. fie cu Vibrocil pt copii 1 picatura in fiecare nara inaininte de mese de 3-4 ori/zi si atmosfera umeda in camera copilului. Sanatate !
Avand in vedere ca este sezonul virozelor, nu este de mirare ca s-a repetat episodul in decurs de 1 luna. Cred ca ar fi mai intelept sa nu recurgeti la antibiotic si sa faceti tratamentul ce se adreseaza nasului infundat fie cum v-a indicat M.F. fie cu Vibrocil pt copii 1 picatura in fiecare nara inaininte de mese de 3-4 ori/zi si atmosfera umeda in camera copilului. Sanatate !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Tuseste sau doar s-a inecat?
- 7tuse si nasuc infundat
- 3raguseala la bebelus
- 0Bebe 1 an tuse
- 2Tuse productiva copil 2 luni
- 1Năsuc infundat și tușit
- 1Tuse bebe 3 luni
- 1Tuse seaca bebe 2 luni
- 1Bebe tuseste si haraie dupa 7 zile de Ceftamil pe vena in spital
- 1Urgent va rog - Fata mea 9 luni are un punct alb gălbui pe amigdala
- 0Aș dori un răspuns, vă rog. Tuse bebeluș 8 luni