Bebe tuseste si haraie dupa 7 zile de Ceftamil pe vena in spital
Buna seara,
Am un bebe de aproape 4 luni ( pe 10 ianuarie implineste 4 luni) care a racit si am ajuns cu el in spital, ne-am internat si i s-a administrat timp de 7 zile la 12 ore Ceftamil antibiotic intravenos si seara 2.5 ml sirop Hedelix. Problema este ca am iesit din spital dar bebe are inca o tuse productiva si haraie deoarece nu reuseste sa scoata acel mucus cand tuseste.
Va rog sa imi spuneti ce as mai putea sa fac pt a-l ajuta sa scape de problema aceasta. Acasa ni s-a recomandat sa continuam cu hedelix. Avem si aerosol..si umidificator deoarece este un aer uscat in casa. Aerosolii l-ar ajuta ? Daca da cu ce anume ? Mentionez ca nu tuseste noaptea si nici ziua cand doarme. Doar cand este treaz. Nu mai tuseste ca la inceput insa nu pare sa dea semne ca ar disparea. Sau trebuie schimbat siropul? Doctora lui este plecata in concediu medical si nu pot lua legatura cu dansa.
Va multumesc anticipat
Am un bebe de aproape 4 luni ( pe 10 ianuarie implineste 4 luni) care a racit si am ajuns cu el in spital, ne-am internat si i s-a administrat timp de 7 zile la 12 ore Ceftamil antibiotic intravenos si seara 2.5 ml sirop Hedelix. Problema este ca am iesit din spital dar bebe are inca o tuse productiva si haraie deoarece nu reuseste sa scoata acel mucus cand tuseste.
Va rog sa imi spuneti ce as mai putea sa fac pt a-l ajuta sa scape de problema aceasta. Acasa ni s-a recomandat sa continuam cu hedelix. Avem si aerosol..si umidificator deoarece este un aer uscat in casa. Aerosolii l-ar ajuta ? Daca da cu ce anume ? Mentionez ca nu tuseste noaptea si nici ziua cand doarme. Doar cand este treaz. Nu mai tuseste ca la inceput insa nu pare sa dea semne ca ar disparea. Sau trebuie schimbat siropul? Doctora lui este plecata in concediu medical si nu pot lua legatura cu dansa.
Va multumesc anticipat
1 comentarii
Pt + de informații contactati-mă telefonic: ---------*
(*modificat de admin)
(*modificat de admin)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Tuseste sau doar s-a inecat?
- 5Tuse virale repetate in 1.5 luni la bebelus 10 luni
- 0Bebe 1 an tuse
- 2Tuse productiva copil 2 luni
- 2tuse productiva la bebelusi
- 1Tuse bebe 3 luni
- 0Ușoară tuse bebeluș 3 luni
- 1Nas înfundat și tusea la bebelus de 2 luni
- 2Fetita nu poate rupe tusa
- 1Tuse productiva și mucozități bebe 6 luni
- 2Bebeluș de 5 luni tușește și curge nasucul.
- 0Tuse umedă răgușită
- 0Tuse bebe 5 luni
- 2Tuse bebe
- 3Ketof la bebe 4 luni?
- 0Bebe 4
- 0Tuse latratoare bebe 9 luni
- 0Tusea la bebelus de 6 luni si 12 zile
Mai multe informații despre: tusea la bebelus
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: