Tuse seaca
Buna ziua!As dori un sfat de la dumneavoastra. Copilul meu are 12 ani si a fost diagnosticat cu o tuse reziduala, medicul indicandu-mi tratament cu ;eurespal 1 tab/ 2 ori pe zi ; 1 tab. aeryus seara ;aerosoli cu ser fiziologic si dexametazona de 2 ori pe zi timp de 3 zile.Am respectat acest tratament insa nu prea vad imbunatatiri.Mentionez ca i-am administrat si 2 siropuri Robitussin si 1 sirop Koflet. Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
1 comentarii
Buna seara.
Tusea persistenta poate fi o manifestare a astmului bronsic sau a unei patologii ORL. Va sfatuiesc sa consultati un medic alergolog si sa efectuati si un consult ORL.
Multa sanatate!
Tusea persistenta poate fi o manifestare a astmului bronsic sau a unei patologii ORL. Va sfatuiesc sa consultati un medic alergolog si sa efectuati si un consult ORL.
Multa sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2in fiecare primavara/toamna, am o tuse seaca si deasa, fara febra, fara dureri in gat
- 4durere insuportabila in gat si o tuse seaca si foarte persistenta...
- 5de vreo 2 saptamani am niste simptome foarte ciudate: tuse seaca, lipsa poftei de manacare, febra
- 13raguseala
- 99Fetita face frecvent bronsita
- 2Tuse seaca in timpul noptii
- 1am o tuse seaca
- 2Tuse seaca fara expectoratie de aprox 4 ani
- 1tuse seaca
- 1tuse seaca
- 1Tuse seaca si mucus
- 1Tuse Uscata Și Durere Plămâni
- 2Tuse seaca de 2 sapt la copil de 2 ani
- 1Tuse seacă, iritativă recurentă
- 1Tuse seaca si "gadilici" in gat
- 5Tuse seaca peste 6 sapt, Ce sa mai fac?
- 12Tuse seacă - am senzația ca am ceva în gat tot timpul și care im da sensatia ca trebuie sa tușesc
- 1Senzatie de nod in gat+tuse seaca amigdalite umflate
- 2Senzatie de inec si tuse seaca
- 3Raguseala si tuse seaca persistente
Mai multe informații despre: tusea seaca
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: