Durere puternică laringe însoțită de pierderea vocii
Bun găsit,
Stimate domnule Dr. Flueraru Valeriu, vă deranjez cu câteva întrebări.
Ieri dimineață m-am trezit cu durere în gât, spre prânz a început să se acutizeze.iar mai târziu, spre seară, a devenit insuportabila, durere puternică a laringelui la înghițit, febră(38.5-38.8) si pierderea parțială a vocii.
Febra a dispărut după câteva pastile de paracetamol.
Am luat strepsils, septogal, propolis și nimic, persistă acea durere puternică la înghițit și nici măcar lichide nu pot consuma.
Si mușchii gâtului din dreptul laringelui sunt inflamati cred, dor la palpare, parcă ar fi o febră musculara.
Va rog sa mă ajutați cu-n sfat, pentru că nu stiu ce să fac, să merg la spital, să merg la farmacie și să încerc altceva.
Vă mulțumesc!
Stimate domnule Dr. Flueraru Valeriu, vă deranjez cu câteva întrebări.
Ieri dimineață m-am trezit cu durere în gât, spre prânz a început să se acutizeze.iar mai târziu, spre seară, a devenit insuportabila, durere puternică a laringelui la înghițit, febră(38.5-38.8) si pierderea parțială a vocii.
Febra a dispărut după câteva pastile de paracetamol.
Am luat strepsils, septogal, propolis și nimic, persistă acea durere puternică la înghițit și nici măcar lichide nu pot consuma.
Si mușchii gâtului din dreptul laringelui sunt inflamati cred, dor la palpare, parcă ar fi o febră musculara.
Va rog sa mă ajutați cu-n sfat, pentru că nu stiu ce să fac, să merg la spital, să merg la farmacie și să încerc altceva.
Vă mulțumesc!
2 comentarii
Acum nu se merge la spital cu asa simptome.
Dacă febra și tusea persista. Deja întra sub riscul de coronavirusi. Se suna la 112
Darrr
1. Îți amintești dacă ai consumat ceva foarte acru. Oțet lamai citrice seara. Care putea produce aciditate gastrica care irita și arde gatul
2. Nu mai consumi nimic din cele E numărate.
3. Pe fvaleriu arond Hotmail punct com atașezi poze cu gatul sa vad amigdalele și faringele
4. Folosește un antiacid de sup care scoate usturime. Spreiuri uleioase pentru gat. Multe lichide calde fără lamaie
Dacă febra și tusea persista. Deja întra sub riscul de coronavirusi. Se suna la 112
Darrr
1. Îți amintești dacă ai consumat ceva foarte acru. Oțet lamai citrice seara. Care putea produce aciditate gastrica care irita și arde gatul
2. Nu mai consumi nimic din cele E numărate.
3. Pe fvaleriu arond Hotmail punct com atașezi poze cu gatul sa vad amigdalele și faringele
4. Folosește un antiacid de sup care scoate usturime. Spreiuri uleioase pentru gat. Multe lichide calde fără lamaie
Cu o seară înainte am consumat băuturi reci și câteva tigari.
Febră nu mai am, a dispărut de aseară.
Amigdalele le am scoase, încerc să vă trimit niste poze.
Febră nu mai am, a dispărut de aseară.
Amigdalele le am scoase, încerc să vă trimit niste poze.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9dureri cap, ureche, gat si ameteli!!!
- 3m-am trezit cu o durere in gat si cu simptome de raceala
- 5Raceala urmata de durere gat, maxilar si infundare ureche.
- 4amigdale inflamate
- 6ma doare foarte rau in gat, cand inghit
- 2mereu racit si dureri in gat
- 2Durere în gât persistentă
- 1durere persistenta in gat
- 2Durere, usturime permanenta in gat
- 0Durerea in spatele Marului lui Adam
- 5Chist amigdale ?!
- 2Durere de gat persistenta
- 2Durere persistenta in gat
- 2Durere cronica in gat
- 10Durerea de gat nu îmi da pac