Tuse din piept
Am 17 ani si sunt fumatoare (tigari slabe, Vogue) si in ultimul timp simt un fel de presiune in piept, ca ceva care scarpina inauntru si tusesc tot din piept. Nu e neaparat dureros, nu simt nevoia sa tusesc nici des. Ma sperie putin tusea asta totusi, pentru ca nu am mai patit pana acum. M-am gandit initial sa nu fie ceva poate legat si de corzile vocale, pentru ca eu cant si m-am gandit ca poate ragusesc si din cauza asta sau din cauza hipotiroidismului. Am picioarele foarte reci mereu indiferent de temperatura si de fiecare data cand ma ridic de jos ametesc si nu mai vad bine. Nu am anemie, am avut analize pentru asta si nu am. Nu stiu ce ar putea fi, dar ma sperie. Daca poate cineva sa imi raspunda si sa imi spuna ce ar putea fi?
1 comentarii
Hristos a Înviat! Amețeala poate fi de la faptul că poți avea hipotensiune posturală, adică atunci când te ridici brusc tensiunea îți scade și amațești (chiar poți leșina). De asemenea, fumatul îți va afecta corzile vocale și în timp îți va altera vocea, plus că funcțional plămânii vor începe să aibă probleme. Chiar dacă nu ai alte simptome este bine să investighezi această tuse (la medicul de familie inițial pentru auscultație pulmonară, anamneză detaliată), apoi dacă va fi nevoie la pneumologie (radiografie toracică, spirometrie, analize uzuale). Și amețeala ar trebui investigată la cardiologie (ECG, măsurarea tensiunii arteriale stând jos și în picioare, chiar ecocardiografie). Sper să îți fie util ce ți-am scris. Dacă mai sunt întrebări vă răspund cu drag! O seară liniștită!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0disconfort in piept, somn cu intreruperi
- 1greutate in piept
- 4Senzatie de apasare in capul pieptului
- 4Presiune pe piept si disconfort
- 2Presiune in piept, eructatii
- 25Respiratie ingreunata
- 1Dureri in piept, ameteli, țiuit al urechilor
- 2Probabil o artera infundata?Pareri?
- 2Strangere/presiune piept
- 2Reflux gastro esofagian ???
- 4Posibila infectie la amigdale ???
- 0apasare pe piept
- 7Durere spate și piept
- 0Probleme cu plamani?
- 0Stare generala proasta
- 2Senzatia de nod in gat si presiune in piept
- 1Senzație de presiune in piept
- 8Ce cauze posibile pot fi pentru o durere in partea stanga a pieptului, in zona inimii?
- 0Presiune în piept, în zona sternului
- 8Senzație ciudată piept
Mai multe informații despre: presiunea in piept
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: