rinoadenoidita si disfunctie ototubara - otita medie
baietelul meu are 2 ani si 1 luna si la inceputul lunii noiembrie a inceput sa tuseasca, sec.nu a facut febra deloc. stare generala foarte buna.pofta de mancare.pediatrul l-a examinat si nu are nimic pulmonar ci doar rosu in gat. a luat ospen 5 zile, dar tot tusea, acum productiv. am fost la orl-list si i-a pus diagnostic rinoadenoidita si disfunctie ototubara.care i-a prescris mariner, eurespal 5ml/3zi, pivalone si bioptal in serii de 6 zile cate 2 pic/3zi cu pauze 6 zile, si imunogrip in serii de 4 zile 3ml/3zi cu 4 zile pauza. iata ca e sfarsitul lunii si copilul meu tot tuseste. ce e de facut? astept zilele astea si rezultatul analizei de exsudat faringian.
7 comentarii
trebue sa vedeti daca este rosu.. pe amigdale sau pe peretele posterior a faringelui..., care este legat cu esofagul si stomacul.
pana nu aflati de unde provine tusea.. nu o sa stiti ce sa tratati!
mergeti la un medic gastrolog, la ORL.. si sa stabileasaca de la ce nivel vine iritatia faringiana!
pana nu aflati de unde provine tusea.. nu o sa stiti ce sa tratati!
mergeti la un medic gastrolog, la ORL.. si sa stabileasaca de la ce nivel vine iritatia faringiana!
este rosu pe amigdale, se vede cand deschide el gurita. ce ziceti de tratamentul prescris?
e OK.
nu ii dati copilului fructe gen grefe lamaie kyvi si portocale
nu ii dati copilului fructe gen grefe lamaie kyvi si portocale
ce sa zic, a mai baut limonada cu miere de albine, sau fresh de grefe cu portocale. nu am stiut ca nu are voie. dar tot mai tuseste. cat o s-o mai tina asa pana ii trece?
CAT O SA MAI TINA TUSEA ASTA. TOT MAI TUSESTE DUPA O SAPT. DE TRATAMENT DE LA ORL-LIST.PARCA CEVA MAI PUTIN DAR TOT MAI TUSESTE. AVEM TRATAMENT PT O LUNA.
CE TRATAMENT AR FI TREBUIT SA IA DACA ERA ROSU PE PERETELE POSTERIOR FARINGELUI?
AVAND SI OTITA MEDIE, DE LA POLIPI, NU AR FI TREBUIT SA-I DAU CEVA SI PT URECHE? AM PRIMIT REZULTATUL DE LA EXSUDATUL FARINGIAN SI ESTE BINE, NU ARE NIMIC
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Tuse + expectoratie
- 3otita medie seroasa
- 10nevoia de a tusi
- 4otita medie la bebe de 4 luni
- 2Otite severe
- 5aerosoli cu adrenalina si dexametazona, baietel 6 ani
- 1raceala, tuse
- 27Copil de 5 ani are probleme de urechi
- 22otita medie apoi otita seroasa...este vina polipilor?
- 5Otita medie seroasa bilaterala
- 18Rinofaringita si otita medie copil 2 ani
- 5Otita medie congestiva stanga
- 8As dori un sfat cine ma poate ajuta
- 1otite repetate
- 3Otita sau...?
- 4Bronsita?
- 0Tuse, Dureri abdominale in partea dreapta jos la apendice etc.
- 1tuse si expectoratii incolore
- 4Tusea umeda
- 2Simt ca ma frige în piept după tuse puternica
Mai multe informații despre: Otita medie Tusea rinoadenoidita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: