rinoadenoidita si disfunctie ototubara - otita medie
baietelul meu are 2 ani si 1 luna si la inceputul lunii noiembrie a inceput sa tuseasca, sec.nu a facut febra deloc. stare generala foarte buna.pofta de mancare.pediatrul l-a examinat si nu are nimic pulmonar ci doar rosu in gat. a luat ospen 5 zile, dar tot tusea, acum productiv. am fost la orl-list si i-a pus diagnostic rinoadenoidita si disfunctie ototubara.care i-a prescris mariner, eurespal 5ml/3zi, pivalone si bioptal in serii de 6 zile cate 2 pic/3zi cu pauze 6 zile, si imunogrip in serii de 4 zile 3ml/3zi cu 4 zile pauza. iata ca e sfarsitul lunii si copilul meu tot tuseste. ce e de facut? astept zilele astea si rezultatul analizei de exsudat faringian.
7 comentarii
trebue sa vedeti daca este rosu.. pe amigdale sau pe peretele posterior a faringelui..., care este legat cu esofagul si stomacul.
pana nu aflati de unde provine tusea.. nu o sa stiti ce sa tratati!
mergeti la un medic gastrolog, la ORL.. si sa stabileasaca de la ce nivel vine iritatia faringiana!
pana nu aflati de unde provine tusea.. nu o sa stiti ce sa tratati!
mergeti la un medic gastrolog, la ORL.. si sa stabileasaca de la ce nivel vine iritatia faringiana!
este rosu pe amigdale, se vede cand deschide el gurita. ce ziceti de tratamentul prescris?
e OK.
nu ii dati copilului fructe gen grefe lamaie kyvi si portocale
nu ii dati copilului fructe gen grefe lamaie kyvi si portocale
ce sa zic, a mai baut limonada cu miere de albine, sau fresh de grefe cu portocale. nu am stiut ca nu are voie. dar tot mai tuseste. cat o s-o mai tina asa pana ii trece?
CAT O SA MAI TINA TUSEA ASTA. TOT MAI TUSESTE DUPA O SAPT. DE TRATAMENT DE LA ORL-LIST.PARCA CEVA MAI PUTIN DAR TOT MAI TUSESTE. AVEM TRATAMENT PT O LUNA.
CE TRATAMENT AR FI TREBUIT SA IA DACA ERA ROSU PE PERETELE POSTERIOR FARINGELUI?
AVAND SI OTITA MEDIE, DE LA POLIPI, NU AR FI TREBUIT SA-I DAU CEVA SI PT URECHE? AM PRIMIT REZULTATUL DE LA EXSUDATUL FARINGIAN SI ESTE BINE, NU ARE NIMIC
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4otita mai veche care tot mai revine
- 236otita seroasa bilaterala acuta
- 12nu scapa de tuse
- 4Tuse cu secretii, copil de 3 ani
- 54otita medie congestiva stanga la copil de 3 ani
- 3stari de tuse... pana la voma = astm?
- 3scaderea auzului la urechea dreapta
- 4tratament pt otita timp de zece zile si de atunci am probleme: voma, ameteli, arsuri, lesin
- 3Am fost diagnosticata cu otita cu 2 ani in urma
- 5baietel de 3 ani tot timpul racit.. laringita, rosu in gat, nas infundat si tuse
- 6Medicament tuse pt femei inscarcinate
- 0Nu prea reuseste sa tuseasca singur...
- 4tuse iritativa cronicizata (aprox. 3 ani) baietel 6 ani
- 2tuse persistenta dupa o pneumonie veche de o luna si ceva.
- 1Tuse cu sputa alba
- 1Tuse ragusita la copil
- 1Problema tuse
- 7Polipi copil 4 ani - pt d Flueraru
- 1Tusa pana imi vine sa vomit
- 1Tuse de 2 săpt.
Mai multe informații despre: Otita medie Tusea rinoadenoidita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: