Tulburări psihotice acute
Americanii nu considera halucinatiile ce tin strict de obiectul/ de tema delirului ca fiind un alt simptom pozitiv al psihozei, ca sa fie catalogata boala drept schizofrenie -insa ti-am spus ca la noi sunt alte criterii si clasificari. El, daca vede pe corpul tau urme de sex pe care altii nu le vad, sau aude sunete la mansarda pe care tu nu le auzi si crede nu ca e un talhar ci probabil un amant de-al tau ascuns acolo, aia e, totul tine de delirul de gelozie.
El si inainte a fost gelos si nesigur pe el si pe tine sau numai in ultima vreme de cand e bolnav?
El si inainte a fost gelos si nesigur pe el si pe tine sau numai in ultima vreme de cand e bolnav?
A fost doar in limita bunului simt, dar nu excese. Nu aveam probleme deranjante. Maxim când ne întâlneam cu cineva de sex masculin și salutam, doar banala întrebare: cine e?
Eu nu am avut probleme nici cu îmbrăcămintea săi altceva.
Eu nu am avut probleme nici cu îmbrăcămintea săi altceva.
Totul e acum sa i se potriveasca tratamentul si sa-l urmeze constiincios. Tine-te de el, sa-si ia pastilele in fata ta. Ce i-a dat?
In caz ca nu functioneaza ceva( nu isi ia tratamentul, nu ii place medicul, nu are incredere in el), cautati un alt psihiatru.
In caz ca nu functioneaza ceva( nu isi ia tratamentul, nu ii place medicul, nu are incredere in el), cautati un alt psihiatru.
E foarte buna, si fiica-mea a luat la inceput, nu da alte efecte secundare decat ingrasarea si asta nu la toti. Pentru ca se ingrasa, dupa o vreme i-a introdus si abilify si apoi i-a scazut olanzapina si crescut abilify, cam dupa 5 sau 6 luni a renuntat de tot la olanzapina si a ramas cu abilify care si asta, dupa un an cred, i l-a dat in doza micsorata. Si abilify ingrasa dar nu la fel de mult, mai conteaza si doza primita. Sa ai grija la ce mananca sa nu se ingrase tare, intr-o luna sau doua poate pune si 10-15 kg. Cantar saptamanal.
S-a îngrășat, dar a ajuns la kg pe care le avea in mod normal. Slăbise in mod vizibil și la fata și la corp. Acum s-a îngrășat, dar este cum era înainte.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 36Schizofrenicii au sansa la viata?
- 10Evolutie episod psihotic acut/tulburare psihotica acuta ?
- 41Despre rispolept
- 8Schizofrenie Coduri : F23.1, F 20.00 ce semnifica?
- 14Medicamente eliberate gratuit
- 3Schimbare diagnostic la alt psihiatru
- 15Vreau sa cumpar tratamentul de pe internet...
- 11Tulburare psihotica acuta
- 2Durata tratament “alte tulburări psihotice acute, predominant delirante”
- 11Permis retras medical
- 36Tulburare psihotica acuta la copil de 13ani
Mai multe informații despre: tulburarea psihotica acuta