ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Tulburări psihotice acute

36 comentarii 1 2
0
26-11-2020, ora 13:23
CatincaR
Nu este medic/terapeut
CatincaR
Americanii nu considera halucinatiile ce tin strict de obiectul/ de tema delirului ca fiind un alt simptom pozitiv al psihozei, ca sa fie catalogata boala drept schizofrenie -insa ti-am spus ca la noi sunt alte criterii si clasificari. El, daca vede pe corpul tau urme de sex pe care altii nu le vad, sau aude sunete la mansarda pe care tu nu le auzi si crede nu ca e un talhar ci probabil un amant de-al tau ascuns acolo, aia e, totul tine de delirul de gelozie.

El si inainte a fost gelos si nesigur pe el si pe tine sau numai in ultima vreme de cand e bolnav?
0
26-11-2020, ora 15:43
Ana Maria1989
Nu este medic/terapeut
Ana Maria1989
A fost doar in limita bunului simt, dar nu excese. Nu aveam probleme deranjante. Maxim când ne întâlneam cu cineva de sex masculin și salutam, doar banala întrebare: cine e?
Eu nu am avut probleme nici cu îmbrăcămintea săi altceva.
0
26-11-2020, ora 16:24
CatincaR
Nu este medic/terapeut
CatincaR
Totul e acum sa i se potriveasca tratamentul si sa-l urmeze constiincios. Tine-te de el, sa-si ia pastilele in fata ta. Ce i-a dat?
In caz ca nu functioneaza ceva( nu isi ia tratamentul, nu ii place medicul, nu are incredere in el), cautati un alt psihiatru.
0
27-11-2020, ora 07:41
Ana Maria1989
Nu este medic/terapeut
Ana Maria1989
Ia olanzapina.
1
27-11-2020, ora 08:10
CatincaR
Nu este medic/terapeut
CatincaR
E foarte buna, si fiica-mea a luat la inceput, nu da alte efecte secundare decat ingrasarea si asta nu la toti. Pentru ca se ingrasa, dupa o vreme i-a introdus si abilify si apoi i-a scazut olanzapina si crescut abilify, cam dupa 5 sau 6 luni a renuntat de tot la olanzapina si a ramas cu abilify care si asta, dupa un an cred, i l-a dat in doza micsorata. Si abilify ingrasa dar nu la fel de mult, mai conteaza si doza primita. Sa ai grija la ce mananca sa nu se ingrase tare, intr-o luna sau doua poate pune si 10-15 kg. Cantar saptamanal.
2
27-11-2020, ora 09:41
Ana Maria1989
Nu este medic/terapeut
Ana Maria1989
S-a îngrășat, dar a ajuns la kg pe care le avea in mod normal. Slăbise in mod vizibil și la fata și la corp. Acum s-a îngrășat, dar este cum era înainte.
Adaugă un comentariu / răspuns
36 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul