Tulburarea de depersonalizare?
Ma regasesc in aceste simptome ! Parca nu-mi mai contientizez pe deplin propria persoana, si nu mai stiu cine sunt eu defapt, am probleme cu memoria, si ma concentrez greu parca nu mai sunt eu, si am citit aceste simptome, si ma potrivesc :
- amorteala simturilor sau a raspunsurilor la lumea din jur;
- senzatia ca persoana este un robot ca si cum ar trai intr-un vis;
- senzatia ca persoana nu are control asupra actiunilor sale, inclusiv vorbirea;
- constientizarea faptului ca acest simt de detasare este doar o senzatie si nu realitatea.
Alte simptome pot fi:
- sentimentul de deconectare emotionala de persoanele la care pacientul tine.
Asta simt si eu exact..de 3 saptamani ?credeti ca e ceva grav ?am o afectiune pe fond psihic ?e periculoasa aceasta tulburare ?poate cauza complicatiii ?prezint migrene acute si oboseala mai mereu, cineva mi-a spus ca sistemul meu nervos e obosit.si am gasit la cauze asta : "In timp ce cauza tulburarii de depersonalizare nu este pe deplin inteleasa, se pare ca exista o legatura cu echilibrul anumitor substante chimice din creier (neurotransmitatori).", posibil sa fie de la oboseala mea nervoasa sa am aceste simptome, sau este chiar tulburarea de depersonalizare ?si daca da, , este posibil..este ceva grav sunt bolnav psihic, un mic ajutor va rog
- amorteala simturilor sau a raspunsurilor la lumea din jur;
- senzatia ca persoana este un robot ca si cum ar trai intr-un vis;
- senzatia ca persoana nu are control asupra actiunilor sale, inclusiv vorbirea;
- constientizarea faptului ca acest simt de detasare este doar o senzatie si nu realitatea.
Alte simptome pot fi:
- sentimentul de deconectare emotionala de persoanele la care pacientul tine.
Asta simt si eu exact..de 3 saptamani ?credeti ca e ceva grav ?am o afectiune pe fond psihic ?e periculoasa aceasta tulburare ?poate cauza complicatiii ?prezint migrene acute si oboseala mai mereu, cineva mi-a spus ca sistemul meu nervos e obosit.si am gasit la cauze asta : "In timp ce cauza tulburarii de depersonalizare nu este pe deplin inteleasa, se pare ca exista o legatura cu echilibrul anumitor substante chimice din creier (neurotransmitatori).", posibil sa fie de la oboseala mea nervoasa sa am aceste simptome, sau este chiar tulburarea de depersonalizare ?si daca da, , este posibil..este ceva grav sunt bolnav psihic, un mic ajutor va rog
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 31Chist arahnoidian- derealizare, depersonalizare?
- 3o persoana vorbeste despre sine la persoana a 3-a
- 29Stari intense de neliniste, frica
- 0Somnambulism si depersonalizare
- 2153Anxietate cu atacuri de panica si depersonalizare.
- 14Fobie sau ce?
- 24Tulburare de personalitate psihastenica
- 4Tratament Turburare de depersonalizare
- 21Derealizarea si Depersonalizarea
- 423Un sfat, va rog frumos !!!
- 9Derealizarea si depersonalizare, ajutor !
- 15Derealizare Depersonalizare ?! Ajutor..
- 10Ameteli, senzatie de cutremur, amorteala membrelor, depersonalizare, etc
- 6Anxietate depersonalizare
- 4Epuizare nervoasa ?
- 3Maladaptive Daydreaming Disorder/MDD
- 1Tulburare de depersonalizare sau derealizare
- 2Recomandare psihiatru/psihoterapeut cu experienta din Iași
Mai multe informații despre: Tulburarea de depersonalizare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: