Tulburare schizo afectivă remisă

Am fost diagnosticata in 2003, în urma unei spitalizări precedate de insomnii, cu tulburare schizo afectivă. A remis și boală n a mai recidivat. Nu am luat tratament, am avut o viață normală.
Dacă boală nu a recidivat, suntem în 2025, se poate considera acum că ea este remisă complet sau se poate spune că este în remisiune fara tratament.
Vă mulțumesc !
Precizez că în 2003, când am avut spitalizarea, au fostniste situații conflictuale la locul de muncă și datorită acelor situații au apărut insomniile.
Dacă boală nu a recidivat, suntem în 2025, se poate considera acum că ea este remisă complet sau se poate spune că este în remisiune fara tratament.
Vă mulțumesc !
Precizez că în 2003, când am avut spitalizarea, au fostniste situații conflictuale la locul de muncă și datorită acelor situații au apărut insomniile.
9 comentarii

De cat timp sunteti in remisie fara tratament?

O persoana care a fost diagnosticata cu o tulburare psihica nu-și mai revine vreodată. Nu mai bateți campii degeaba, tot bolnav psihic se cheama.

"Nu am luat tratament"
Cum sa remis boala?
Cum vi sa pus diagnosticul?
Cum sa remis boala?
Cum vi sa pus diagnosticul?

Nu am mai luat niciun tratament și n am avut nicio spitalizare după 2003. Suntem în 2025. Cum se
poate spune : boala a remis complet, s a vindecat sau este in remisie fara tratament?
Mulțumesc!
poate spune : boala a remis complet, s a vindecat sau este in remisie fara tratament?
Mulțumesc!

Și medicii greșesc diagnostice. Cred că asta este explicația.

Eu cred ca diagnosticul a fost gresit. Tulburarea schizo afectiva e cronica. Nu remite fara tratament cu zecile de ani.

Și eu știu asta dar sunt in litigiu de muncă din cauza concedierii pentru inaptitudinea in munca. Și la o comisie la IML Timișoara mi ai pus boală in remisie fara tratament cu toate că la examenul psihiatric toate caracteristicile au fost bune, fara simptome psihotice sau afective. Dar au pus boală in remisie fara tratament cu toate că nu iau tratament, n am luat din 2003 în spital. Am fost atunci la control timp de 6 luni, n au mai existat recăderi. Daca
boală ar fi fost aceasta e sigur că ar fi existat recăderi. Cum pot demonstra că boala nu a fost cea care mi s a pus.
Precizez că la dosar aveam opinii medicala actuale în care se precizează că boala este remisă.
Fiind în proces cu instituții se trag sforile necesare.
Nu am avut nici atunci caracteristici ale bolii : halucinații, idei delirante, limbaj dezorganizat. Ci doar am avut câteva nopți de insomnii și bineînțeles că pe fondul acesta poate am spus ceva nepotrivit. Dar de aici și până la acele simptome psihotice e o distanță. Și n am stat in spital decât 3 săptămâni, ori simptomele trebuie sa se manifeste cel puțin o lună.
Cum pot combate acum acest diagnostic?
boală ar fi fost aceasta e sigur că ar fi existat recăderi. Cum pot demonstra că boala nu a fost cea care mi s a pus.
Precizez că la dosar aveam opinii medicala actuale în care se precizează că boala este remisă.
Fiind în proces cu instituții se trag sforile necesare.
Nu am avut nici atunci caracteristici ale bolii : halucinații, idei delirante, limbaj dezorganizat. Ci doar am avut câteva nopți de insomnii și bineînțeles că pe fondul acesta poate am spus ceva nepotrivit. Dar de aici și până la acele simptome psihotice e o distanță. Și n am stat in spital decât 3 săptămâni, ori simptomele trebuie sa se manifeste cel puțin o lună.
Cum pot combate acum acest diagnostic?

Vorbiti cu un medic psihiatric despre situatia dumneavoastra.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Pentru reevaluare comisie pensie pe caz de boala
- 194tulburarea schizo-afectiva este o forma de schizofrenie?
- 5Schizofrenie afectiva ?
- 8tulburare schizoafectiva se poate vindeca?
- 9afectiune schizoafectiva
- 33am fost dagnosticat cu tulburare schizoafectiva
- 14Ma va accepta cineva asa cum sunt?
- 9ce este tulburarea schizoafectiva??
- 5Care este diagnosticul corect?
- 6redresarea cresterii in greutate cauzata de medicamentele psihiatrice
- 11Persoana fara emotii si sentimente
- 4La medicul de familie...
- 2Tulburare schizoafectiva caut prieteni
- 1Tulburare schizo afectiva bipolara
- 1Tulburare schizo-afectiva caut prietenii
- 16Ce pot face daca boala nu ma lasa sa ma concentrez? am tulburare schizoafectiva si aud o voce
- 2Diagnostic: tulburare psiho afectiva cu inceput de schizofrenie, sindrom maniacal, ssmd:)
- 26Greșeală sau diagnostic corect ?
- 5Abordarea mea in tratarea schizofreniei si a tulburarilor schizoafective
Mai multe informații despre: Tulburare schizoafectiva
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: