tulburare psihotica acuta
buna georgy_ana si prietena pentru care m-am inregistrat aici tot asa a patit, boala i s-a declansat cu lipsa somnului, si acum cu tratament doarme de la 11 pana la 11-12 a doua zi, deci pastilele ii dau somnolenta, lipsa de concentrare si randament scazut, in legatura cu sentimentele ei nu ii sunt afectate.mi-ar place sa mai vorbim stie si prietena de contul acesta facut si urmarim amandoua raspunsurile, eventual chiar ar putea sa se logheze si ea in cont.acum ce faci, mai lucrezi? multa sanatate.
povestea mea incepe asa, eram o fata vesela si plina de viata pana in 10 aprilie 2015 cand am fost diagnosticata cu tulburare psihotica acuta cu sintome schizofrenice am fost internata 1 luna la pshihiatrie in cluj aveam haluginatii vedeam ingeri si demoni eram agresiva..dupa externare mam simtit mai bine dupa multe tratamente si injecti plus electrosocuri acum iau tratament cu risperidona 2 mg zi si velafaxina dimineata ma simt mai bine doar ca miam pierdut munca si motivatia de a lucra marele meu ajutor e ca sotul ma sustinut mereu si acum ma sustine si e alaturi de mine daca vreti sa vorbim mai multe adresa mea de messenger e Gherman_larisa22 multa sanatate la totii. va pup.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6schizofrenie, delir mistic, halucinatii auditive si vizuale
- 2baiat de 23 de ani sufera de tulburare psihotica acuta cu simptome de schizoforma
- 5ce trebuie sa stim despre tulburarea pshihotica reziduala?
- 6Cui sa ma adresez?
- 12Am tulburare psihotica
- 6se scarpina pe tot corpul pana si pe fata pana la sange. credeti ca un psihiatru i-ar fi de ajutor?
- 2tulburare psihotica
- 10singura...
- 4Rispolept Consta
- 2ajutor pentru mama mea. dementa senila
- 47tulburare psihotica
- 14Medicamente eliberate gratuit
- 3Schimbare diagnostic la alt psihiatru
- 7Tulburare psihotica
- 11Permis retras medical
- 21Probleme psihice
- 4Se transmit episoadele psihotice/tulburarea psihotica la copii?
Mai multe informații despre: tulburarile psihotice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: