tulburare psihotica acuta

32 comentarii 1 2
0
09-12-2013, ora 13:50
clepsidra2
Nu este medic/terapeut
clepsidra2
buna georgy_ana si prietena pentru care m-am inregistrat aici tot asa a patit, boala i s-a declansat cu lipsa somnului, si acum cu tratament doarme de la 11 pana la 11-12 a doua zi, deci pastilele ii dau somnolenta, lipsa de concentrare si randament scazut, in legatura cu sentimentele ei nu ii sunt afectate.mi-ar place sa mai vorbim stie si prietena de contul acesta facut si urmarim amandoua raspunsurile, eventual chiar ar putea sa se logheze si ea in cont.acum ce faci, mai lucrezi? multa sanatate.
0
18-09-2015, ora 18:05
Gherman larisa
Nu este medic/terapeut
Gherman larisa
povestea mea incepe asa, eram o fata vesela si plina de viata pana in 10 aprilie 2015 cand am fost diagnosticata cu tulburare psihotica acuta cu sintome schizofrenice am fost internata 1 luna la pshihiatrie in cluj aveam haluginatii vedeam ingeri si demoni eram agresiva..dupa externare mam simtit mai bine dupa multe tratamente si injecti plus electrosocuri acum iau tratament cu risperidona 2 mg zi si velafaxina dimineata ma simt mai bine doar ca miam pierdut munca si motivatia de a lucra marele meu ajutor e ca sotul ma sustinut mereu si acum ma sustine si e alaturi de mine daca vreti sa vorbim mai multe adresa mea de messenger e Gherman_larisa22 multa sanatate la totii. va pup.
Adaugă un comentariu / răspuns
32 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: