trompe impermeabile
buna ziua am fost acum 2 saptt sa fac o histero si am facuto in ziua 14.este normal?rezultat trompe impermeabile spunandumi ca nu pot face copiii.tin sa specific ca sau chinuit sa introduca acea subsanta.va multumesc
3 comentarii
Si eu am facut HSG in a 8 zi nu stiu cat e de normal dar daca ai trompe infundate(impermeabile)poti face LAPAROSCOPIE operatie fff usoara iti recomand Sp.GIULESTI -Dr NICULESCU.Daca te intereseaza iti pot da un nr de telefon.Numai bine iti doresc!
mersi mult kyz.stiu si eu de niculescu acolo trebuia sa imi fac histero dar m-am grabit si m-am dus in alta parte.eu stiam ca in a 8 pana a 12 zi se face si dr a spus ca nu e nimic in a 14.eu am probleme si cu anexita de ani buni.si am avut o sarcina extrauterina acum 2 ani.nu stiu ce sa zic dar imi e tare frica ca nu mai pot avea copiii.asa a spus dr ca decat in vitro mai pot face.mersi oricum pt mesaj.as vrea sa ma duc la tutunaru la elias sa incerc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Infundarea trompelor genitale
- 8sarcina tubara stanga
- 82mai pot avea un bebe dupa legarea trompelor uterine?
- 6mai pot avea un bebe dupa legarea trompelor uterine?
- 4sarcina sau menopauza?
- 6vreau un bebe.
- 5trompe legate
- 6Salpingita cronica.. partenerul trebuie sa se trateze?
- 5fertilizare in vitro
- 1trompe atrofiate
- 1Vor sa-mi scoată trompele uterine deoarece au lichid pe ele!!!Ajutati ma, va rog!!!
- 1Mai pot ramane insarcinata?
- 2Sarcină extrauterina
- 0Histerosalpingografie trompe filiforme permeabile
- 4Nu mai rămân însărcinată
- 2Vreau un bebe
- 2Intrebare - Pot ramane însărcinate cu o singura trompa?
- 0Menstruatia după salpingectomie
Mai multe informații despre: Trompele uterine
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: