Salpingita cronica.. partenerul trebuie sa se trateze?
Buna ziua,
am fost diagnosticata cu salpingita cronica, din cate am inteles este o boala inflamatoarea a trompelor uterine.
Am doua intrebari :
1. partenerul este afectat? trebuie sa se trateze?
2. stiu ca deja a devenit cronica dar m-ar ajuta cu ceva vreun anume tratament? antibiotice?
Multumesc!
am fost diagnosticata cu salpingita cronica, din cate am inteles este o boala inflamatoarea a trompelor uterine.
Am doua intrebari :
1. partenerul este afectat? trebuie sa se trateze?
2. stiu ca deja a devenit cronica dar m-ar ajuta cu ceva vreun anume tratament? antibiotice?
Multumesc!
6 comentarii
1. daca salpingita nu are cauza infectioasa (fa-ti PAP si analiza secretiei) nu afecteaza partenerul, ci poate doar posibilitatea de fecundare a ovulului(dar nu obligatoriu).
2.Tratamentul numai ginecologul iti poate da, in functie de cauza salpingitei. Probabil antiinflamatoare, antibiotice, ovule, el va stabili.
Sanatate!
2.Tratamentul numai ginecologul iti poate da, in functie de cauza salpingitei. Probabil antiinflamatoare, antibiotice, ovule, el va stabili.
Sanatate!
doctorul nu mi-a prescris niciun tratament, decat antiinflamatoare cand am dureri
Daca ai facut histerosalpingografie si atat ti-a prescris, inseamna ca atat e de facut, nu e ceva ce necesita alt tratament
Sanatate!
Sanatate!
mai am o intrebare..initial doctorul a crezut ca este o tumora si a trebuit sa ma opereze pentru a vedea exact ce este acolo. ideea este ca desi am o taietura verticala de 10 cm de la buric in jos, inauntru nu a umblat la nimic.
vroiam sa va intreb la cat timp de la operatie pot face sport, sala?
multumesc
vroiam sa va intreb la cat timp de la operatie pot face sport, sala?
multumesc
Depinde cand ai facut operatia, dar in principiu tot medicul trebuie sa-ti spuna.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8sarcina tubara stanga
- 82mai pot avea un bebe dupa legarea trompelor uterine?
- 12pot sa raman insarcinata daca nu mai am trompele uterine?
- 3trompe impermeabile
- 5trompe legate
- 1Desfundare trompe uterine
- 3legarea trompelor uterine
- 1trompe atrofiate
- 4mi-a fost scoasa trompa stanga, iar cea dreapta era infundata
- 1Mai pot ramane insarcinata?
- 2Sarcină extrauterina
- 4Nu mai rămân însărcinată
- 2Vreau un bebe
Mai multe informații despre: Salpingita Trompele uterine
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: