legarea trompelor uterine
buna ziua..as dori sa cer si eu parerea unui medic in legatura cu legarea trompelor uterine...tocmai am avut o cezariana si nu prea am eu incredere in toate protectiile astea, nici una nui sigura...si mam gandit k o solutie ar fi legarea trompelor.copii nu mai doresc, acest subiect e hotarat si cu sotul, desi am doar 23 de ani.poate fi o metoda de contraceptie sigura?cand si cum se face?ce efecte negative poate avea?
3 comentarii
Nu ma pricep prea bine, dar legarea trompelor stiu ca se face in timpul operatiei de cezariana...inteleg ca ai un copil dar este radical sa legi trompele de la 23 de ani. Nu se stie ce iti rezerva viitorul si poate o sa iti doresti sa mai faci un copil. Gandeste-te bine si nu lua o decizie pe care sa o poti regreta.Mai bine propune-i sotului sa isi faca vasectomie sa il vezi atunci ce reactie va avea.
buna asta cu vasectomia :)))sincer, el nici nui prea de acord, ideea asta din pacate a fost a mea...si eu sunt singura la parinti si vad cum e fara frati pentru k sotul mai are 3 frati si nu prea sunt legaturi speciale intre ei.as vrea asta si ca metoda de contraceptie...
Parerea mea e sa folosesti alte metode:prezervativ, diafragma, plasturi, injectii contraceptive si sa renunti la ideea cu legarea trompelor...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8sarcina tubara stanga
- 4rigevidon si fumatul
- 82mai pot avea un bebe dupa legarea trompelor uterine?
- 6mai pot avea un bebe dupa legarea trompelor uterine?
- 3ce analize trebuie sa fac sa stiu sigur ca mi s-a legat tompele?
- 3trompe impermeabile
- 3se poate ramane insarcinata doar cu o trompa?
- 4mi-a fost scoasa trompa stanga, iar cea dreapta era infundata
- 1Vor sa-mi scoată trompele uterine deoarece au lichid pe ele!!!Ajutati ma, va rog!!!
- 1sarcina dupa legarea trompelor?
- 1Mai pot ramane insarcinata?
- 0Legare de trompe
- 2Sarcină extrauterina
- 4Nu mai rămân însărcinată
- 2Vreau un bebe
- 0Legarea trompelor
- 0Operatie taiere trompe uterine
- 2Intrebare - Pot ramane însărcinate cu o singura trompa?
Mai multe informații despre: Trompele uterine legarea trompelor uterine
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: