Trezirea copilului noaptea

Buna seara! Am un copil de 2ani si 2luni si mi se trezeste foarte des noaptea inca si acum si imi bea 1litru de lapte. Am incercat sa i dau apa sau ceai dar, nu vrea decat lapte altfel plange. Nu stiu ce pot sa i fac sa i scot laptele sa poata dormii cum trebuie. M-a terminat cu somnu, i-am dat melatonina picaturi o saptamana a fost mai bn se trezea mai rar dar tot se trezea, i am facut si analizele calciu are chiar peste. Chiar sunt disperata numai stiu ce sa i mai fac sa poata dormii noaptea ptr xa este si agitat dc nu doarme cum trb
6 comentarii

Buna ziua, calciu in exces in organism duce la lipsa de fier ! Dacă fierul este jos copilul poate prezenta episoade de agitație pe timpul nopții
Noua medicul ne a recomandat înlocuirea laptelui de vaca cu o băutura vegetală (de orez, migdale, ovăz..) și o cura cu fier
Trezitul in timpul nopții s a micșorat după circa o luna
Multă sănătate !
Noua medicul ne a recomandat înlocuirea laptelui de vaca cu o băutura vegetală (de orez, migdale, ovăz..) și o cura cu fier
Trezitul in timpul nopții s a micșorat după circa o luna
Multă sănătate !

Intr-adevar cu fierul e la pamant am inceput de cateva zile sa i dau altrifer in rest au iesit toate analizele bune. Eu ii dau lapte zuzu doar noaptea de 3, 5%

Ce bautura vegetala(orez, migdale, ovaz)ii dati ma refer noaptea?? In loc de lapte. As dorii sa incerc si eu

Buna seara, eu ii dau băutura din orez deoarece e singura care ii place ! Găsiți diferiți producători in supermarket, sa va uitați sa nu aibă zahăr adăugat sau îmbogățit cu calciu

Va referiti tot lapte gen sau ce anume e bautura respectiva

In termeni popular e “lapte de orez “ dar pe eticheta produsului scrie “băutura din orez “.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5cum sa-l fac sa doarma noaptea?
- 33 ani - Tulburari GRAVE de somn.
- 4somnul copilului
- 0Somn bebe 7 luni
- 2Privare de somn
- 2Sfaturi somn fetita de 2 ani și 2 luni
- 4Somnul copilului
- 1Trezitul noaptea foarte des
Mai multe informații despre: Somnul la copilul intre 1-3 ani
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: