cum sa-l fac sa doarma noaptea?
Baietelul meu are 1 an si 3 luni si il alaptez! Problema este ca se trezeste noaptea foarte des! Am incercat sa-i dau seara sa pape mai bine dar nu are nicio legatura! Pediatra mea mi-a spus de pe la 5 luni sa nu-i mai dau noaptea sub nicio forma, am incercat, dar nu pot, ea a spus ca plange 2-3 zile si gata, dar nu a fost asa. Am incercat sa-l fac sa bea lapte de vaca dar nu prea vrea, decat o gura doua! Alte lichide nu prea bea, ceai nu i-am dat niciodata, sucurile nu-i plac, doar apa bea dar foarte putina! Ziua doarme cam o ora-doua!
Va rog sa imi dati un sfat!
Va rog sa imi dati un sfat!
5 comentarii
buna ziua.Sä iti traiasca bäietelul sa fie saoatos.exact in situatia asta ma aflu si eu, bäietelul meu face 1 anisor peste o saptamana, inca il alaptez nu vrea de nici un fel alt lapte, si nici suzeta, noaptea se trezeste de 2.3 ori, ziua nu imi doarme deloc bine, este full energie.sunt terminata:) dr-ul a spus la fel sa il las sa planga pana adoarme am incercat o data, dar nu pot.ce sa ai fac?. De mancat mananca bine, nu bea nimic decat apa max 250ml pe zi, nu este putin? O zi buna si multa sanatate.
Multumesc, la fel! Al meu bea maxim 50 ml pe zi de apa! Sper sa ne dea si noua cineva un sfat avizat! Sanatate!
ma scris gresit, sänätos, ,.scuze.dar in timpul zilei il alaptezi des?.poate ai este deajuns, nu stiu ce sa zic.mie mi-se pare ka al meu bea putina apa 250ml pe zi, maxim.dar in timpul zile doar o data vrea tzatzika cand doarme la amiaza si atunci pe post de suzeta.acum sa trezit dupa o jumatate de ora de somn, pana diseara iar nu mai doarme.Sänatate si numai bine.
Sa va traiasca bebelusi. Ce altceva mai mananca in timpul zilei?
salut.copilul meu are 2 ani si 2 luni si bea pe noapte appro 1 litru de lapte deci imaginati-va cat de des se trezeste si cam cat apuc eu sa dorm. bafta
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 33 ani - Tulburari GRAVE de somn.
- 4somnul copilului
- 0Somn bebe 7 luni
- 2Privare de somn
- 2Sfaturi somn fetita de 2 ani și 2 luni
- 4Somnul copilului
- 6Trezirea copilului noaptea
- 1Trezitul noaptea foarte des
Mai multe informații despre: Somnul la copilul intre 1-3 ani
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: