cum sa-l fac sa doarma noaptea?

01-12-2011
andretag81
Nu este medic/terapeut
andretag81
Baietelul meu are 1 an si 3 luni si il alaptez! Problema este ca se trezeste noaptea foarte des! Am incercat sa-i dau seara sa pape mai bine dar nu are nicio legatura! Pediatra mea mi-a spus de pe la 5 luni sa nu-i mai dau noaptea sub nicio forma, am incercat, dar nu pot, ea a spus ca plange 2-3 zile si gata, dar nu a fost asa. Am incercat sa-l fac sa bea lapte de vaca dar nu prea vrea, decat o gura doua! Alte lichide nu prea bea, ceai nu i-am dat niciodata, sucurile nu-i plac, doar apa bea dar foarte putina! Ziua doarme cam o ora-doua!
Va rog sa imi dati un sfat!
5 comentarii
0
01-12-2011, ora 12:46
gabriela82
Nu este medic/terapeut
gabriela82
buna ziua.Sä iti traiasca bäietelul sa fie saoatos.exact in situatia asta ma aflu si eu, bäietelul meu face 1 anisor peste o saptamana, inca il alaptez nu vrea de nici un fel alt lapte, si nici suzeta, noaptea se trezeste de 2.3 ori, ziua nu imi doarme deloc bine, este full energie.sunt terminata:) dr-ul a spus la fel sa il las sa planga pana adoarme am incercat o data, dar nu pot.ce sa ai fac?. De mancat mananca bine, nu bea nimic decat apa max 250ml pe zi, nu este putin? O zi buna si multa sanatate.
0
01-12-2011, ora 13:22
andretag81
Nu este medic/terapeut
andretag81
Multumesc, la fel! Al meu bea maxim 50 ml pe zi de apa! Sper sa ne dea si noua cineva un sfat avizat! Sanatate!
0
01-12-2011, ora 14:08
gabriela82
Nu este medic/terapeut
gabriela82
ma scris gresit, sänätos, ,.scuze.dar in timpul zilei il alaptezi des?.poate ai este deajuns, nu stiu ce sa zic.mie mi-se pare ka al meu bea putina apa 250ml pe zi, maxim.dar in timpul zile doar o data vrea tzatzika cand doarme la amiaza si atunci pe post de suzeta.acum sa trezit dupa o jumatate de ora de somn, pana diseara iar nu mai doarme.Sänatate si numai bine.
0
02-12-2011, ora 21:36
armina
Nu este medic/terapeut
armina
Sa va traiasca bebelusi. Ce altceva mai mananca in timpul zilei?
0
20-12-2011, ora 20:50
bella_sweet
Nu este medic/terapeut
bella_sweet
salut.copilul meu are 2 ani si 2 luni si bea pe noapte appro 1 litru de lapte deci imaginati-va cat de des se trezeste si cam cat apuc eu sa dorm. bafta
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cât trebuie să doarmă bebelușul și copilul mic
  •