tremurat excesiv
De la varsta de 15 ani am probleme serioase cu tremuratul.
iau romparkin dar nu isi face efectul iar eu cand ma emotionez sau trebuie sa fac ceva tremur ca varga!
In prezent beau 4-5 cafele pe zii in speranta ca poate peste vreo 5-10 ani s-ar putea sa am noroc sa fac un infarct miocardic acut.
Ce imi recomandati pentru tremurat?
Eu tremur de dinainte de a incepe cu cafeaua!
In trecut am avut niste experiente care m-au determinat sa incerc sa incerc ma sinucid!
In fiecare zii ma legan in jur de 2-6 ore in timp ce ascult muzica si am si miscari ritmice din brate.
Eu vreau sa renunt la tratamentul psihiatric!
Se poate sa renunt la tratament si sa nu ma mai prezint la doctor?
iau romparkin dar nu isi face efectul iar eu cand ma emotionez sau trebuie sa fac ceva tremur ca varga!
In prezent beau 4-5 cafele pe zii in speranta ca poate peste vreo 5-10 ani s-ar putea sa am noroc sa fac un infarct miocardic acut.
Ce imi recomandati pentru tremurat?
Eu tremur de dinainte de a incepe cu cafeaua!
In trecut am avut niste experiente care m-au determinat sa incerc sa incerc ma sinucid!
In fiecare zii ma legan in jur de 2-6 ore in timp ce ascult muzica si am si miscari ritmice din brate.
Eu vreau sa renunt la tratamentul psihiatric!
Se poate sa renunt la tratament si sa nu ma mai prezint la doctor?
3 comentarii
Bună ziua!
În primul rând 4-5 cafele pe zi e foarte mult și pot accentua tremurul. Să renunți la medicație, nu te sfătuiesc, pentru că ai putea să-ți faci mai mult rău decât bine. Discută cu medicul psihiatru, poate e nevoie să-ți schimbe tratamentul sau să-ți modifice doza. Pentru că tremurul se accentuează când ai emoții, încearcă să faci ședințe de psihoterapie care să te ajute să-ți gestionezi mai bine emoțiile și să-ți găsești resurse pentru a putea depăși situațiile neprevăzute.
În primul rând 4-5 cafele pe zi e foarte mult și pot accentua tremurul. Să renunți la medicație, nu te sfătuiesc, pentru că ai putea să-ți faci mai mult rău decât bine. Discută cu medicul psihiatru, poate e nevoie să-ți schimbe tratamentul sau să-ți modifice doza. Pentru că tremurul se accentuează când ai emoții, încearcă să faci ședințe de psihoterapie care să te ajute să-ți gestionezi mai bine emoțiile și să-ți găsești resurse pentru a putea depăși situațiile neprevăzute.
Multumesc pentru raspuns!Am sa incerc cateva sedinte de psihoterapie.
Eu traiesc mai mult izolat si imi petrec tot timpul ascultand muzica/navigand pe internet.
Eu traiesc mai mult izolat si imi petrec tot timpul ascultand muzica/navigand pe internet.
Tineti in continuare legatura cu medicul psihiatru si apelati la sedintele de psihoterapie cognitiv-comportamentala. In cadrul acestor sedinte veti invata diverse tehnici de relaxare, renuntarea la comportamentele autodistructive, metode de socializare, stabilirea recompenselor, dezvoltarea emotiilor pozitive etc.
Toate cele bune!
Toate cele bune!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Alergie anestezic la stomatolog
- 5picioare reci cu senzati de usturime
- 18Tremurat, fata palida, transpiratii in zona capului
- 35senzatie de frig acuta
- 6atac de panica = transpiratie, lesin, tremuraturi
- 12Tremur incontrolabil, puls ridicat, senzatie de sufocare...
- 1greata si tremuraturi ale mainilor si picioarelor
- 2Tremuratul unui deget
- 9cauze tremuraturi. Probleme cu atentia si concentrarea
- 3dureri puternice de cap si tremur
- 22Ce cauze poate avea greata (fara varsaturi)?
- 0tremuratul de la ce poate fi?
- 0tremor si slabiciune
- 1Simptome neurologice fara diagnostic
- 3Tremurat
- 0tremurat al capului
- 3Stari de tremur si atacuri de panica.
- 3Tremor / la ce tip de doctor trebuie sa merg?
- 2Crize fetita 2 ani - tremurat, deficit de vorbire
- 5Un sfat - tremor al corpului, tresar, amețeala
Mai multe informații despre: Tremuraturile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: