Tremor al corpului
Buna Dimineata! Am probleme cu hiper toroidia(basedownGraves), sunt sub tratament dar aseara am avut o criza de tremor, imi tremura tot corpul, de obivei un pahar de lapte cald sau calciu ma linistea..dar aseara a inceput pe la 11 jum si mi.a trecut treptat pana pa la 1.jum..dupa care m.am incalzit si aveam pulsul marit..fapt ptr care m.am culcat la 5 dimineata. Am 30 de ani si 3 copii, fetita cwa mica fiind de doar 5 luni. Eu mai aveam si in tinere inainte de a avea copii crize din astea si cu calciu mi.au trecut, problema este ca eu iau in fiecare zi calciu +D3 sau calciu/mag/zinc. M.am trezit tot asa slbita si parca un subtil tremor in corp.
Tiroida mea se mai umfla se mai desumfla chiar si sub tratament fiind de 2 sapt jumate. Stiti cumva ce ar putea fi?
Va multumesc!
Tiroida mea se mai umfla se mai desumfla chiar si sub tratament fiind de 2 sapt jumate. Stiti cumva ce ar putea fi?
Va multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3fertilizare in vitro
- 4Hipertiroidie?
- 5diagnosticata cu hipertiroidism basedof si am fost la psihiatru pt ca am inceput sa fiu depresiva
- 6de vreo 7 ani am hipertiroidism si fac tratament... mai pot sa am un copil?
- 6Recomandare homeopat
- 7Am hipertiroidie... ce inseamna asta? Ma ingras sau slabesc?
- 1Hipertiroidie
- 0epilare IPL - afectiuni tiroidiene
- 0afectiuni tiroidiene - epilare IPL
- 12Analize tiroida
- 1intrebare tratament hipertiroidie
- 11nu stiu ce sa fac
- 2Spirulina si valori crescute ale FT4
- 1Boala Graves-Basedow cu tireotoxicoza.Gusa polinodulara
- 2Mancarime a pielii
- 0Schimbare tratament pt tiroida
- 2Cum m-am vindecat de Graves syndrome ( hipertiroidism)
Mai multe informații despre: Hipertiroidismul Boala Basedow-Graves-Parry hipertiroidia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: