Hipertiroidie cu Basedow
Buna ziua. Am fost diagnosticata in urma cu 4 ani cu Hipertiroidie Basedow Gravea. As dori sa stiu daca exista vreo speranta in ceea ce priveste vindecarea. A incercat cineva cu succes terapii alternative? Am fost sub tratament cu Tyrozol, dadeam semne f bune insa am ramas insarcinata iar dupa ce am nascut totul s a dat peste cap. A trecut 1 an si jumatate de atunci, am reluat tratamentul de 2 luni insa medicul mi a propus operatia de scoatere a tiroidei. Am urmarit forumuri si m am speriat cand am aflat ca o buna parte din cei fara tiroida nu se simt bine iar viata li s a schimbat radical. Ce as putea face pt a mi da o sansa, pt a evita Tiroidectomia? Multumesc.
1 comentarii
Am mai scris la rubrica:boala basedow-graves. Trebuie regim alimentar:fara zahar, gluten, fara nici un aditiv alimentar, fara alimente cu continut ridicat de iod, evitati carnea de la animale crescute cu hormoni de crestere.Trebuie evitat stresul, incercati orice metoda posibila(este cel mai mare dusman al acestei boli).Tot ce scriu am testat pe mine100%:am suplimentat seleniu, zinc, vitamina D3, vitamina A, C, E, complex B, l-carnitina, ulei seminte in, seminte foarea soarelui incoltite(semintele prin incoltire isi dubleaza cantitatea de vitamine), produse apicole, argila, catina.Este foarte important somnul(trebuie sa dormiti, nu intarziati la somn) ceaiuri pentru liniste si somn: rhodiolla, roinita, tei, sunatoare, menta, talpa gastii, valeriana. Svetla Bankova-gravesdiseasescure.com(este o doamna din Bulgaria care are Graves de 12 ani, are multe informatii si metode alternative) mai sunt Amy Meyers, Elaine Moore.Cautati pe Google:Graves Basedow diseases(totul e in engleza)da-ti traducere.Succes si multa SANATATE.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Hipertiroidismul - are legatura cu transaminazele?
- 30Hipertiroidismul ma scoate din minti!
- 1Hipertiroidie
- 0epilare IPL - afectiuni tiroidiene
- 3posibil hipertiroidism
- 12Analize tiroida
- 3hipo sau hipertiroidie?
- 1hipertiroidie - pot avea copii?
- 2Palpitatii din cauza hipertiroidismului?
- 7posibil hipertiroidism - astept raspunsuri
- 2Spirulina si valori crescute ale FT4
- 3Refuz tratament Boala Basedow
- 0Tremor al corpului
- 1Boala Graves-Basedow cu tireotoxicoza.Gusa polinodulara
- 0Schimbare tratament pt tiroida
- 0Dementa sau altceva?
- 2Cum m-am vindecat de Graves syndrome ( hipertiroidism)
Mai multe informații despre: Hipertiroidismul Boala Basedow-Graves-Parry hipertiroidia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: