sufar de hipertiroidie autoimuna
Valorile FT4 3, 41 ng/dl, 43, 9 pmol/L iar cele ATPO 79, 6
Acestea sunt rezultatele la ultimile mele analize.
Am si eu o intrebare: daca este posibil ca problemele legate de coloana, respectiv un inceput de spondiloza ar fi cauza dereglarii glandei tiroide in a functiona normal?
Ce se poate face pentru evitarea operatiei?
Acestea sunt rezultatele la ultimile mele analize.
Am si eu o intrebare: daca este posibil ca problemele legate de coloana, respectiv un inceput de spondiloza ar fi cauza dereglarii glandei tiroide in a functiona normal?
Ce se poate face pentru evitarea operatiei?
4 comentarii
Inceputul de spondiloza nu are legatura cu tiroidita autoimuna...aceasta din urma se dezvolta in functie de toleranta imuna a organismului si de anticorpii antitiroidieni.aceata boala e intretinuta de reactii la nivel celular ce provoaca distrugere si dezordine in glanda tiroida. Evitarea operatiei se face daca raspunsul la terapie este bun, starea generala a ta se amelioreaza, iar la controalele regulate hormonii tiroidieni si ecografia tiroidiana arata o stabilizare a bolii sau chiar o ameliorare. Daca sub tratament nu se obtine nimic bun glanda tiroida este scoasa total sau partial.
Si totusi un medic declara undeva legat de bolile tiroidei sa se verifice vertebra a 7-a care poate peturba buna functionare a tiroidei.
Deci pe cine sa cred?
Deci pe cine sa cred?
Asa este, vertebra 7 trebuie sa fie in regula. La ce vert. ai inceputul de spondiloza?
Pentru a evita deteriorarea in continuare, consuma sucuri alcaline si in general vegetale verzi, ele nu au asa mult calciu, dar acesta se asimileaza in intregime. Lactatele nu sunt indicate.
Trebuie sa eviti alimentele producatoare de acizi, sau sa le reduci.
O hartie pH-metrica iti poate arata pH-ul urinei, care nu trebuie sa coboare sub 6.
Luminita de seara (Oenothera biennis) nu lasa Ca sa iasa din matricea osoasa si din cartilaje.
Pentru a evita deteriorarea in continuare, consuma sucuri alcaline si in general vegetale verzi, ele nu au asa mult calciu, dar acesta se asimileaza in intregime. Lactatele nu sunt indicate.
Trebuie sa eviti alimentele producatoare de acizi, sau sa le reduci.
O hartie pH-metrica iti poate arata pH-ul urinei, care nu trebuie sa coboare sub 6.
Luminita de seara (Oenothera biennis) nu lasa Ca sa iasa din matricea osoasa si din cartilaje.
Se pare ca doctorii nu au nici un interes sa-ti spuna adevarul.
Multumesc Anca pentru sfaturi!
Multumesc Anca pentru sfaturi!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4parca mancarea nu ar putea trece prin orificiul dintre esofag si stomac
- 2hipertiroida sau hipotiroida?
- 2hipertiroidie
- 6de vreo 7 ani am hipertiroidism si fac tratament... mai pot sa am un copil?
- 3Hipertiroidism
- 9Hashimoto sau Graves
- 6este normal sa platesc consultatiile?
- 3posibil hipertiroidism
- 5exoftalmie dupa operatie
- 12Analize tiroida
- 0Hepatita c-hipertiroidie
- 3hipertiroidism :(
- 1Hipertiroidism ajuns la hipotiroidism
- 1intrebare tratament hipertiroidie
- 0Tremor al corpului
- 0Hipertiroidism si nodul de un cm!
- 0Schimbare tratament pt tiroida
- 1Hipertiroidie cu Basedow
- 0Rezultate analize medicale
- 2Cum m-am vindecat de Graves syndrome ( hipertiroidism)
Mai multe informații despre: Hipertiroidismul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: