Tresare în somn, nu se poate odihni lângă mine
Buna seara ! Va rog mult, am nevoie de un sfat.partenerul meu cu care avem un copil de 3 ani.in majoritatea nopților când mă așez lângă el și dacă el doarme și îl iau în brațe sau ii dau un pic tresare, spre dimineață la fel.el spune că sunt eu agitata uneori și că corpul lui practc mă respinge uneori mai spune că nu își dă seama.am crezut că are cu mine asta, dar observ că și cu copilul face la fel, tresare și se acoperă cu mâinile când venim la el.mai nou acum dormim separat.spune că nu se poate odihni lângă mine.as vrea sa înțeleg ce ii se întâmplă că de multe ori mă simt serpinsa, neiubita că nu mă suporta.in același timp mă gândesc că poate are o problema.va rog astept o lămurire cu asta.
2 comentarii
Buna ziua! Incercati sa discutati cu partenerul dumneavoastra deschis despre acesta problema. Sa identificati perioada de cand a aparut acest comportament si daca exista un factor psiho-traumatizant declansator.
Făcea și înainte? Sa nu aibă mioclonie benigna de somn și fiul meu are spasme și tresare și tot 3 ani are.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Ajutati-ma - fetita de 10 ani a inceput sa tresara in somn
- 2Speriat noaptea
- 3Probleme cu somnul va rog ajutati-ma!
- 1Bebelus tresare in somn
- 1Miscari involuntare ale corpului
- 1Treziri bruste dupa ațipire
- 4Insomnie si tresariri cand ajung sa adorm
- 3Disconfort în zona inimi
Mai multe informații despre: tresaririle nocturne
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: