Durere fractura maleola mediala
Buna seara! In urma cu trei saptamani am suferit o fractura maleolara mediala fara deplasare la piciorul drept. La momentul respectiv, cand am fost la spital, mi s-a facut o radiografie doar pe partea afectata ( spre interiorul piciorului), desi simteam durere si spre exteriorul gleznei, insa nu la fel de intens. Am avut de asemenea si o taietura adanca pe laba piciorului ce a trebuit cusuta si de aceea am fost la consult de mai multe ori. La una dintre consultatii am observat ca piciorul s-a invinetit pe ambele parti, insa durerea persista doar spre interior. Problema este ca in aceasta seara am alunecat si am cazut, afectand intr-o oarecare masura si piciorul din ghips. Am cazut cu el pe exterior, afectand astfel partea opusa fracturii. In zona in care am fractura nu ma doare nimic, insa acum simt un discomfort foarte mare in partea cealalta, spre exteriorul gleznei. Sunt foarte speriata sa nu fie ceva grav deoarece au trecut cateva ore, iar durerea inca persista. As vrea sa va intreb daca este posibil sa fi fost afectata partea respectiva inca de la inceput, fara sa fie insa detectat acest lucru, si in urma cazaturii sa se fi agravat problema. Intreb acestea deoarece la primul control mi s-a spus ca acest tip de fractura pe care il am, de obicei vine insotit si de fractura maleolara laterala. Astazi abia am fost la spital pentru a-mi pune ghipsul cu toc si as vrea sa stiu daca este sau nu cazul sa imi fac griji in legatura cu durerea incat sa revin la spital. Mai precizez si faptul ca zona respectiva nu ma doare in repaus, insa atunci cand il misc dintr-o pozitie in alta sau cand il tin in aer si merg cu carjele ma deranjeaza si este o durere asemanatoare cu cea pe care am avut-o in cazul fracturii. Am 19 ani, fata, 1, 60, aproximativ 45 kg si nu am avut alte traume anterior acesteia. Va multumesc pentru timpul acordat!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Fractura maleolara peroniana
- 4fractura maleola+fisura platou tibial
- 5De cand are gipsul in fiecare dimineata simte dureri in picior in zona gleznei
- 2recuperarea in fractura de maleola
- 4tratare fractura maleola peronira fara deplasare
- 16fractura maleola
- 2Recuperare fractura maleola
- 4Fractura maleola peroniera stanga
- 4Fractura trimaleolara dupuytren inalta - recuperare dupa operatie - intrebari
- 3Fractura maleola peroniera
- 1Fractura maleola peroniera stanga
- 1Intervenție chirurgicală cu un șurub
- 1Fractura maleolă peroneu
- 3Fractura maleola peronira stanga
- 2Anestezie fractura trimaleolara
- 1Inflamare permanenta a gleznei stângi și a părții de sus a labei piciorului stâng.
- 2Fractura maleola externa cu deplasare
- 0Fractura maleolă
Mai multe informații despre: fractura maleola