tratamente naturiste de orice fel, dar eficiente

19-04-2010
tibby49
Nu este medic/terapeut
tibby49
Ce inseamna urmatoarele? Hipodensitate capsulo-talamica stanga 13/6 mm cel mai probabil cu substrat vascular. Doua lacune sechelare pontine cu dimensiuni infracentrimetrice. Minima leucoaraioza.Sistem ventricular simetric, dimens. normale.Structuri linie mediana pozitie normala. Cisterne bazale libere.Atrofie corticala. Mica acumulare fluida si parafluida asociind ingrosarea mucoasei sinusurilor maxilare, etmoidale si frontal stang. Ateroame calcificate la nivelul arterelor carotide interne.
Concluzie: atrofie corticala, leziuni sechelare supra si infratentoriale, ateromatoza carotidiana interna, sinuzita maxilara si etmoidala bilaterala, frontala stanga.
Ce reprezinta toate aceste propozitii. Cand am intrebat mi-au spus ca e de batranete. Dar mama uita, vorbeste aiurea, nu mai e coerenta, pierde ideile, spune cu totul altceva, cateodata e agresiva, ameteste, isi pierde echilibrul, nu mai stie ce face cu lucrurile. Nu se poate sa imi raspunda asa simplu : e de batranete. Am vazut batrani la 100 de ani cu mintea limpede, care munceau in gradina. ASTA E PENTRU MAMA)
Am nevoie de detalii, consultatii, nu imi e de ajuns asa raspuns evaziv. Am ameteli, capul ma strange ca o menghina, ma apasa in moalele capului, la baza gatului, la tample, imi scartaie, cand misc capul, am probleme mari cu coloana, cu durerile articulare, am tromboflebita profunda, am arteroscleroza, hipotiroidie, fibrom 10, 6 cm, chisturi pe ovare, cardiopatie ischiemica, steatoza la ficat, calculi la rinichi, colita de putrefactie, cu ochii nu mai vad deloc sa citesc, picioarele ma dor cand merg, am furnicaturi in maini si picioare, la genunchi sunt mai umflate, am 60 kg peste greutatea normala si nici o sansa sa dau jos kilogramele, am artrita si doar 52 de ani (probleme am de acum 20 de ani), uit repede, nu ma pot concentra, imi pierd memoria si echilibrul si NU vreau sa fac Alzheimer sau senilitate sau dementa, desi mama m-a facut intotdeauna dementa, cretina si sifilitica. Asa am crescut eu si m-am facut mare ;cu "alinturile"astea si cu altele asemenea.
Am mercur in corp, 76% care imi afecteaza toate organele, dupa investigatiile facute la un aparat care detecteaza metalele grele. Cum pot scapa definitiv de acest metal greu? ( ASTA E PENTRU MINE)Va rog mult sa imi raspundeti si sa imi dati sfaturi si indrumari. Va multumesc mult pentru amabilitate.
Cu deosebita stima si recunostinta
Suciu Adriana
6 comentarii
0
19-04-2010, ora 11:56
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Draga Adriana, doctorii scriu de asa natura ca pacientul sa ramana la fel de nedumerit dupa consultatie ca si inainte de ea. Este un tric inconstient. Se foloseste un limbaj sofisticat pe care numai doctorii il inteleg dar pe care pacientul nu il intelege (chiar daca are studii superioare !) asa inca ca pacientul sa se simta mic si nestiutor fata de doctorul atotstiutor si sa faca ce ii spune acesta.
Daca vreti vindecare si limbaj pe intelesul pacientul trebuie sa parasiti medicina alopata si sa apelati la medicina homeopata care este cea mai efectiva arta de vindecare care exista. Insa trebuie sa mergeti la un medic buni caci homeopati amatori sunt o gramada. Simptomele pe care le aveti cunoscute si trratabile cu ajutorul homeopatiei. In functie de unde locuiti va pot recomanda un medic.
Nu mai pierdeti timpul cu medicina alopata ca nu aveti nici o sansa..nici cea mai mica la astfel de probleme cand pana si o banala amigdalita sau o candidoza reprezinta ceva greu de vindecat in alopatie.
0
27-04-2010, ora 18:03
Rica Venturiano
Nu este medic/terapeut
Rica Venturiano
Incercati argila oblugatoriu pt colita de putrefactie, apa de argila, seleniul ORGANIC pt eliminarea mercurului (de unde stiti ca aveti mercur?), eliminarea glutenului, a lactatelor
Utilizati niste alimente complete cum sunt semintele de canepa, alcalinizante ca legumele si fructele etc

Echilibrarea raportului acido-bazic,

http://sanatate.jurnalul.ro/stire-alimentatie-sanatoasa/hiperaciditatea-demineralizeaza-organismul-315123.html
http://sanatate.jurnalul.ro/stire-alimentatie-echilibrata/avantajele-dietei-alcaline-313888.html

http://www.rense.com/1.mpicons/acidalka.htm
Asigurati un aport proteic mediu de 0.7g/kg corp. Daca exista un ph-sanguin optim, intestinul subtire va beneficia de glutamina, va fi prevenita permeabilizarea, distrugerea vilozitatilor intestinale.
Prezenta acestui aminoacid, asigura o stare psihica buna, optimizarea neurotransmisiei, moderatie in consumul carbohidratilor, alcoolului etc
0
27-04-2010, ora 19:15
Rica Venturiano
Nu este medic/terapeut
Rica Venturiano
am scris pe alt topic despre ceaiul verde

*********************************************************
Ceaiul verde este de mare ajutor (unul BIO e mai recomandat). Asigura o stare de calm fiindca are theanina si tonifica fiindca cofeina este oferita TREPTAT. Iar cantitatea dintr-o ceasca de ceai (1 lingurita planta), este un sfert din cea de cafea! In acest fel actioneaza pe SNC si menajeaza sn simpatic.

Sa mai spun ca chiar daca are cofeina previne mai degraba HTA, litiaza renala ?
De exemplu ceai verde bio din MegaImage (are mai multa cofeina) sau Sonnentor Eco din plafare.

Pui apa la fiert, da in clocot. Lasi 4 min la racit, ajunge la 70-80 grade celsius.
In timpul asta in ceainicul nematalic ai pus 1 lingurita rasa planta. Torni apa, astepti 3 min sa infuzeze. Nu folosesti linguri de metal, zahar, lamaie.
Torni ceaiul in cesaca, si incerci sa simti savoarea, cu ochii inchisi, fara emotii negative.
E pacat sa nu faci si a doua infuzie 3 min, costa vro 13 lei cutia. Totu in prima jumate de ora, dupa o ora antioxidantii s-au dus pe copca.
a folosi apa de robinet pt ceai verde Sonnentor este o mare bataie de joc. Apa plata sau de izvor etc. Filtrata are in ph mai acid, dar asta e ce sa-i faci.
Ceaiul verde trebuie protejat de umezeala, deci nu deschizi cutia in bucatarie, mai bine faci toata operatia in alta camera, cu o lingurita uscata.
Se pot bea chiar si 2-3 ceaiuri /zi.
*******************************************************
Cam asta ar fi cu ceaiu verde in 2 cuvinte.
0
27-04-2010, ora 19:16
Rica Venturiano
Nu este medic/terapeut
Rica Venturiano
Traducere din Engleză în RomânăAfişaţi romanizarea
Abstract

Beneficiile pentru sănătate de ceai verde pentru o mare varietate de afectiuni, inclusiv diferite tipuri de cancer, boli de inima, boli de ficat, au fost raportate. Multe dintre aceste efecte benefice ale ceaiului verde sunt legate de catechine sale, în special (-)-epigalocatechina-3-galat, de conţinut. Există dovezi din studiile in vitro şi pe animale stau la baza mecanismelor de catechinelor din ceaiul verde, iar acţiunile lor biologice. Există, de asemenea, studii umane cu privire la utilizarea catechinele de ceai verde pentru a trata sindromul metabolic, cum ar fi obezitatea, diabetul zaharat tip II, precum şi factori de risc cardiovascular.

consumul pe termen lung ale catechinelor din ceaiul ar putea fi benefică împotriva conţinut ridicat de grăsimi dieta induse de obezitate şi diabet zaharat de tip II şi ar putea reduce riscul bolilor coronariene. Mai multe de cercetare, care este conformă cu standardele internaţionale ar trebui să fie efectuate pentru a monitoriza efectele farmacologice şi clinice de ceai verde si pentru elucidarea mecanismelor sale de acţiune.
Fundal

În ultimii ani, beneficiile pentru sănătate [1] din consumul de ceai verde, inclusiv prevenirea cancerului [2] şi bolile cardiovasculare [3], [anti-inflamatoare 4], antiarthritic [5], antibacterian [6], antiangiogenic [ 7], antioxidante [8], antivirale [9], neuroprotector [10], şi de scădere a colesterolului efecte [11] de ceai verde si izolate constitutive de ceai verde sunt în curs de investigare. Cu toate acestea, adăugând ceaiul verde la dieta poate provoca alte probleme de sănătate grave.

Efectele de promovare a sănătăţii de ceai verde sunt atribuite în principal de conţinutul său de polifenoli [12], în special flavanols şi flavonols, care reprezintă 30% din greutate în stare proaspătă frunze uscate [1]. Recent, multe dintre efectele menţionate mai sus benefice ale ceaiului verde au fost atribuite catechine sale cele mai abundente, (-)-epigalocatechina-3-galat (EGCG) [13-15]. Extracte de ceai verde sunt mai stabile decât galat epigalocatechina pură, una dintre componentele majore de ceai verde, din cauza prezenţei a altor componente antioxidante din extract [8]. În general, medicamentele pe bază de plante sunt amestecuri complexe de compuşi diferite care acţionează adesea într-o manieră sinergice să exercite efectul lor benefic deplin [11]. Cu toate acestea, relativ puţine medicamente pe bază de plante au fost bine caracterizate şi eficacitatea lor a demonstrat în studiile clinice sistematice în comparaţie cu droguri de Vest. Acest articol revizuire evidenţiază cercetările recente cu privire la eficacitatea, mecanismele de acţiune, precum şi reacţii adverse de ceai verde si catechine în in vitro, in vivo, şi a sistemelor de ex vivo [16].

Comentariu despre ceai verde si catechine sa axat pe literatura de limba în limba engleză. Literatura de căutare a fost efectuat în următoarele baze de date: Pubmed (1980-2009), EMBASE (1980-2009), aliate şi medicina complementară Baza de date (AMED, 1985 - 2009) şi China Jurnale Textul complet de date (1975 la 2009). Cuvintele cheie utilizate au fost selectate din următoarele condiţii: ceai verde, catechine, împotriva cancerului, diabetului, polifenoli, studii in vivo, farmacologie şi toxicologie generală. Beneficiile pentru sănătate şi efectele adverse de ceai verde si catechine sale au fost revizuite.

Autorii citi articole complete şi a ajuns la un consens dupa discutarea ei. Articolele incluse în studiu a acoperit următoarele efecte de ceai verde: (1) beneficiile pentru sănătate la oameni si animale, (2) de absorbţie a ionilor de metale şi enzime de droguri de metabolizare, (3) şi inhibarea antioxidation de stres oxidativ, (4) metabolismul glucidelor şi a diabetului zaharat, şi (5) efecte adverse. Un total de 105 peer-reviewed lucrări în limba engleză, au fost selectate pentru această reexaminare.
Ceai verde

Ceaiul este una dintre cele mai populare băuturi consumate în întreaga lume. Ceai, de la Camellia sinensis de plante, este consumat în diferite părţi ale lumii ca verde, negru sau oolong ceai. Dintre toate aceste, cu toate acestea, efectele cele mai semnificative asupra sănătăţii umane au fost observate cu consumul de ceai verde [17]. Ceaiul verde a fost prima exportate din India în Japonia în secolul al 17-lea. Se estimează că aproximativ 2, 5 milioane de tone de frunze de ceai sunt produse în fiecare an în întreaga lume, cu 20%, produs ca ceaiul verde, care este consumată în principal în Asia, în unele părţi din Africa de Nord, Statele Unite si Europa [18]. Asocierea dintre consumul de ceai, ceai verde în special, şi a sănătăţii umane a fost mult timp apreciat [19, 20]. Ceai verde şi ceai negru sunt procesate în mod diferit în timpul de fabricaţie. Pentru a produce ceaiul verde, frunzele proaspăt recoltate sunt imediat aburit pentru a preveni fermentare, obţinerii unui produs uscat, stabil. Acest proces abur distruge enzimele responsabile pentru descompunerea pigmenţi coloranţi în frunzele de ceai şi permite de a menţine culoarea verde în timpul ulterioare rulant, precum şi procesele de uscare. Aceste procese păstra polifenoli naturale, cu privire la proprietăţile de promovare a sănătăţii. Ca ceaiul verde este fermentat pentru a Oolong şi apoi la ceai negru, compuşi polifenoli (catechine), în ceai verde sunt dimerizate pentru a forma o varietate de theaflavins, astfel încât aceste ceaiuri pot avea diferite activitati biologice.
Ceai verde compoziţia

Compoziţia chimică a ceaiului verde este complexă: proteine (15-20% greutate uscată), al cărui enzime constitui o fracţiune importantă; aminoacizi (1-4% greutate uscată), cum ar fi theanine sau 5-N-ethylglutamine, acid glutamic, triptofanul, glicina, serina, acid aspartic, tirozina, valina, leucina, treonina, arginina, şi lisina; carbohidrati (5-7% greutate uscată) precum celuloza, pectins, glucoza, fructoza, şi zaharoză; minerale şi oligoelemente (5% Sumele uscată greutate), cum ar fi calciu, magneziu, crom, mangan, fier, cupru, zinc, molibden, seleniu, sodiu, fosfor, cobalt, stronţiu, nichel, potasiu, fluor, şi aluminiu şi o urmă de lipide (linoleic si α- acizi linoleic), steroli (stigmasterol), vitamine (B, C, E), baze xanthic (cafeina, teofilina), pigmenţi (clorofilă, carotenoide), precum şi compuşi volatili (aldehide, alcooli, esteri, lactone, hidrocarburi). Având în vedere importanţa deosebită a prezenţei minerale in ceai, mai multe studii au determinat nivelul din frunze de ceai şi infuzii acestora (tabelul 1) [21]. Frunzele proaspete conţin, în medie, 3-4% alcaloizi cunoscut sub numele de methylxanthines, cum ar fi cafeina, teobromina, şi [teofilina 22]. În plus, există acizi fenolici, cum ar fi acizi şi acid galic caracteristice amino-cum ar fi [prezent theanine 22].

Tabelul 1. Structura (%) de ceai verde, ceai negru, şi infuzie de ceai negru [21]

Ceaiul verde contine polifenoli, care includ flavanols, flavandiols, flavonoide, acizi fenolici şi; aceşti compuşi poate fi responsabil pentru până la 30% din greutatea uscată. Cele mai multe dintre polifenoli ceai verde (GTPs) sunt flavonols, cunoscut sub numele de catechine. Produsele derivate din ceaiul verde sunt, în principal extracte de ceai verde în stare lichidă sau sub formă de pulbere, care variază în proporţie de polifenoli (45-90%) şi conţinutul de cafeină (0.4 - 10%). Flavonoide majore de ceai verde sunt catechinele diverse, care se găsesc în cantităţi mai mari din ceaiul verde decât în negru sau ceai Oolong [23]. Există patru tipuri de catechine principal gasi in ceaiul verde: epicatechina, epigalocatechina, epicatechina-3-galat, şi EGCG [24]. Metode de pregătire a influenţa catechine atât cantitativ cât şi calitativ; cantitatea de catechine, de asemenea, variază în frunze de ceai originale datorită diferenţelor de soi, de origine, precum şi condiţiile de creştere [25]. Prepararea de ceai verde proaspătă nu poate extrage complet catechinele din frunze; prin urmare, concentraţia găsit diferă de valorile absolute determinată prin extragerea completă de frunze [26]. Mai mult, catechine sunt relativ instabile şi ar putea fi cantitativ şi calitativ modificate în timpul interval de timp de un experiment [27, 28]. Astfel, compararea doze ingerate în studiile la animale nu este posibil, deoarece cuantificarea catechine, nu înainte de administrare este de multe ori cunoscut.
beneficii de sănătate de ceai verde la om şi animale

Studii folosind modele animale arată că catechinele de ceai verde oferi o protecţie împotriva bolilor degenerative [29]. Unele studii au indicat că ceaiul verde are o activitate antiproliferativă pe celulele hepatoma şi o activitate hypolipidemic la şobolani trataţi cu hepatom, precum şi prevenirea hepatoxicity [29] şi ca agent de prevenire împotriva mamare [cancerului de post-deschidere 29]. Catechinelor din ceaiul verde ar putea acţiona, de asemenea, ca agenţi de antitumorigenic [30] şi ca modulatori imunitar în immunodysfunction cauzate de tumori sau de transplant de tratament cancerigen [29]. În plus, ceai verde, extract de ei, şi elementele sale constitutive izolate au fost, de asemenea, dovedit a fi eficace în prevenirea stresului oxidativ [31], precum şi probleme neurologice [32].

Consumul de ceai verde a fost, de asemenea legate de prevenirea multor tipuri de cancer, inclusiv cancer pulmonar, de colon, de esofag, gura, stomac, intestin subţire, rinichi, pancreas, şi glandelor mamare [33]. Mai multe studii epidemiologice şi studiile clinice au aratat ca ceaiul verde (şi negru şi ceaiuri Oolong într-o măsură mai mică) poate reduce riscul multor boli cronice [34]. Acest efect benefic a fost atribuită la prezenţa unor cantităţi mari de polifenoli, care sunt antioxidanti puternici. În special, ceaiul verde poate scădea tensiunea arterială şi, astfel, reduce riscul de boli cardiace coronariene şi accident vascular cerebral. Studiile un animal a sugerat faptul că ceaiul verde ar putea proteja împotriva dezvoltării bolii coronariene, prin reducerea nivelului de glucoză din sânge şi greutatea corporală [35]. Cu toate acestea, toate aceste date se bazează pe populaţiile de animale de vârstă mijlocie "nu, populaţia în vârstă, starea de nutriţie care tinde să fie mai negativ influenţată de factori legate de vârstă, biologice şi socio-economice [36].

Ceai posedă componente antioxidante, antimutagenic, şi anticarcinogenic efectele şi ar putea protejarea oamenilor împotriva riscului de cancer de către agenţii de mediu [37]. Sano et al. [38] au raportat efecte inhibitoare de ceai verde frunze împotriva terţ-butil hydroperoxide induse de peroxidare a lipidelor, şi un efect antioxidant similare pe rinichi a fost observată după administrarea orală de EGCG majore polifenoli ceai. Potenţa antioxidante praf catechine brut şi catechine individuale a fost testată în experimente folosind metoda de oxigen activ. catechinele brut redus formarea de peroxizi mult mai eficient decât de DL-α-tocoferol [39]. Shim et al. [40] studiat efectul chemopreventive de ceai verde în rândul fumătorilor de ţigări şi a constatat că se poate bloca creşterea ţigară induse în frecvenţă de schimb de cromatide surori.

Eficacitatea de ceai verde în tratarea orice tip de diaree şi febră tifoidă a fost cunoscut în Asia inca din antichitate [41-43]. Catechinelor din ceaiul verde au un efect inhibitor asupra infecţiei cu Helicobacter pylori [44, 45]. Efectele de ceai verde împotriva virusului gripei, în special în faza de mai devreme sale, precum şi împotriva virusului Herpes simplex, de asemenea, au fost demonstrate [46-48]. În plus, Weber et al. [9] a observat că infecţia cu adenovirus este inhibat in vitro de catechinelor din ceaiul verde.

La om, Hirasawa şi Takada [49] au studiat activitatea antifungice ale catechinelor din ceaiul verde împotriva Candida albicans şi comoditatea de un tratament combinat cu catechine si doze mai mici de antimicotice, care poate ajuta pentru a evita efectele secundare ale antimicotice. Consumul ceaiului verde a fost de asemenea asociat cu o densitate minerală osoasă a crescut, şi a fost identificat ca fiind un factor independent proteja împotriva riscului de şold; acest efect a fost considerat independent de starea de fumător, terapie de substitutie hormonala, consumul de cafea, şi adăugarea lapte [ceai 50]. Park et al. [51] observate efectele pozitive ale extracte de ceai verde si GTPs privind proliferarea si activitatea celulelor osoase. Proliferarea celulelor hepatice stelat este strâns legată de progresie a fibrozei hepatice în bolile hepatice cronice, şi EGCG are un efect potenţial inhibitor asupra proliferării acestor celule [52, 53]. Ceaiul verde întăreşte sistemul imunitar de acţiune, pentru că protejează împotriva radicalilor şi oxidanţi. Studii recente au sugerat că GTPs s-ar putea proteja impotriva bolilor Parkinson şi Alzheimer şi a altor boli neurodegenerative [10, 54]. Studiile au demonstrat activitate GTP neuroprotectant în culturi celulare şi modele animale, cum ar fi prevenirea neurotoxină induse de un prejudiciu de celule [54]. Ceaiul verde este considerat a fi util pentru înţepături de insecte în principal din cauza efectelor sale anti-inflamatorii şi capacitatea sa de a opri sângerarea [55, 56]. Unele studii au sugerat o asociere inversă între consumul de ceai verde si riscul de formare a pietrelor la rinichi [41, 57]. Într-un sistem cataractogenesis experimental, ceaiul verde a acţionat prin menţinerea sistemului de aparare antioxidant al cristalinului [58]. Skrzydlewska et al. [59] a indicat un efect benefic de ceai verde în intoxicaţia cu alcool. În plus faţă de toate aceste proprietăţi raportate, care au contribuit la recunoaşterea de ceai verde ca alimente functionale de unii autori [60], ceaiul verde este, de asemenea, utilizate în prezent în pregătirea de o varietate de alimente, a preparatelor farmaceutice, paste de dinţi, şi cosmetice [ 61].

Ceaiul a fost evidenţiat efecte anticarcinogenic împotriva cancerului de sân în studii experimentale [62]. Cu toate acestea, dovezile epidemiologice ca ceaiul protejează împotriva cancerului de sân a fost incompatibil [62]. Un studiu de caz-control a fost realizat în sud-estul Chinei între 2004 şi 2005 [63]. Incidenţa cazurilor au fost 1009 de pacienţi de sex feminin cu vârsta de 20-87 ani, cu cancer de sân confirmate histologic, precum şi controalele 1009 de aceeaşi vârstă şi au fost femei sanatoase aleator recrutaţi din clinicile de boli de san. Informaţii privind durata, frecventa, cantitate, de pregătire şi de tipul de ceai de consum, precum dieta şi stilul de viaţă au fost colectate prin interviuri faţă-în-faţă cu ajutorul unui chestionar validat şi de încredere. În comparaţie cu non-bautorii de ceai, băutorii de ceai verde au avut tendinţa de a locui în mediul urban, pentru a avea mai mult de educaţie, şi de a consuma mai multa cafea, alcool, soia, legume si fructe. După ajustarea stabilite şi factorii potenţiali de confuză, consumul de ceai verde a fost asociat cu un risc redus de cancer mamar. raporturi similare doză-răspuns au fost observate pentru durata de băut ceai verde, numărul de ceşti consumate, precum şi loturi noi preparate pe zi.

Hsu et al. [64] a demonstrat efectele suplimentarea cu ceai verde extract de decafeinizat (catechinele) pe hemodializă induse de specii reactive ale oxigenului, a factorilor de risc a bolii aterosclerotice, si citokine proinflamatorii. Farmacocinetica o doză orală de catechine a fost o comparaţie între subiecţii sănătoşi şi la pacienţii hemodializaţi. Autorii au comparat efectele antioxidante a trei doze diferite (0, 455, şi 910 mg) de catechine orale cu cea de vitamina C pe cale orală (500 mg) în timpul unei sesiuni de hemodializă. La pacienţii, suplimentarea cu catechine redus plasmă prin hemodializă-intensifica activitatea reacţia acidului hipocloros mai eficient decât a placebo sau vitamina C. Intre tratamente cu 455 şi 910 mg de catechine, nici o diferenţă semnificativă a fost găsit în reducerea activităţii plasmatice de acid hypochlorous. Catechinele, de asemenea, redus în mod semnificativ expresia citokine proinflamatorii consolidată prin hemodializă.
Efecte asupra absorbţiei de ioni metalici

Ceai catechine pot afecta absorbtia fierului, în special în grupurile cu risc de deficit de fier [65, 66], dar efectele lor asupra alţi ioni sunt greu de înţeles. Ingestia de ceai verde pe o perioadă lungă de timp nu afectează absorbţia aparent de cupru, în timp ce scade că de zinc si sporeste de mangan [67]. Cu toate acestea, aportul catechine nu afectează concentraţia plasmatică a acestor ioni [68]. Catechinelor din ceaiul verde au potenţialul de a afecta absorbtia si metabolizarea de ioni, deoarece flavonoide interacţiona cu o varietate de ioni metalici [69].
Efecte asupra enzimelor de metabolizare de droguri

ingestie pe termen lung a creşte ceai verde activitatea transferazei UDP-glucuronosyl la şobolani [66, 70, 71], şi după ce a fost absorbit, catechine sunt metabolizate de către enzimele de metabolizare de consumul de droguri la nivelul diferitelor organe [72, 73]. Astfel, a crescut glucuronoconjugare prin inducţie transferazei UDP-glucuronosyl este postulat de a contribui la efectul anticarcinogenic de ceai verde prin facilitarea metabolismului substanţelor cancerigene în produsele chimice inactivi, care sunt uşor excretat. Interacţiune între 2-amino-3-methylimidazol (4, 5-f) chinolină (IQ) şi metabolismul catechine ceai verde a fost examinat [74]. IQ este un precarcinogen care a fost iniţial detectat într-un extras de carne prajita. Principala cale de biotransformare IQ la şobolan este de citocromului P450, în prima etapă, urmată de conjugare la o formă de sulfat şi glucuronid conjugat. Ceaiul verde modifică metabolismul IQ la şobolani, creşterea formarea glucuronoconjugaţi IQ, care apoi sunt excretaţi în urină. În plus, protecţia împotriva cancerului induse de hidrocarburi aromatice policiclice de catechinelor din ceaiul verde poate fi determinată de inhibarea metabolismului lor citocromului P450, dar efectul de ceai verde asupra enzimelor citocromului P450 depinde de forma special. Consumul pe termen lung a creşte ceai verde citocromului P450 1A1 şi 1A2 activităţi, dar nu 2B1 şi 2E1 activităţi, la şobolani normale. Cu toate acestea, este dificil a trage concluzii despre un efect benefic de ceai verde împotriva agenţilor cancerigeni care implică modularea doar această cale metabolică.
Efecte asupra markerilor antioxidant si stresului oxidativ

Ceaiul verde este un popular neutraceutical ca un antioxidant. Antioxidantii sunt compuşi care protejează celulele împotriva efectelor dăunătoare ale speciilor reactive de oxigen, cum ar fi de oxigen singlet, superoxid, radicali peroxyl, radicali hidroxil, şi peroxynitrite. Un dezechilibru între antioxidanţi şi rezultatele de specii reactive de oxigen în stres oxidativ, care să conducă la distrugerile celulare [75]. Catechinele sunt presupus de a contribui la protejarea împotriva acestor boli contribuind, împreună cu vitamine antioxidante (de exemplu, vitaminele C şi E) şi enzime (de exemplu, superoxid dismutaza si catalaza), la sistemul de apărare antioxidante totale [76].

Studiile in vivo au arătat că catechinele de ceai verde creşterea totală a activităţii antioxidante plasmatice [77, 78]. Consumul de ceai verde, extracte de asemenea, creşte activitatea superoxiddismutazei în ser şi expresie a catalazei în aortei; aceste enzime sunt implicate în protecţia celulare împotriva speciilor reactive de oxigen [78, 79]. Această acţiune este combinat cu acţiune directă asupra speciilor de oxigen printr-o scădere a concentraţiei plasmatice de oxid nitric [80]. Malondialdehida, un marker al stresului oxidativ, de asemenea, scade după ingestia de ceai verde [77, 80]. Aceste rezultate sugerează că ar putea avea un catechine directe (antioxidant) sau indirecte (creşterea de activitate sau de expresie) efect. Deoarece catechine pot actiona ca antioxidanti in vitro, care ar putea împiedica oxidarea alti antioxidanti, precum vitamina E. Cu toate acestea, ingestia de catechinelor din ceaiul verde nu modifică statutul plasmatice de vitamine E şi C, in vivo, [78, 81, 82]. Cu toate acestea, un studiu a raportat că catechine concentraţia de vitamina E creştere de joasă densitate lipoprotein [81] şi în acest fel ar putea proteja de joasă densitate lipoprotein împotriva peroxidare [77].

Pilipenko et al. [83] a evaluat toleranţă de ceai verde pastile si efectele sale asupra indicilor statutul antioxidante. Douăzeci şi cinci de pacienţi cu diferite patologii gastro-intestinale au fost incluse în studiu şi împărţiţi în grupuri de tratament şi de control. Toleranţă de ceai verde pastile a fost bună în grupul de tratament, care a arătat mai bine dinamica a indicilor de calitate a vieţii, în special în solzi de durere şi funcţionarea corpului social. Nu au existat diferenţe semnificative în analize biochimice între grupuri, care pot indica de siguranţă a acestui produs. Analiza a relevat faptul că grupul de tratament au demonstrat un nivel scăzut al tuturor indicilor statutului antioxidante, ca reflectat într-o scădere semnificativă a indicelui de peroxidare a lipidelor 4.63 - 4.14.
Efectele asupra metabolismului glucidic

Diabet zaharat de tip II este o tulburare de eterogenă, care implică rezistenţă a metabolismul glucozei şi al lipidelor în ţesuturile periferice la activitatea biologică de insulină şi secreţia de insulină inadecvate de către celulele β pancreatice [84]. modele animale de diabet zaharat sunt disponibile: şobolani Zucker, care sunt obezi genetic; injecţie de streptozotocin sau alloxan, care distruge celulele β pancreatice şi tratamentul cu dietele bogate în zahăr, care induce obezităţii şi a rezistenţei la insulină.

Într-un studiu de Vulcanul et al. [85], administrarea de GTPs (500 mg / kg) la şobolani normală a crescut în mod semnificativ de toleranţă la glucoză la 60 de minute. GTPs asemenea, au fost găsite pentru a reduce semnificativ nivelurile serice de glucoză la şobolani alloxan cu diabet zaharat de la o doză de 100 mg / kg. Continuarea administrarea de zi cu zi (15 zile) a extractului de la 50 sau 100 mg / kg produs 29% şi 44% reducere, respectiv, în nivelul ridicat de glucoză serică produsă prin administrarea alloxan. valori crescute ale enzimelor hepatice şi renale produse de alloxan s-au dovedit a fi reduse în mod semnificativ prin GTPs. Lipidelor serice peroxidării nivelul a fost majorat cu alloxan şi a redus în mod semnificativ prin administrarea de 100 mg / kg de GTPs. glicogenul din ficat Scăderea obţinute în urma administrării alloxan au arătat o creştere semnificativă după tratamentul GTP. Grupul tratat cu GTP a arătat potenţialul crescut antioxidante, aşa cum se vede din îmbunătăţiri în superoxiddismutazei şi nivelurile de glutation. Cu toate acestea, catalazei, peroxidarea lipidelor, şi nivelurile de glutation peroxidaza au fost neschimbate. Aceste rezultate indică faptul că modificările în glucoză utilizarea sistemului şi statutul de oxidare la şobolani, care au crescut cu alloxan au fost parţial inversată de către administraţia GTPs [85].

Catechinele a redus, de asemenea, trigliceride plasmatice nivelurile într-un test de toleranţă orală la glucoză-la şobolani normală [86]. Extract de ceai verde reduce aportul de aceste valori în ambele şobolani Zucker şi şobolani hrăniţi cu o dietă bogată în zaharoză [87, 88]. Mai multe studii umane şi animale pe bază de ceai verde a sugerat că şi flavonoide sale au efecte antidiabetice [86, 89, 90]. Flavonoide ceai verde s-au dovedit a fi, de asemenea, activităţile de insulin-like [91], precum şi activitatea de insulină creşterea [92].

Efectul antihiperglicemiante de ceai negru a fost raportată de către Gomes et al. [93]. EGCG sa constatat că inhibă absorbţia intestinală de glucoză de către transportator de glucoză de sodiu dependente de SGLT1, indicând creşterea acestuia în controlarea zahărului din sânge [94]. şobolani cu diabet zaharat Streptozotocin arătat sensibilitate crescută la agregării plachetare şi tromboza, iar acest lucru anomalie ar putea fi îmbunătăţită prin catechine dietetice din ceaiul verde [95, 96]. Alloxan produce radicali de oxigen în organism, care cauzează un prejudiciu pancreatice [75] şi sunt responsabile de zahăr în sânge a crescut.

Sub în condiţii in vivo, acţionează ca un antioxidant glutation, şi scăderea acestuia a fost raportată la un model de diabet zaharat [97]. Conţinutul de glutation a crescut în ficat de şobolan trataţi cu GTPs poate fi unul dintre factorii responsabili pentru inhibarea peroxidare a lipidelor. superoxid dismutaza si catalaza sunt două enzime majore de baleiaj care elimina radicalii toxice liber in vivo. Vucic et al. [98] a raportat că activitatea superoxiddismutazei este scăzut în diabetul zaharat.

Insulele mediteraneene (Medis) este un studiu epidemiologic de sănătate transversale şi sondaj alimentaţie, care are scopul de a evalua asocierea dintre diferitele obiceiuri sociodemografice, bioclinical stil de viata, dieta, şi alte şi prevalenţa factorilor de risc cardiovascular boli comune (de exemplu, hipertensiune arterială, dislipidemie, diabet si obezitate) în rândul persoanelor în vârstă fără un istoric de orice boli cronice şi care trăiesc în insule mediteraneene. Deoarece datele privind consumul de ceai cu caracteristicile clinice lipsesc în rândul populaţiilor vârstnici, în contextul studiului Medis, autorii au urmărit să evalueze dacă consumul de ceai verde este independent asociat cu post glicemia şi prevalenţa diabetului zaharat de tip II [99]. Un studiu anterior a fost menit să ofere dovezi de ameliorare a metabolismului glucozei la şoareci cu diabet zaharat şi om sănătos la consumul de ceai verde [35]. Ceaiul verde promovat metabolismului glucozei la voluntari sănătoşi umane la 1, 5 g / kg, după cum se arată în probele orale la glucoză-toleranţă. Ceaiul verde a redus, de asemenea, nivelul de glucoza din sange in + db cu diabet zaharat / şoarece + db şi şoareci streptozotocin-diabetici două la şase ore după administrarea de 300 mg / kg, fără a afecta insulină nivelului seric, în timp ce nici un efect sa observat la şoareci de control (+ m / m + şi soarecii normali ddY).
Efectul EGCG asupra diabetului

Un studiu efectuat de Waltner-lege et al. [91] a furnizat dovezi convingătoare că in vitro, EGCG scăderi ale producţiei de glucoză de celule H4IIE şobolan hepatom. Anchetatorii au arătat că EGCG imita insulina, creşteri tirozin fosforilarea a receptorilor de insulină şi substrat receptorilor de insulină, şi reduce expresia genelor a enzimei gluconeogenic phosphoenolpyruvate carboxykinase. Recent, ceai verde si extracte de ceai verde au fost demonstrate de a modifica metabolismul glucozei benefic în modele experimentale de diabet zaharat tip II [35100]. În plus, EGCG amelioreaza citokine induse de deteriorarea celulelor β in vitro [101] şi previne scăderea masei ostrov induse de tratament cu doze mici de mai multe streptozotocin in vivo [102].

Lambert et al. [103] a arătat că administrarea de EGCG intragastric la o doză de 75 mg / kg a determinat o Cmax de 128 mg / l plasmă EGCG totală şi un timp de înjumătăţire terminal de 83 de minute. În plus, la om o doza orală de EGCG, la o doză de 50 mg (0, 7 mg / kg) a determinat o Cmax de 130 mg / l plasmă EGCG totală şi un timp de înjumătăţire terminal de 112 minute [104]. Aceste rezultate indică faptul că rozătoare, trebuie să fie administrate oral 100 - la EGCG 600-ori mai mult (în funcţie de faptul dacă se administrează prin gavaj sau prin amestecul hranei pentru animale) pentru a obţine concentraţii plasmatice similare cu cele găsite în om. concentraţiile plasmatice Total EGCG dovedit a fi eficace la şoareci şi şobolani poate fi atins printr-un aport scăzut de la doze moderate de EGCG la om.
Efectul asupra obezităţii

Efectele ceaiului asupra obezităţii şi a diabetului au primit o atenţie sporită. Ceai catechine, in special EGCG, par să fi antiobesity şi efectele antidiabetice [105]. ceai negru african extract a fost demonstrat de a suprima altitudine de glucoză din sânge în timpul ingestia de alimente şi de a reduce greutatea corporală în KK-un Y () / şoareci cu diabet zaharat TaJcl [106]. Deşi câteva studii epidemiologice şi clinice au demonstrat beneficiile pentru sănătate ale EGCG privind obezitatea şi diabetul, mecanismele de acţiunile sale sunt în curs de dezvoltare bazate pe date diferite de laborator. Aceste mecanisme pot fi legate de anumite căi, cum ar fi prin modulaţii de echilibrul energetic, sisteme endocrine, ingestia de alimente, lipidelor şi metabolismul glucidelor, şi a statusului redox [88].

Un dublu-orb, controlat cu placebo, cross-over studiu de design a arătat că consumul unei băuturi care conţin catechinele de ceai verde, cafeina, calciu şi creşte consumul de energie de 24 h de 4, 6%, dar contribuţia ingredientele individuale nu a putut fi distins. Sa sugerat că aceste modificări au fost suficiente pentru a preveni creşterea în greutate. Sa raportat că greutăţile corp de şobolan şi trigliceride plasmatice lor, colesterol, şi lipoproteine cu densitate scazuta a fost semnificativ redus de alaptari de Oolong, negru, ceai verde si frunze la animale. În plus, inhibarea creşterii şi suprimarea lipogeneza în celulele canceroase MCF-7 Pieptul poate fi prin down-reglarea expresiei de acizi graşi sintază în nucleul şi de stimulare a cheltuielilor de energie în celule mitocondriile [107, 108]. Când hrănite cu şoareci, EGCG purificat din ceaiul verde a scăzut dieta induse de obezitate la şoareci prin scăderea de absorbţie a energiei şi creşterea oxidare grăsime [109]. Stimulare a crescut şi a prelungit simpatic de termogeneza de interacţiunea dintre polifenoli şi cafeină ar putea fi de valoare în asistarea de gestionare a obezităţii [110].

Date recente din studiile pe subiecţi umani indică faptul că consumul de ceai verde si extracte de ceai verde poate contribui la reducerea greutăţii corporale, în principal, de grasime, prin creşterea termogenezei postprandiale şi oxidare grăsime. Într-un studiu randomizat, dublu-orb, controlat cu placebo, cross-over studiu pilot, şase bărbaţi supraponderali au fost date EGCG 300 mg pe zi timp de două zile. Postul şi postprandiale schimbări în consumul de energie şi oxidarea substratului au fost evaluate. Odihnă consumul de energie nu a fost semnificativ diferită între EGCG şi tratamente cu placebo, deşi în timpul primei faze de monitorizare postprandiale, valorile coeficientului respiratorii au fost semnificativ mai mic cu tratamentul cu EGCG, comparativ cu placebo. Aceste constatări sugerează faptul că numai EGCG are potenţialul de a creşte oxidare grăsime la bărbaţi şi poate contribui astfel la efectele antiobesity de ceai verde. Cu toate acestea, mai multe studii cu un eşantion mai mare şi o gamă mai largă de vârsta şi indexul masei corporale sunt necesare pentru a defini doza optimă [111].
Efectele adverse de ceai verde

Desi ceaiul verde are mai multe efecte benefice asupra sănătăţii, efectele de ceai verde şi elementele sale constitutive poate fi benefică până la o doză încă anumite doze mai mari poate provoca unele efecte adverse necunoscute. În plus, efectele catechinelor din ceaiul verde nu pot fi similare în toate persoanele. EGCG din extract de ceai verde este citotoxic, şi mai mare a consumului de ceai verde poate exercita citotoxicităţii acută în celule hepatice, un organ metabolice majore în organism, [112]. Un alt studiu a constatat că aportul mai mare de ceai verde ar putea provoca deteriorarea ADN-ului oxidativ al pancreasului hamster şi [ficat 113]. Yun et al. [114] a clarificat faptul că acţionează ca EGCG un pro-oxidant, mai degrabă decât un antioxidant, în celulele β pancreatice in vivo. Prin urmare, consumul mare de ceai verde poate fi dăunătoare pentru animale cu diabet zaharat de a controla hiperglicemie. La o doză mare (5% din dieta timp de 13 săpt), extract de ceai verde a indus o extindere tiroidei (gusa) la şobolani normală [115, 116]. Acest tratament la nivel înalt a modificat concentraţiile plasmatice de hormoni tiroidieni. Cu toate acestea, chiar şi de băut o cantitate foarte mare de ceai verde regim alimentar ar fi puţin probabil să producă aceste efecte adverse la om.

efectelor dăunătoare ale supraconsum ceai (negru sau verde) sunt urmare a trei factori principali: (1) conţinutul de cafeină sale, (2) prezenţa de aluminiu, şi (3) efectele de polifenoli ceai asupra biodisponibilităţii fierului. Ceai verde nu ar trebui să fie luate de către pacienţi care suferă de boli de inimă sau a unor probleme cardiovasculare majore. Femeilor însărcinate şi care alăptează nu ar trebui să bea mai mult de una sau două ceşti pe zi, deoarece cofeina poate provoca o creştere a ritmului cardiac. De asemenea, este important de a controla consumul concomitent de ceai verde si unele medicamente, din cauza efectelor cofeinei lui diuretice [117]. Unele studii au relevat capacitatea de plante de ceai de a acumula un nivel ridicat de aluminiu. Acest aspect este important pentru pacienţii cu insuficienţă renală, deoarece din aluminiu pot fi acumulate de organism, ducând la boli neurologice; prin urmare, este necesar să se controleze consumul de alimente cu o cantitate mare de acest metal [118]. De asemenea, catechine de ceai verde poate avea o afinitate pentru fier, şi infuzii de ceai verde poate provoca o scădere semnificativă a biodisponibilităţii fierului din alimente [119].
Concluzii

Studiile de laborator au arătat efectele asupra sănătăţii de ceai verde.
0
19-05-2010, ora 16:15
tibby49
Nu este medic/terapeut
tibby49
Multumesc din suflet scarface, la fel germont.
pentru scarface
-
Sunt din Bucuresti si doresc sa stiu ce medic homeopat este cel mai bun, daca stiti cumva. Am multe probleme de sanatate si fac si alergie la diferite mancaruri (alergie urata cu basici pe buze, cu umflarea buzelor si a fetzei). De aceea imi trebuie un homeopat mare specialist, care sa stie exact tratamentul corect pentru fiecare boala in parte.

pentru germont
-
am fost la o doamna dr. care se ocupa de bioenergie si declar ca este nemaiintalnita si extrem de dotata de la Dumnezeu cu bioenergie si asistenta dansei mi-a facut teste cu electropunctuorul, adus de d-na dr. si care face analizele tuturor organelor din corp. Cu acel aparat vede tot. E mult mai bun decat aparatele folosite la Cali-Vita. Acolo mi-a depistat toate bolile (de care eu stiam dinainte) dar si in plus ceea ce nu stiam si anume ca am mercur in toate organele si mi-a spus si procentul de mercur in fiecare organ in parte. Cred ca acest aparat este unic caci nu am mai auzit de el la altii si am fost in foarte multe locuri de-a lungul anilor.
Trebuie sa il elimin din corp dar nu am situatie financiara necesara pentru asta. Tratamente exista, dar toate costa si de aceea stau si ma degradez pe zi ce trece.
Si mai e si scuipatul sangelui. Cred ca de la circulatia sangelui, de la faptul ca am tromboflebita si arterita, nu functioneaza bine aparatul circulator, inima e si ea in piuneze si astfel se intampla sa sangerez sau de la stomac sau mai stiu eu de unde? Asa ca mi se intampla cateodata sa stau linistita si sa-mi vina sange in saliva. Asta de cateva ori si apoi se opreste.
Sunt disperata, nu mai stiu ce sa ma fac. Atunci cand vezi ca exista tratamente si nu poti onora executarea lor e si mai grav si mai trist decat atunci cand sti ca nu mai ai ce face si ca nu exista tratamente.
Oricum eu va multumesc din suflet si sper ca va fi bine. Nu stiu cum dar asta e.
-*

(*modificat de administrator)
0
09-06-2010, ora 14:10
marlucia
Nu este medic/terapeut
marlucia
tibby49 pentru problemele tale (indeosebi cea cu mercurul - principalul tau inamic) administreaza BIOZHEOLYTH de la Dacia Plant, cu siguranta iti va rezolva 30% din probleme. Este un produs destul de ieftin, eu il cumpar cu 30 Ron de la plafar.
Un medic bun Homeopat este Dr. Istvan din Galati, dar pt ca este departe de mine am apelat la colega dansului Dr. Trifa din Bucuresti, P-ta Amzei, tel. 0744.635.258
Sa iti binecuvinteze Dumnezeu Viata cu multa Sanatate Divina !
.si nu uita Numele tau sa fie rostit in fiecare Duminica la Sfanta Liturghie !
Eu dau Sfinte Liturghii la Frasinei prin posta, face minuni, se da prin mandat postal 15 lei pentru 6 saptamani si trebuie sa specifici pe liturghie data si banutii trimisi prin mandat.
Adresa Frasinei : PREOT STARET NEONIL STEFAN, MANASTIREA FRASINEI, COM. MUEREASCA, JUD. VALCEA, COD 247405
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.