Planta Muma Padurii

Doresc sa stiu daca a auzit cineva de aceasta planta (Muma Padurii) si daca are contraindicatii (reactii adverse). Multumesc.
4 comentarii

Aceasta planta (Lathraea squamaria) este aproape absolut necunoscuta si nefolosita la vindecare.
Cel putin eu nu am gasit absolut nimic despre ea.
Daca ar fi fost buna la ceva cineva ar fi folosit-o mai demult. Chiar si in homeopatie ea este absolut necunoscuta. Avand in vedere ca treieste sub pamant multi ani si se hraneste din radacina anumitor copaci se poate spune ca este mai mult toxica deca folositoare si ca s-ar putea cel mult folosi in dilutiie homeopatica decat ca ceai sau tincura. Insa eu asa lasa mainile de pe o planta necunoscuta.
Cu metoda trial error se ajunge numai la errrors in general.
Cel putin eu nu am gasit absolut nimic despre ea.
Daca ar fi fost buna la ceva cineva ar fi folosit-o mai demult. Chiar si in homeopatie ea este absolut necunoscuta. Avand in vedere ca treieste sub pamant multi ani si se hraneste din radacina anumitor copaci se poate spune ca este mai mult toxica deca folositoare si ca s-ar putea cel mult folosi in dilutiie homeopatica decat ca ceai sau tincura. Insa eu asa lasa mainile de pe o planta necunoscuta.
Cu metoda trial error se ajunge numai la errrors in general.

Multumesc frumos pentru raspuns. De curand am primit un fel de tinctura din aceasta planta facuta de o doamna, care mi-a spus ca a tratat multe persoane de hemoroizi. Am cautat sa aflu cat mai multe despre aceasta planta, dar din pacate n-am aflat mai nimic. Nu stiu daca sa incep sau nu tratamentul.

A tratat sau a vindecat ? Pt. hemoroizi exista multe remedii care se cunosc mai bine.

A vindecat, sustine ea. De aceea doresc sa aflu cat mai multe despre aceasta planta. Oricum multumesc frumos

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5tiroidita cronica - tratament naturist?
- 3tratament naturist... reumatism
- 2tratamente naturiste!
- 0TRATAMENTUL cu PLANTE MEDICINALE pentru TUSE
- 7Vindecarea bolilor aparent incurabile prin terapie naturista
- 6tratamente naturiste de orice fel, dar eficiente
- 3Tratament naturist pentru migrene
- 1Paducelul - tensiune
- 2tratamentul naturist ajuta ?
- 23Medicina naturista
- 2Produse naturiste adjuvante in tratamentul bolilor neoplazice
- 56Mărul-lupului, poate cea mai puternică plantă medicinală din România
- 7Tincturi simple (dintr-o singura planta) deosebit de eficiente in tratarea bolilor
- 1Tratamente naturiste curative pentru hemoroizi interni si externi
- 4Puterea plantelor exista sau doar mit?!?
- 8Produse naturale pentru cancer de piele si cancer in general
- 2plantele medicinale un miracol!!!
- 2tratament naturist pentru chist ovarian si polipi uterini
- 3Tanakan sau Bilomag forte
- 1Plante medicinale pentru infectia cu Helicobacter pylori
Mai multe informații despre: Medicina naturista