Constipatie insistenta
Buna Ziua !!
Tin sa precizez ca in momentul de fata am 16 ani si cam 95 Kg.Bun totul a inceput intr-o seara acum 3 4 ani. Eram la masa in familie si ca de obicei eu am mancat pana am simtit ca plesnesc, dupa masa am intrat in casa si in urmatorul moment simtind ca sunt prea plin ce sa fac? M-am dus la baie si fortat am inceput sa vomit. Ei bine de atunci a inceput cosmarul. Urmatoarea zi cam pe la ora 4 dimineata m-am trezit cu o durere in zona moale dintre stomac si abdomen, incercam sa merg la baie dar nimic, durerea persista, peste catva timp tin minte ca parca m-am dus ai am eliminat totusi ceva dar durerea a continuat sa persiste intreaga zi !! Tin sa precizez ca de atunci nu mai pot iesi afara normal, ori merg constipat ori merg constipat si pe urma deodata vine moale ! Inainte de acel incident aveam o digestie de fier, orice mancam nu aveam probleme, pot sa zic ca era perfect ! In familie am avuto pe strabunica mea care a avut probleme de genul destul de grave, si in momentul de fata si mama mea se comfrunta cu ele !! La medic am fost doar odata si mi-a zis sa consum zeama de pe varza si niste zemuri de genul acesta si mi-a prescris si un Mezin Forte ( 2 tablete inainte de masa ) primele zile a mers cat de cat pe urma pauza ! Acum regret foarte mult acea zi si nu inteleg cat de inchis la minte am putut fi sa fac acest lucru !! Va rog frumos, orice sfat ar fi bun venit !!
Tin sa precizez ca in momentul de fata am 16 ani si cam 95 Kg.Bun totul a inceput intr-o seara acum 3 4 ani. Eram la masa in familie si ca de obicei eu am mancat pana am simtit ca plesnesc, dupa masa am intrat in casa si in urmatorul moment simtind ca sunt prea plin ce sa fac? M-am dus la baie si fortat am inceput sa vomit. Ei bine de atunci a inceput cosmarul. Urmatoarea zi cam pe la ora 4 dimineata m-am trezit cu o durere in zona moale dintre stomac si abdomen, incercam sa merg la baie dar nimic, durerea persista, peste catva timp tin minte ca parca m-am dus ai am eliminat totusi ceva dar durerea a continuat sa persiste intreaga zi !! Tin sa precizez ca de atunci nu mai pot iesi afara normal, ori merg constipat ori merg constipat si pe urma deodata vine moale ! Inainte de acel incident aveam o digestie de fier, orice mancam nu aveam probleme, pot sa zic ca era perfect ! In familie am avuto pe strabunica mea care a avut probleme de genul destul de grave, si in momentul de fata si mama mea se comfrunta cu ele !! La medic am fost doar odata si mi-a zis sa consum zeama de pe varza si niste zemuri de genul acesta si mi-a prescris si un Mezin Forte ( 2 tablete inainte de masa ) primele zile a mers cat de cat pe urma pauza ! Acum regret foarte mult acea zi si nu inteleg cat de inchis la minte am putut fi sa fac acest lucru !! Va rog frumos, orice sfat ar fi bun venit !!
2 comentarii
1. O ecografie generala abdominala cu trimitere de la medicul de familie.
2. Daca ati tine o dieta data de un medic nutritionist scaunele s-ar regla.
2. Daca ati tine o dieta data de un medic nutritionist scaunele s-ar regla.
Multumesc mult, o sa incerc si aceasta metoda !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Am nevoie de un sfat al unor medici romani ca is mai buni ca toti.
- 6constipatie cu sangerari dese la copil de 2 ani
- 1Constipatie apoi diaree? Se poate?
- 11Candidoza sistemica
- 4fisura anala, constipatie foarte repede
- 4Scaun doar din 3 in 3 zile. E normal?
- 14constipati cronica ;
- 9Constipat ?
- 1antibiotice, balonari, constipatie si diaree
- 11dolicocolon sau boala hirschprung?
- 16Un gastroenterolog, va rog:(((
- 17Cred ca boala colonului iritabil!
- 7Ciroza, fara alcoolism
- 4Constipatie?
- 1Starea mea de sanatate imi da semne de intrebare????
- 3Cancer esofag
- 4Pacient cu ciroza hepatica, lipsa scaunului
- 0Probleme gastro - am nevoie de un sfat va rog
- 2Apetit foarte crescut, constipatie, gastrita
Mai multe informații despre: Constipatia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: