tratament TOC si anxietate
buna ziua,
am fost diagnosticat cu sindrom rezitiv cu elemente obsesionale, si ca tratament am zyprexa 7, 5 mg, tritico 150 mg si xanax 1 mg pe zi!ce ziceti de tratamentul asta daca poate un doctor sa imi raspunda, il iau de 2 luni si obsesiile si anxietatea sunt tot la locu lor!
am fost diagnosticat cu sindrom rezitiv cu elemente obsesionale, si ca tratament am zyprexa 7, 5 mg, tritico 150 mg si xanax 1 mg pe zi!ce ziceti de tratamentul asta daca poate un doctor sa imi raspunda, il iau de 2 luni si obsesiile si anxietatea sunt tot la locu lor!
8 comentarii
Este o combinatie interesantă, dar pentru TOC aveţi nevoie de o interventie psihologica facuta ca la carte.
Combinatia pare foarte buna pt anxietate insa pana nu iti vindeci rinichii n-ai cum sa scapi de anxietate ! Din cauza asta nu se va gasi remediul ( definitiv) pt obsesii si paranoia nici in 1000 de ani, cautand in creier ! Totusi ca simptomatic poti incerca clomipramina daca trazodona nu te ajuta !
am fost azi la medic, si mi-a schimbat tratamentu acuma iau
7, 5 mg zyprexa
doxepin 25 mg o sa ajung sa iau pana in 150 mg
xanax 0, 75 mg
sper sa fie cu noroc, de doxepin nu am auzit, este bun ptr TOC?
7, 5 mg zyprexa
doxepin 25 mg o sa ajung sa iau pana in 150 mg
xanax 0, 75 mg
sper sa fie cu noroc, de doxepin nu am auzit, este bun ptr TOC?
Este un tratament complex, ce reduce anxietatea.
Poti descrie putin simptomele tale? Ce fel de obsesii apar si cum le compensezi?
Poti descrie putin simptomele tale? Ce fel de obsesii apar si cum le compensezi?
repet in gandul meu tot felul de cuvinte, daca ascult o melodie imi rasuna in minte de multe ori, parca fredonez!daca cineva bea apa din sticla mea nu mai pot sa beau, mi frica sa nu aibe el vreao boala si sa o iau si eu!cand conduc imi vin ganduri sa iau mana de pe volan si etc., analize si ganduri legate de prietena mea si asa mai departe
Pai si eu am, ce ai tu si le consider normale. Nici eu nu beau apa dupa altcineva, cum sa beau?!
-Fredonez melodiile in gand pina la extenuare.
-analizez si sunt foarte analitica in gandire
obsedata de curatenie, desi am menajera, de multe ori o intorc pentru cea mai mica pata.
-Nu mananc in orice restaurant
la serviciu beau cafeaua din pahare de unica folosinta, desi in sedinte ne aduce cescute de cafea, eu prefer pahar:)
nu folosesc tacamurile din bucatarie de la munca
sunt multe...
Acum fac parte din viata mea, uneori mi-e ok, alteori nu. mergem inainte:)
-Fredonez melodiile in gand pina la extenuare.
-analizez si sunt foarte analitica in gandire
obsedata de curatenie, desi am menajera, de multe ori o intorc pentru cea mai mica pata.
-Nu mananc in orice restaurant
la serviciu beau cafeaua din pahare de unica folosinta, desi in sedinte ne aduce cescute de cafea, eu prefer pahar:)
nu folosesc tacamurile din bucatarie de la munca
sunt multe...
Acum fac parte din viata mea, uneori mi-e ok, alteori nu. mergem inainte:)
vreau sa va spun ca de cateva zile au inceput sa dispara din ganduri si analize, bine mai sunt insa la un nivel mai scazut
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5transpiratie excesiva pe fond emotional
- 14Mi-e frica sa nu ma inec atunci cand mananc :( !
- 8Stres, anxitate sau altceva?
- 8Anxietate fata de o colega de la servici cu sindromul down
- 37Fara chef speriat.
- 436Ajutor! Atac Panic, Anxietate si Depresie
- 2Teama de abandon
- 3Tulburare de anxietate cu stari ciudate
- 1Se poate scapa de atacuri de panica si anxietate
- 5Anxietatea si tratamentul ei
- 5Doctor cu rezultate reale Cognitiv Comportamental
- 12Atacuri de panica/anxietate
- 16Anxietate generalizata. E normal sa ma simt rau dupa 1 an jumate de tratament?
- 8Tulburari de anxietate, de concentrare si memorare, anxietate.Ma poate ajuta cineva?
- 0Anxietatea generalizata si atacuri de panica
- 3Anxietate?
- 2La ce ajuta Depakine în principal atunci când ti-e prescris?
- 4Tehnica Neurofeedback pentru vindecarea sau ameliorarea patologiilor neuropsihiatrice?
- 2Merita făcută psihoterapie pentru TOC?
Mai multe informații despre: Anxietatea Tulburarea obsesiv-compulsiva
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: