Tratament antidepresiv

05-06-2019
cristileu
Nu este medic/terapeut
cristileu
Bună ziua!știe cineva cum se ia spitomin seara sau dimineata?menționez ca iau de aproximativ 1 an doar anxiar pt anxietate!ms anticipat
12 comentarii
0
05-06-2019, ora 09:08
cristileu
Nu este medic/terapeut
cristileu
Menționez ca urmez în paralel și un tratament pt o hepatita c, cu antivirale, optiunile mele fiind limitate pt administrarea altor tipuri de tratament antidepresiv!a mai luat cineva spitomin dacă da când, seara sau dimineata?comunicarea cu medicul psihiatru este puțin greoaie deoarece este un medic din germania, unde lucrez însă acum.sunt în concediu în tara și nu acces la serviciile medicale de aici neavând asigurare de sănătate!
1
05-06-2019, ora 12:30
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Buna ziua spitomin 5 mg 3x1/zin in prima luna apoi poate fi crescut la 3x10 mg /zi luna 2, doza uzuala intre. 15 și 30 mg
0
05-06-2019, ora 12:37
cristileu
Nu este medic/terapeut
cristileu
Va mulțumesc pt informație, are legătură cu intervalele în care iau anxiar-ul?adică interferează?
1
05-06-2019, ora 13:35
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Nu are legătură indicat ar fi să îl.luati cu un antidepresiv nu singur spitominul
1
05-06-2019, ora 13:49
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Daca luati Spitominul de ce mai luati anxiarul? E benzodiazepina. Da dependenta.
0
05-06-2019, ora 14:07
cristileo
Nu este medic/terapeut
cristileo
Anxiar-ul îl iau de aproximativ 1 an 1/2 dimineața jumătate seara, am încercat sa nu îl mai iau însă mi sa făcut extrem de rău!dna doctor mi-a recomandat spitomin pt anxietate, și reducerea (eventual scoaterea definitiva a anxiar-ului)numai ca nu știam în care perioada a zilei este mai indicat administrarea spitominului seara sau dimineata, mi-a recomandat sa îl iau o data pe zi
0
05-06-2019, ora 14:18
cristileu
Nu este medic/terapeut
cristileu
Deoarece urmez și în paralel tratamentul pt hepatita optiunile mele sunt limitate pt antidepresive
0
06-06-2019, ora 20:41
cristileu
Nu este medic/terapeut
cristileu
Bună seara!simte sau a simțit cineva înțepături în cap, de la anxietate?și o durere de cap mare?
0
06-06-2019, ora 20:42
cristileu
Nu este medic/terapeut
cristileu
Menționez ca încep sa numai vad bine, parca în ceata atunci când ma înțeapă.
1
06-06-2019, ora 22:27
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Faceti un consult oftalmologic. Poate e nevoie de ochelari.
0
06-06-2019, ora 23:03
cristileo
Nu este medic/terapeut
cristileo
Va mulțumesc pt răspuns!tot am același dubiu cu spitominul psihiatra mea spune sa îl iau o singura data pe zi(nu mia spus momentul.zilei, dimineața zi sau seara, )doar 5 mg pe zi în ideea de a scoate anxiar-ul.
0
07-06-2019, ora 16:54
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Ia-l cand te simti tu mai anxios. Eu il luam pe la 18. Atunci aparea anxietatea.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul