tratament cu antibiotic
Prietenului meu i s-a dat tratament cu Doxaciclina timp de 1 luna de zile, pentru tratarea acneei.
Intrebarea mea este daca pe linga acest antibiotic si avind in vedere perioada de tratament, nu trebuia sa i se prescrie un pansament gastric?
Va multumesc!
Intrebarea mea este daca pe linga acest antibiotic si avind in vedere perioada de tratament, nu trebuia sa i se prescrie un pansament gastric?
Va multumesc!
4 comentarii
Si nu numai. Trebuia sa-i prescrie si un probiotic pentru a nu-i afecta flora intestinala si pentru a nu face candida. Oricum, e un tratament cam dur si e de consultat si un ORL-ist, sa nu-i afecteze auzul.
Parerea mea.
Parerea mea.
Multumesc mult, dar ce legatura are cu auzul? ce afecteaza auzul? el face tratament contra acneei. va multumesc!
sunt antibiotice care au efecte secundare afectarea urechii. atunci cand luati un antibiotic, nu se duce tintit in piele ca sa trateze acneea, el se duce in organism si are efecte peste tot. de aceea e nevoie si de probiotic, se impune atentie si verificare la orl pentru auz etc etc.
Cunosc o persoana care nu mai aude cu o ureche dupa ce a facut tratament cu un antbiotic -acum are aparat auditiv. Nu stiu care, dar trebuie sa scrie la reactii adverse daca produce asta, nu? Eu pe al meu, ce iau acum pentru puroi la dinti (Clindamycin 600 mg), scrie sa fac si un consult ORL ca se poate sa nu aud bine cat timp il iau. Am luat deja o tableta, inca nu simt nimic. Pana acum am luat Zinat - a fost prescris initial de altcineva, dupa ce luasem deja 2 tablete, nu mai auzeam bine la lucru, parca aveam vata in ambele urechi, dar acum nu mai am simptomele astea, cum nu mai iau Zinnat. Mi s-a recomandat acum Clindamycin de catre altcineva. Mama a luat Zinat o perioada, dar nu mi-a spus ca nu ar fi auzit bine in acea perioada si nu are probleme nici acum.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11Azitrox 500 - cum se ia?
- 2Candida si antibioticele
- 6antibioticele influenteaza rezultatul analizelor de sange?
- 5antibioticele foarte puternice si intarzierea menstruatiei
- 1antibiotice si menstruatia
- 1antibiotice, balonari, constipatie si diaree
- 1antibioticele, simptome dupa tratament
- 0Antibiotice timp de 2 sapt si AC
- 2Tratament antibiotic... ganglioni foarte mariti
- 0Urinari dese dupa tratament antibiotic
- 2Anticonceptionalele... + simptome de sarcina
- 0antibiotic - sarcina
- 2Candida in urma tratamentelor cu antibiotice
- 0Xanax cu antibiotic
- 0Balonare de la Klacid?!
- 0Sarcina si Wilprafen 500, Klion D100
- 1Augmentin cu o zi inainte de operatie sinus lift
- 4Se poate da antibiotic doar dupa simptome spuse la tel?
- 0Intrebare referitoare la antibiotic injectabil
Mai multe informații despre: antibioticele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: