Reactii secundare la antibiotice
Buna ziua!Am si eu o problema.De cateva zile ma confrunt cu o serie de simptome cum ar fi tuse, dureri in zona toracica si dureri in gat.Ieri am fost la medicul de familie si m-a diagnosticat cu BRONSITA ACUTA.Mi-a prescris ca si tratament antibiotice ZINNAT(500 mg 1 la 12 ore) si EUROSPAL(2 /zi).Ieri am luat cele 2 pastile de EUROSPAL, la pranz si seara iar pastila de ZINNAT, seara.Vreau sa spun ca la scurt interval de timp dupa ce am luat doar pastilele de EUROSPAL aveam stari de somnolenta in continuu.Iar a doua zi, azi, dupa ce m-am trezit si m-am ridicat din pat aveam senzatie de voma, dureri in zona epigastrica, tahicardie, cefalee, ameteli iar in cele din urma am lesinat.Nu am idee de ce am avut aceste simptome...este necesar sa intrerup acest tratament? Ce trebuie sa fac?
1 comentarii
Bună seara! Mergeți la alergologie pentru a vă testa la medicamentele utilizate recent, iar dacă se va dovezi o sensibilitate, respectiv alergie, mergeți la medic pentru a vă prescrie medicamente din alte clase, pentru a preveni reapariția acestei simptomatologii. O seară liniștită!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6antibiotic cu intarziere... scade considerabil efectul putand afecta tratamentul?
- 6reactii la antibiotic: durere in partea stanga, putin mai jos de stomac
- 3exces de antibiotice?
- 1antibiotice, balonari, constipatie si diaree
- 7Antibiotic Ciprinol - este dificil de luat ?
- 0varsaturi dupa administrare antibiotic
- 1tratament cu antibiotic si cu imunostimulator firs defense, la un copil de 6 ani
- 0Urinari dese dupa tratament antibiotic
- 3utilizare antibiotice - efecte secundare
- 5Antibioticele vs Xanax & Escitalopram
- 0Antidepresive cu antibiotice.
- 4Povestea nu se termina: lactatele si influenta ( negativa? ) asupra antibioticelor
- 0Sarcina si Wilprafen 500, Klion D100
- 0Ce părere aveți despre antibioticul Metronizadol?
- 4Se poate da antibiotic doar dupa simptome spuse la tel?
- 4Stafilococ auriu -se impune antibiotic? In attn Dl Dr Flueraru Valeriu
- 0Se poate lua Zinnat 500 daca alaptezi?
- 0Sunt racita, necesit antibiotic?
Mai multe informații despre: antibioticele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: