Intarziere in luare antibioticului! Un sfat va rog!!
Bună ziua, am întârziat să îmi iau antibioticul care îl iau din 6 în 6 ore, mai exact ampicilina de 500. Nu am fost acasă şi pastilă care o aveam cu mine am pierduto şi în loc să iau medicamentul la ora 18 l-am luat la 20:45. Mentionez că e a două zi de tratament, îl iau pt un enterococ spp. după antibiograma. Acum îl iau tot la 6 ore dar am făcut acea decalare de aproape 3 ore. Trebe să îl iau 7 zile, oare îşi vă mai face efectul? Aştept un rasp că să mă liniştesc, multumesc anticipat.
2 comentarii
Buna seara!
Da, il luati tot la 6 ore, dar calculati de la ora 20.45...o sa fie mai complicat cu trezitul noaptea, dar..aveti grija sa nu mai intarziati. Si sa mancati bine (ziua, ca noaptea..oricum, incercati sa inghititi ceva, nu-l luati pe stomacul gol).
Mancati si iaurt, dar la distanta de antibiotic. Sa va refaca flora stomacala distrusa de antibiotic.
Multa sanatate!
Da, il luati tot la 6 ore, dar calculati de la ora 20.45...o sa fie mai complicat cu trezitul noaptea, dar..aveti grija sa nu mai intarziati. Si sa mancati bine (ziua, ca noaptea..oricum, incercati sa inghititi ceva, nu-l luati pe stomacul gol).
Mancati si iaurt, dar la distanta de antibiotic. Sa va refaca flora stomacala distrusa de antibiotic.
Multa sanatate!
Va multumesc pentru raspunsul prompt, nu am mai intarziat, de trezit ma trezesc, imi fixez pe telefon iar pentru flora intestinala iau biotics 2 pe zi la distanta de 3 ore de la luarea antibioticului, sa mai mananc si iaurt? Sper ca tratamentul sa dea rezultate!.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 28Augmentin - cate zile?
- 6antibioticele influenteaza rezultatul analizelor de sange?
- 3exces de antibiotice?
- 8Dureri de spate ce cedeaza cand iau antibiotice
- 5greata si varsaturi de la antibiotice
- 1Reactii secundare la antibiotice
- 1antibiotic ORL
- 0Dupa antibiotic, pot concepe un bebelus? e sanatos?
- 1antibiotice in timpul sarcinii
- 7Antibiotic Ciprinol - este dificil de luat ?
- 4dureri stomac in timpul antibioticelor
- 1determinari hormonale si antibiotice
- 0tratament cu antibiotic si lipsa erectie
- 0antibiotic vs erectie
- 0antibiotic - sarcina
- 2Candida in urma tratamentelor cu antibiotice
- 0dupa tratamentul cu antibiotic pentru cistita, am retentie urinara?
- 3Intrerupere antibiotic augmentin dupa 6 zile. Pot sa reiau tratamentul?
- 4Povestea nu se termina: lactatele si influenta ( negativa? ) asupra antibioticelor
- 2Greata, ragaieli si acreala in gat dupa tratament cu antibiotic pentru o masea
Mai multe informații despre: antibioticele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: