Tratament depresie
Sufăr de depresie și iau de 3 luni tratament cu Trittico și inițial, mi-a fost benefic în sensul că am putut să fiu mai empatică și am evoluat și pe plan educațional. În ultimele 2 săptămâni, am observat că medicamentul nu mai are efect în sensul că am aceleași stări pe care le aveam înainte de tratament și simt că degeaba îl iau. Credeți că este o reacție adversă de la faptul că, în ultimul timp, am început să iau de mai multe ori xanax (țin să precizez că luam și înainte, dar numai în situații critice)?
Am renunțat să mai fac terapie cu psihiatrul meu pentru că mai mult rău îmi făcea și merg doar să iau rețeta. Să cer un medicament mai puternic sau credeți că ar trebui să merg la alt psihiatru?
Am renunțat să mai fac terapie cu psihiatrul meu pentru că mai mult rău îmi făcea și merg doar să iau rețeta. Să cer un medicament mai puternic sau credeți că ar trebui să merg la alt psihiatru?
13 comentarii
Buna dimineața cât Tritico și Xanax luați?
Bună dimineața! Iau Trittico seara înainte de culcare si xanax cam de 2-3 ori pe săptămână.
Ce concentrație ? Tritico 150 mg 0 0 1/3 ?
Xanax 0, 25 mg 0, 5 mg cate pe zi ?
Xanax 0, 25 mg 0, 5 mg cate pe zi ?
Trittico 150 mg (o pastilă întreagă) și xanax 0, 25 mg (pastilă întreagă) doar odată pe zi.
Eu as schimba Tritico și as crește doza de xanax
Nu aș continua cu xanax pentru că este posibil să îmi afecteze performanțele școlare. Știți o alternativă de la Trittico?
Xanax l as da seara la culcare sunt mte înlocuitoare la Tritico dar cel mai bine un consult la alt medic
Asa cum bine ti-a recomandat dl dr mai sus: cere parerea altui psihiatru. In plus, eu nu as recomanda psihoterapie facuta de un psihiatru, chiar daca multi au vazut oportunitatea in a obtine si un atestat de libera practica in psihoterapie (facultatea de psihologie primeste medici la formarile sau masterele in psihoterapie, chiar daca nu au facultatea de psihologie. Tocmai de asta si nu doar de asta, mi se pare o eroare sa profesezi in ambele specialitati in acelasi timp.
Perfect de acord cu dv doamna psiholog
multumesc, domnule doctor!
Mulțumesc pentru sugestie. Însă terapia cu psihiatrul meu actual m-a făcut să mă simt oribil la propriu și nu cred că voi mai călca vreodată în cabinetul unui psiholog/psihiatru.
Voi urma sfatul dumneavostră de a schimba Trittico cu Xanax.
Voi urma sfatul dumneavostră de a schimba Trittico cu Xanax.
Tritico e antidepresiv incercati seetralina 50 mg jumătate de tableta 7 zile, xanaxul este anxiolitic face altceva in organism
Imi pare rau pentru experienta traita, dar nu e o solutie renuntarea la a merge la psihiatru. La un psiholog veti putea lucra acele probleme care va impiedica sa fiti fericita si sa functionati eficient.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3depresie, din nou?
- 41Depresie anxioasa
- 6am nevoie urgent de un psiholog, sufar de depresie, cred
- 6boala nasoala - schizofrenie - depresie.. urat
- 113despre depakine - informatii
- 3Depresie-probleme sexuale
- 4tulburari sexuale in urma unei depresii
- 45Cum am scapat de deprimare in cateva minute
- 11Incotro se indreapta viata mea? - Depresie
- 40Disparitia totala a sexualitatii - Benzodiazepine - Depresie - Anhedonie
- 6Depresie. Posibilitatea de a lua carnetul de conducere
- 3sufera de anxietate si depresie
- 436Ajutor! Atac Panic, Anxietate si Depresie
- 7Depresie postanatala
- 1Depresie
- 12Cateva nelamuriri si intrebari
- 4Depresie grava
- 28Ajutati-ma sa imi salvez fiica din bratele depresiei !!!
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: