Transpiratie excesiva pe timpul noptii, pneumotorax spontan stang
Buna ziua.Am 30 de ani si 54-55 kg si n-am fost niciodata mai gras.analize sange facute de 2 ori la interval de vreo 4-5 luni asa doar de control, Control endocrinolog + analize totul ok.Radiografie la plamani in vara totul ok.Cu toate acestea tin sa mentionez ca am fost fumator pana acum 2 saptamani pana, pana am ajuns la spital dupa 32 de ore cu pneumotorax spontan total stang.Mi s-a facut drenaj dupa 5 zile fara operatie dupa care am fost externat acasa plamanele si-a revenit la normal.Dar tot mai am transpiratii nocturne.si de 2-3 ori pe noapte din cap pana in picioare febra nu am pt ca nu simt nici un frison sau ceva asociat cu febra.Nu am somnul agitat chiar nici nu visez sau sa ma intorc de pe o parte pe alta...si totusi transpir de ud tot.Tin sa mentionez ca am si ekg-uri facute..si radiografii pulmonare recente...nu stiu ce sa ma mai fac..multumesc pt intelegere
2 comentarii
-Verificati sa nu fie vreun focar infectios, in special pulmonar si efectuati saturatia oxigenului in sange.
E in jur de 100 saturatia.si treaba e ca mi se intampla doar noaptea nu sunt o fire care transpira...chiar deloc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3transpiratie excesiva seara de seara
- 2insomnie, stare anxioasa, agitata, transpiratie nocturna
- 3operatie de menisc... febra, transpiratii nocturne foarte abundente
- 2transpiratie nocturna
- 4Transpiratie excesiva pe timpul noptii
- 4copil 3 ani transpira in somn foarte mult
- 1Greutati in respiratie, sufocare, palpitatii, transpiratii nocturne si urinari f.dese noaptea
- 1Apasare in piept, trasnpiratii nocturne.
- 0dureri in gat si transpirat excesiv noaptea
- 5Transpir in somn daca mananc seara tarziu inainte de culcare
- 0Transpiratii excesive ziua si noaptea dupa 1 luna de la operartie adenom prostata
- 0Transpiratii nocturne (postoperator)
- 1Scleroemfizem pulmonar
- 1Transpiratie excesiva in timpul somnului
- 1Ma sfarsesc
- 2Ajutor, plămâni, radiografie toracica, am 20 de ani
- 2Cred ca am leucimie la 17 ani !?
- 1Transpir excesiv matale noaptea
Mai multe informații despre: transpiratia nocturna