transpiratie copil mai ales cand doarme
Am o fetita de 1 an si 9 luni si de mica transpira foarte tare pe cap mai ales cand doarme sau cand e mai agitata. Care poate fi cauza si ce remediu exista? Va multumesc!
4 comentarii
Sa mergeti la medic, sa va asigurati ca nu are rahitism. Copiii cu rahitism transpira foarte mult.
Dar se poate ca asta sa fie si caracteristica ei, sa transpire mult, cunosc multi copii care se trezesc din somn de parca ies din cada si care nu au vreo boala sau vreun motiv de ingrijorare.
Dar se poate ca asta sa fie si caracteristica ei, sa transpire mult, cunosc multi copii care se trezesc din somn de parca ies din cada si care nu au vreo boala sau vreun motiv de ingrijorare.
Am fost la doctor si nu e rahitica, mi s-a spus ca e posibil sa fie de la o lipsa de calciu. Mi s-a dat Visol Ca dar nu a avut nici un efect. In rest ea se simte perfect. Oare sa fie asta? Mersi pentru raspuns
Sa luati tratamentul cu Visol, copiii au nevoie in permanenta de calciu si, chiar daca nu vedem noi efectele, Visolul isi face treaba la nivel microscopic. Asa ca nu+l considerati fara efect, ci dati-i-l asa cum v-a fost recomandat. Iar daca transpira, asta e. Cata vreme stiti ca e sanatoasa, asta conteaza.
Am un baietel de 3 ani si 4 luni, cand sotia mea a plecat la serviciu dupa concediul de doi ani o vecina nea ajutat stand cu el.
Vecina a fost prima persoana carea ne-a facut atenti la cantitatea de transpiratie a lui Stefan.
Cand doarme, Stefan, transpira excesiv chiar daca doarme dezvelit si in camera este mai frigut tot transpira, in conditii normale Stefan daca nu il schimbam la timp.adica de 2-3 ori pe noapte, arata ca scos din cada, hainutele daca la storci curge apa din ele.
Medicul de familie la intrebarea mea a zis ca este normal si nu ar fi o problema deosebita "Nu va ingrijora-ti domnu Marian"
Intrebarea mea ar fi : Ce se intampla si ce ar fi de facut CU TRANSPIRATIA LUI STEFAN ?
Vecina a fost prima persoana carea ne-a facut atenti la cantitatea de transpiratie a lui Stefan.
Cand doarme, Stefan, transpira excesiv chiar daca doarme dezvelit si in camera este mai frigut tot transpira, in conditii normale Stefan daca nu il schimbam la timp.adica de 2-3 ori pe noapte, arata ca scos din cada, hainutele daca la storci curge apa din ele.
Medicul de familie la intrebarea mea a zis ca este normal si nu ar fi o problema deosebita "Nu va ingrijora-ti domnu Marian"
Intrebarea mea ar fi : Ce se intampla si ce ar fi de facut CU TRANSPIRATIA LUI STEFAN ?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5cam de 2 saptamani transpir destul de tare noaptea nefiind racita
- 3impotenta, transpiratii foarte abundente...
- 2dureri stomac-transpiratie-greata AJUTOR
- 3efecte negative polidin-gantamicina injectabila la copii
- 11tiroida?
- 5Stare subfebrila prelungita, frisoane, transpiratii de 6 sapta
- 4Maini foarte reci, frisoane, transpiratii, ameteala si senzatiii de amortire a inimii
- 4maini si picioare transpirate si vinete
- 7Distonie neuro vegetativa
- 3Membre reci, umflate si transpirate
- 2transpira abundent la cap
- 5Transpiratie in somn
- 3Oboseala, transpiratie.
- 1Transpiratie in exces, subraţ
- 3Copil 1 an crize spasme tranpiratie abundenta cap
- 2Roseata sub brat, sensibilitate si usoare mincarimi
- 5Secretii si transpiratie urat mirositoare
- 0transpiratia picioarelor paraplegice
- 0Transpiratie cand este frig