transpir rau in zona pubiana mai ales noaptea

buna ziua!de ceva timp am o problema...si imi este jena sa ma duc la doctor.cam de prin luna aprilie transpir rau in zona pubiana mai ales noaptea, dupa care persista un miros foarte urat si trebuie sa ma spal neaparat ca altfel stau intr un discomfort total.tot in acessta zona de cand am acest miros parca pielea mi s a pigmentat mai intens.
prima data am crezut ca din cauza calduri se intamplta acest lucru, dar am observat ca acest lucru persista. imi este frica sa nu mi se intample ceva ami rau. vreau sa scap de aceasta problema. va rog sa ma ajutati...
prima data am crezut ca din cauza calduri se intamplta acest lucru, dar am observat ca acest lucru persista. imi este frica sa nu mi se intample ceva ami rau. vreau sa scap de aceasta problema. va rog sa ma ajutati...
2 comentarii

mergi la dermatologie si pana atunci pudreaza zona cu pudra pentru copii

ce fel de pudra?cam cat de grav este ce am eu?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7ameteala, ureche infundata, se invarte totul cu mine ca pe un carusel
- 6Sa fie atac de panica?
- 6Senzaţie de oprire a inimii. Senzaţie de amorţire a inimii. Senzaţie de amorţire a pieptului
- 4maini si picioare transpirate si vinete
- 6picioare foarte urat mirositoare
- 5de vreo 2 saptamani am niste simptome foarte ciudate: tuse seaca, lipsa poftei de manacare, febra
- 6puls ridicat, transpiratie rece abundenta, ameteala pana la inconstienta, dinti inclestati
- 1Transpiratii si senzatie de rau!
- 7Glicemie oscilanta? Uneori am ameteli ocazionale, transpiratii, tremuraturi, maini si picioare reci
- 10tahicardie paroxistica nocturna
- 1transpiratie o problema
- 1Transpiratii la nivelul fetei
- 4batai inima puternice palpitatii, transpiratii, buze uscate !
- 1transpiratie si menopauza
- 0Durere spate, piscaturi, parestezii, transpiratie spate si cap
- 1transpiratie abundenta intre picioare
- 17Probleme digestive?
- 0Transpiratie pe tot corpul, nu mai suport !
- 2ce boli se pot transmite prin inghitirea sudorii partenerului sexual???
- 1Transpiratie
Mai multe informații despre: transpiratia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: