transpiratie
buna seara, desi mentin o igiena destul de intensa, am o transpiratieputernic mirositoare in zona genitala. chiar si daca aplic spalari de 3-4 ori pe zi si lenjerie noua.. va rog sa ma indrumati ce as putea face pt a scapa de transpiratieie. sunt un barbat de 30 ani 95 kg 180cm
4 comentarii
Exista doua tipuri de glande surodipare si anume glande sudoripare apocrine si glande sudoripare exocrine. Cele apocrine se gasesc in zona organelor genitale, a pubisului, in jurul mameloanelor si la subrat si aceste glande aprocrine sunt cele ce dau mirosul specific fiecarei fiinte. Nu prea ai ce face impotriva lor pentru a diminua intensitatea mirosului.. La subrat e simplu, aplici antiperspirant insa in alte zone nu prea ai ce face...
Glandele exocrine sunt cele ce elibereaza numai sudoare sarata fara niciun alt miros specific.
Glandele exocrine sunt cele ce elibereaza numai sudoare sarata fara niciun alt miros specific.
Poţi încerca să te dai cu o cremă antibacteriană pe bază de plante (arnică, de exemplu) pe tot corpul (şi să nu exagerezi cu săpunul).
Nu sunt specalist dar sfatul meu ar fi sa incerci sa nu mananci sare in exces, tatal meu are aceeasi problema ca si tine, si o avea la 30 de ani. Incearca sa bei multa apa (2 litri pe zi), apa te va face sa transpiri dar transpiratia nu va mai mirosi asa urat.
Hai stai calm ia mai bine intreaba o femela...e posibil sa-i placa mirosul la nebunie...ia vezi tu...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 15Candidoza vaginala
- 16spalaturi intravaginale
- 3mancarimi si usturimi in zona genitala insuportabile
- 12mici taieturi pe langa vulva... Urgent!
- 16mancarmi zona vaginala
- 4reactii adverse la sapunuri in zona intima?
- 7igiena intima
- 15tantum rosa cum se foloseste?
- 3Alergie la produsele de igiena intima?
- 6Gelurile si servetelele pentru igiena intima vs. AC
- 2apa cu sapun in vagin
- 5Decalotare Penis
- 5Igiena dupa sex
- 1Leziuni în zona intimă
Mai multe informații despre: Terapia post-transplant hepatic igiena intima
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: