Secreție pe chilot - fetița 8 ani
Buna ziua!
De vreo câteva săptămâni am observat pe chiloții fetiței mele de 8 ani și jumătate o secreție, constanta. Nu are un miros puternic dar are un miros. Secreția este galben-alba. Am căutat articole, studii, inclusiv în limba engleză, dar nu sunt lămurită deloc daca e sau nu normal. Pare că o anumită secreție alba, galbena, pe la 9 ani nu ar fi anormala, dar nu îmi e clar.
Nu as merge cu ea la ginecolog - mai ales că alte simptome nu are, mâncărimi, usturimi, roșeață, medicul de familie nu cred că e specializat in așa ceva.. unde sa incerc sa merg? Sau e normal?
De asemenea, menționez că până recent baie pe corp îi făceam / isi făcea la doua zile, trei, daca nu era foarte activa și transpirată, acum de când cu secrețiile ii spun să se spele după fiecare scaun și cam in fiecare seara. Dar nici nu as vrea sa exagerez cu băile și să îi dereglez flora vaginala. Ce săpun sa folosească pentru spălarea in zona intima? Sau doar apa?
Menționez de asemenea că e micuță și slăbuță, nu are forme cum am văzut alte fetițe de vârstă ei (sâni, aproape), nu cred că se pune problema de pubertate precoce sau așa ceva.
Mulțumesc mult!
De vreo câteva săptămâni am observat pe chiloții fetiței mele de 8 ani și jumătate o secreție, constanta. Nu are un miros puternic dar are un miros. Secreția este galben-alba. Am căutat articole, studii, inclusiv în limba engleză, dar nu sunt lămurită deloc daca e sau nu normal. Pare că o anumită secreție alba, galbena, pe la 9 ani nu ar fi anormala, dar nu îmi e clar.
Nu as merge cu ea la ginecolog - mai ales că alte simptome nu are, mâncărimi, usturimi, roșeață, medicul de familie nu cred că e specializat in așa ceva.. unde sa incerc sa merg? Sau e normal?
De asemenea, menționez că până recent baie pe corp îi făceam / isi făcea la doua zile, trei, daca nu era foarte activa și transpirată, acum de când cu secrețiile ii spun să se spele după fiecare scaun și cam in fiecare seara. Dar nici nu as vrea sa exagerez cu băile și să îi dereglez flora vaginala. Ce săpun sa folosească pentru spălarea in zona intima? Sau doar apa?
Menționez de asemenea că e micuță și slăbuță, nu are forme cum am văzut alte fetițe de vârstă ei (sâni, aproape), nu cred că se pune problema de pubertate precoce sau așa ceva.
Mulțumesc mult!
1 comentarii
Buna ziua. Sa faceti un test de secretie. Daca e vreo cipuperca ii poate afecta fertilitatea mai tarziu. Mai bine sa preveniti.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Secretie vaginala
- 3Bubite rosii + poze (cenzurate)
- 124interpretare examen microscopic secretie vaginala
- 23interpretare rezultate secretie vaginala si tratament
- 7igiena intima
- 3Secretia vaginala nterpretarea rezultatului si cateva intrebari
- 1examenul secretiei vaginale
- 8inainte de mentruatie imi curge sange urat mirositor
- 1secretie vaginala
- 9Am nevoie de sfatul dumneavoastra, va rog!
- 1Rezultate analiza secretie vaginala
- 5testul Papanicolau
- 9Analize OK, neplaceri in cuplu din cauza secretiei vaginale albe
- 1secretie rosiatica
- 2secretie alba mancarimi durere
- 1Interpretare secretie vaginala, gravida 38+
- 2Urme de sange in secretia vaginala
- 0ciclu menstrual cu pauze
- 1Secretie alba si mancarimi in timpul sarcinii
- 0Interpretare analize secretii vaginale
Mai multe informații despre: Secretiile vaginale igiena intima
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: