Secreție pe chilot - fetița 8 ani

19-09-2020
Cambra
Nu este medic/terapeut
Cambra
Buna ziua!
De vreo câteva săptămâni am observat pe chiloții fetiței mele de 8 ani și jumătate o secreție, constanta. Nu are un miros puternic dar are un miros. Secreția este galben-alba. Am căutat articole, studii, inclusiv în limba engleză, dar nu sunt lămurită deloc daca e sau nu normal. Pare că o anumită secreție alba, galbena, pe la 9 ani nu ar fi anormala, dar nu îmi e clar.
Nu as merge cu ea la ginecolog - mai ales că alte simptome nu are, mâncărimi, usturimi, roșeață, medicul de familie nu cred că e specializat in așa ceva.. unde sa incerc sa merg? Sau e normal?
De asemenea, menționez că până recent baie pe corp îi făceam / isi făcea la doua zile, trei, daca nu era foarte activa și transpirată, acum de când cu secrețiile ii spun să se spele după fiecare scaun și cam in fiecare seara. Dar nici nu as vrea sa exagerez cu băile și să îi dereglez flora vaginala. Ce săpun sa folosească pentru spălarea in zona intima? Sau doar apa?

Menționez de asemenea că e micuță și slăbuță, nu are forme cum am văzut alte fetițe de vârstă ei (sâni, aproape), nu cred că se pune problema de pubertate precoce sau așa ceva.

Mulțumesc mult!
1 comentarii
0
20-09-2020, ora 14:34
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna ziua. Sa faceti un test de secretie. Daca e vreo cipuperca ii poate afecta fertilitatea mai tarziu. Mai bine sa preveniti.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Igiena intimă corectă la femei - cele mai bune practici și greșeli frecvente
  • Scurgere vaginală - ce e normal și ce nu
  • Secreție vaginală infectată - gravitate în funcție de agentul patogen
  • Greșeli în îngrijirea zonei intime (relativ frecvente)
  • Secreții / scurgeri genitale la femei - cauze, diagnostic, tratament
  • Potrivit unui nou studiu, cupele menstruale sunt o opțiune excelentă pentru gestionarea igienei menstruale
  •