Igiena dupa sex
Buna ziua. As vrea sa ma ajutati cu niste sfaturi. Ce presupune, la o fata, o buna igiena dupa sex? Va mentionez faptul ca am un himen foarte elastic si mereu ma doare in timpul contactului. De aceea eu si partenerul folosim lubrifiant. Insa as vrea sa pot curata vaginul cum trebuie. Cum pot face asta? Sau se va curata de la sine prin flora sa? Ma spal cu sapun pe labii, dar nu am introdus niciodata degetul in vagin sa ma spal, nu pot trece de "bariera" si imi e foarte incomfortabil.
Mereu am folosit prezervativ. Ce produse sa folosesc pentru o igiena buna? Sunt cumva pastile sau ovule de introdus ca sa curete in interior? Va rog!! Am patit sa fac infectie.. nu vreau sa se repete.
Mereu am folosit prezervativ. Ce produse sa folosesc pentru o igiena buna? Sunt cumva pastile sau ovule de introdus ca sa curete in interior? Va rog!! Am patit sa fac infectie.. nu vreau sa se repete.
5 comentarii
Buna ziua, inainte de toate ar fi recomandat un examen ginecologic pentru a se stabili care este cauza durerilor. Poate fi si altceva decat himenul elastic. In teorie vaginul are un sistem de curățare prorpriu si mai performant decat altceva. Daca insa exista o structura care impiedica evacuarea (himen sau altceva) aceasta curățare nu se mai face si se pot produce infectii, asa cum spuneti.
Ginecologul va poate indica si solutiile de curatare sau tratare potrivite.
Ginecologul va poate indica si solutiile de curatare sau tratare potrivite.
Va multumesc mult pentru raspuns! Am efectuat control ginecologic si mi s-a spus ca in principiu himenul elastic este cauza durerilor..
Buna ziua, dr. ginecolog v-a spus si ca se poate efectua o interventie chirurgicala simpla care sa rezolve problema definitiv?
Persistenta durerilor in timpul actului sexual poate duce la dezvoltarea altei afectiuni, mai grave, de aceea trebuie rezolvata cat de curand posibil.
Persistenta durerilor in timpul actului sexual poate duce la dezvoltarea altei afectiuni, mai grave, de aceea trebuie rezolvata cat de curand posibil.
Buna ziua. Nu. Nu mi-a vorbit despre acest lucru. Mi-a zis sa discut cu partenerul si sa prelungim preludiul sau sa incercam si alte moduri sau pozitii care sa rupa himenul..
Va recomand sa cereti o a doua parere de la un medic-sexolog. Nu are sens sa va chinuiti cand exista o solutie simpla.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 15Candidoza vaginala
- 16spalaturi intravaginale
- 3mancarimi si usturimi in zona genitala insuportabile
- 12mici taieturi pe langa vulva... Urgent!
- 16mancarmi zona vaginala
- 4reactii adverse la sapunuri in zona intima?
- 7igiena intima
- 15tantum rosa cum se foloseste?
- 3am si eu o nelamurire
- 3Alergie la produsele de igiena intima?
- 4transpiratie
- 6Gelurile si servetelele pentru igiena intima vs. AC
- 18chiloti la servici
- 2apa cu sapun in vagin
- 5Decalotare Penis
- 0iritatie penis?
- 1Leziuni în zona intimă
- 1Secreție pe chilot - fetița 8 ani
Mai multe informații despre: igiena intima
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: