Toată lumea vrea sa intarc dar eu nu vreau

10-11-2020
SerbanSA
Nu este medic/terapeut
SerbanSA
Fetita face in ianuarie 2 ani. Toata lumea ma intreaba cat mai alaptez! Toata ziua nu am adaptat si inainte de culcare am reusit sa nu ii dau dar a cerut lapte la biberon peste noapte a mai cautat tatica, a plâns si o puneam pe picioare. Acum regret si ma gandesc de ce sa ii dau din comert cat timp eu inca am lapte. Ce sa fac sunt egoistă ca nu vreau sa o intarc?
1 comentarii
0
14-01-2021, ora 03:25
Gabita v
Nu este medic/terapeut
Gabita v
Bună!! Nu sunt doctor, sunt o mămică a unui băiețel de 2ani și 10luni pe care încă îl alăptez și nu am de gând sa ii intarc. Și eu am pățit la fel în jurul vârstei de 2ani dar le-am spus tuturor ca o să-l intarc când vom fi doar eu și el pregătiți și s-au obișnuit toți cu ideea. Sfatul meu este sa nu te lași copleșită de comentariile și sfaturile celor din jur și sa faci ce simțiți voi doi. Al meu nu mai papa țiți noaptea, am reușit să-l conving punându-l sa aleagă când vrea sa pape țiți și a ales ziua, l-am pus sa promită, a promis și surprinzător s-a și ținut de promisiune... Sper sa te ajute sfatul meu. Multa sănătate ție și suflețelul ui tai?!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Până când alăptăm?
  • Înţărcarea copilului
  •